MENU
Головна » 2014 » Червень » 22 » 11 тур чемпіонату району 2014 р. (22.06.2014)
23:21
11 тур чемпіонату району 2014 р. (22.06.2014)

11 тур

22.06.2014

Гринівка-Нивочин – Росільна 

Дорослі: 1:2 (Ю.Сенич, 75 – Р.Паливода, 5, А.Бериляк, 72)

Юнаки: 0:5 (Н.Долинський, 10, 45, І.Петришин, 64, Р.Долинський, 67, В.Волочій, 69). Вилучення: А.Зінич (Росільна)

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Глибоке – Дзвиняч

Дорослі: 2:2 (О.Левченко, 35, 40 – Р.Дидич, 44, І.Мотуз, 65)

Юнаки: 1:6 (С.Дякун, 7, - М.Біловусяк, 13, М.Єрназаров, 41, 61, В.Семків, 55, 59, Б.Семків, 66)

Арбітр: Я.Дуд (Горохолина)

Підгір’я – Іваниківка

Дорослі: 5:1 (Р.Мотуз, 7, 31, Т.Онуфрак, 14, А.Канюк, 36, П.Дмирів, 73 – А.Гаргат, 42)

Юнаки: 2:0 (Д.Курилюк, 2, М.Парфан, 63)

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Монастирчани – Глибівка

Дорослі: 0:1 (Р.Загірняк, 37)

Юнаки: 0:2 (С.Макар, 14, 56)

Арбітр: В.Тимощук (Підгір’я)

Саджава – Старуня

Дорослі: 1:5 (О.Петрів, 40 – О.Грабовський, 14, І.Нагірний, 24, А.Мельничук, 37, 89, І.Хома, 74)

Юнаки: 0:3 (А.Чередніченко, 45, +59, М.Шимонівський, 50)

Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)

Грабовець – Старі Богородчани

Дорослі: 1:6 (А.Вінтоняк, 60 – І.Кривко, 47, Т.Дидич, 49, 55, 72, 74, Н.Челепіс, 70)

Юнаки: 0:7 (В.Магдій, 3, 33, 45, В.Паливода, 5, 22, 41, 60)

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

Солотвин – вільний від ігор в цьому турі
 

Бомбардири:

Дорослі: П.Дмитрів (Підгір’я) – 13, Р.Мотуз (Підгір’я)  - 11, А.Мельничук (Старуня) – 11, О.Петрів (Саджава) – 10, Т.Онуфрак (Підгір’я) – 9, Н.Челепіс (Старі Богородчани) – 9.

Юнаки: В.Паливода (Старі Богородчани) – 17, Д.Курилюк (Підгір’я) – 11, С.Макар (Глибівка) – 10, М.Єрназаров (Дзвиняч) – 10, В.Магдій (Старі Богородчани) – 9.


 

Категорія: Сезон 2014 | Переглядів: 1274 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 21
20 FFU  
Коментатор №19: сильний рівень чемпіонату району стався тільки через зняття Газовика із першості області більше ніяких причин для збільшення загального рівня чемпіонату району немає і не буде!

21 GOL  
мальньке уточнення: не першості а ЧЕМПІОНАТУ області!!!

18 dfcmjr  
Підтримую сильний рівень чемп району, напр глибівка від монаст виграла лише 1-0, старуня від росільни також лише 1-0, глиб-іваник 0-0, також можна знайти і інші результати з інтригою до останніх хвилин. Звичайно є троха слабші команди, які "сцикають" грати з сильнішими, але так завжди було і є у всіх змаганнях. Якщо так звані колгоспники (дуже неподобається це слово) хочуть зніматися, то БУДЬ-ЛАСКА, але вони зроблять гірше тільки собі і своєму місцевому футболу, бо є юнаки і місцеві футболісти, які хочуть побігати у вільний час.

19 GOL  
ми не хочемо зніматися, ми просто не будемо грати з "профі", або зіграємо друге коло тільки між собою, а медалі можна роздати вже, ну можна зробити ще один матч між Старунею і Глибівкою за срібні медалі...

17 Bomba  
Приємно бачити таку активність дописувачів. В черговий раз порушується найважливіша проблема районного футболу- ГРОШІ! Зараз апетит до них настільки зріс, що маємо невтішну картину! Одні команди, через їх нестачу, знімаються, інші не можуть звести кінці з кінцями, а ще інші- жирують,вимагаючи при цьому поваги і гордості за них.
Не буде Підгір'я чи Старуня (про Отраду просто мовчу) гордитися теперішньою командою, коли місцевих гравців '' попросили" повболівати з трибун. Їх гордістю залишиться місцевий теніс, волейбол, недавній футбол але не група сезонноробочих, які розвиток і пропаганду місцевого спорту мають десь і злиняють, при першій ліпшій фін. пропозиції!
Прикро, що команди-донори, виступають при цьому опосередкованими роботодавцями. Цікаво, чи отримували б такі гонорари наші профі, якби було так, як в ком.№16. Скільки протрималась би напр. Глибівка?
Проте, риба гниє з ...! Якщо на рай. АМАТОРСЬКИЙ!!! футбол команді на сезон не вистачає 12 тис. грн, то чи не створити нам (без 3-х вищезгаданих) ПРОФЕСІЙНИЙ, як колись: безоплатні судді від ком. гостей, виплати лише на пальне, ..., і без доїльного центру в БОГО?

16 FFU  
Ніхто не забороняє футболом заробляти гроші. Але для цього є спеціальні футбольні ліги. А граючи на район проти любителів і отримувати за це гроші це не серйозно. А радіти тому, що є такі команди як Старуня, Глибівка, Підгіря повинні не прості любителі футболу, а ті професіонали, які не знайшли собі команди в обласній першості, а заробляють гроші у вищеназваних командах Це для коментатора №14 NG

15 GOL  
Слухай NG зробіть собі ЛІГУ професіоналів і товчіться в ній у чотири кола! А простим сільським командам і без вас буде добре!
Ще на рахунок "кишка кишка": от Солотвина має гроші, має професіоналів і грає на обласному рівні. Я думаю що "профі" нашого чемпіонату нічим не гірші за Солотвин, але чомусь не хочуть грати на область. Що "кишка тонка"?

14 тара  
самий сильний і мудрий коментар який я коли небуть бачив на цьому сайті!!!

13 NG  
Це ппц, що ви дибільне блеїте, ви наоборот мали б радіти що є такі команди в районі як Підгір'я, Старуня, Глибівка, щоб тянутись до їхного рівня, навчитичь у них грати футбол, і які можуть прославити район і підняти його рівень, а не обсирати... обсирати найлегше... І чим погано що люди заробляють гроші, кожен з вас якби мав таку можливість то б не заробляв? ви не думали що кожен хто заробляє гроші, може він це заслужив?, він не почав грати в футбол в 25-30 років, а йшов до цього з дитинства, багато тренувався а не ___страдав!!! Так що якщо жаба давить, то хай давить мовчки! І тренуйтесь, доказуйте що іменно ви кращі, та й заробляйте гроші.. ніхто вам це не мішає робити!!! Обсирати кожен може, а доказати що він кращий, кишка тонка!!!

12 GOL  
Якщо б були такі як Захарчук і Павлюк у кожній сільській команді - то можна було б запрошувати професіоналів у сільський аматорський футбол. А що тоді робити хлопцям із села, які хочуть просто пограти за СВОЄ село???
Ганьба "МІШКАМ з грошима", які розвалили віце-чемпіона області і вима*уться в районному чемпіонаті(((((...
Грайте на обласному рівні, там доводьте силу і рівень Богородчанського футболу!!!

11 мер  
Скільки професіоналів є у глибівки і підгіря з франківська?запрошуйте також у свої команди професіоналів.А щодо того шо не буде боротьби за призові місця-подивіться у турнірну таблицю там ще у багатьох команд є шанси.

10 UEFa  
Ситуація проста. Наприклад, приїзджають професіонали у любе село, виграють із розгромним рахунком, одержують за це по кілька сотень гривень, а господарі за це шоу ще оплачують суддю. Нехай професіонали із свого гонорару оплачують суддів. А ще краще будь-якій команді не виходити на поле проти Старуні, Глибівки, Підгіря.,тоді не буде ігор, значить професіонали із Івано-Франкківська не зароблять грошей.

9 exspert_petya  
боротьби не буде вже всьо ясно.

8 мер  
це всіх влаштовує..нічим старуня і глибівка не відрізняються від іваниківки,дзвиняча,сб..тому буде цікава і напружена боротьба за призові місця.

7 фан  
ну іваниківку я так розумію все влаштовує

6 AvB  
Як тоді ви собі уявляєте проведення другого кола (через бойкот). Пізно тепер цим займатися. Де ви були коли вирішувалось питання на початку сезону про дві ліги? В нас в районі є тільки одна команда яка вище всіх - це Підгір’я. А Старуня і Глибівка не той рівень… І до речі з цими командами цікаво грати! Хто стане чемпіоном району – ясно вже. А за інші призові місця, повірте, буде боротьба

5 GOL  
Цілком солідарний з попереднім коментарем!!! Більше того: для чого платити за суддівство гроші, яких і так обмаль, коли розгромний результат відомий наперед, або наймати транспорт і їхати на виїзд, коли результат буде той самий. Я вже не кажу про ДУХ команди і бажання надалі грати у футбол. Отже, виходить що ми граємо з командами-професіоналами заради ЄДИНОЇ мети - ЩОБ НЕ ПЛАТИТИ ШТРАХ ЗА НЕЯВКУ НА МАТЧ!!! Це як мінімум дуже банально...
Висновок однозначний: БОЙКОТ ситуації, що склалася у цьогорічному чемпіонаті і письмова відмова від участі у матчах з професіоналами у ДРУГОМУ колі!!!
Будьмо єдині у нашій МЕТІ! РАЗОМ ми СИЛА!!!
СЛАВА Україні! Слава АМАТОРАМ районного футболу!!!...

4 фан  
Отже, аналізуючи перше коло ЧР можна зробити певні висновки: є 3 команди професіоналів (підгір'я, старуня, глибівка) практично рівносильні, для яких решта 10 команд-колгоспників є гарматним м'ясом (я нікого не хочу обідити просто колгоспниками саме вони і вас вважають). ЧР втратив будь-який сенс проведення, адже заздалегідь і так відомий розклад команд в турнірній таблиці. Я зовсім не здивуюся якщо в другому колі декілька команд буде грати в тій самі лізі, що зараз грає Горохолина. Більшість команд стати деморалізованими керуючись думкою, який сенс їхати в Старуню, Підгір'я чи Глибівку або їх приймати якщо й так все ясно: якщо навідь опиратися то всерівно Павлюк чи Руснак (патрік) та ін. наїде на арбітра і той 100% посприяє. Отже БОЙКОТ такому стану справ, а якщо ви себе самі також вважаєте другим сортом-колгоспнийами то тоді...без слів

3 Bomba  
Забере Брошнів у фіналі обл. кубка, при умові попередньої передоплати обл. педерації!

2 Football7  
Старуня вдома відбере

1 exspert_petya  
хто зможе перший забрати очки у підгіря і коли.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]