MENU
Головна » 2012 » Травень » 27 » 1/8 Кубка району 27.05.12
23:32
1/8 Кубка району 27.05.12

Юнаки:

Дзвиняч – Космач-Росільна 0:1 (Н.Герин, 70)
Арбітр: І.Фафлей (Старуня)
 
Саджава – Богородчани 5:2 (В.Жирик, 17, 40, В.Надрага, 25, 53, О.Приймак, 38 – К.Амірбеков, 65, С.Гладковський, 66). Вилучення: А.Богославець (Богородчани)
Арбітр: М.Возний (Богородчани)
 
Підгір’я – Монастирчани 1:1 (О.Захарчук, 68 – М.Біловусяк, 2).
Арбітр: М.Кривко (Богородчани)
 
Старі Богородчани – Старуня 3:1 (В.Паливода, 7, 39, Т.Дидич, 56 – Т.Григорук, 13).
Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)
 
Горохолина – Глибоке 0:3 (О.Левченко, 1, 51, Д.Харик, 65).
Арбітр: С.Колесніков (Старуня)
 
Грабовець – Глибівка 2:1 (Р.Григорів, 5, В.Стефуняк, 44 – В.Макар, 40).
Арбітри: Я.Удуд (Горохолина), Н.Маслій (Глибоке).
 
Іваниківка – Гринівка-Нивочин 3:1 (І.Амброзяк, 12, 41, 60 – Н.Пронь, 24).
Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)
 
 
Дорослі:
 
Дзвиняч – Космач-Росільна 3:1 (В.Яцурак, 45, М.Лаврій, 65, В.Мориквас, 70 (автогол), - В.Херманюк, 47 (автогол)).
Арбітр: І.Фафлей (Старуня)
 
Саджава – Богородчани 1:1 (І.Соловей, 75 – А.Вірстюк, 36).
Арбітр: М.Возний (Богородчани)
 
Підгір’я – Монастирчани 3:0 (Т.Дмитрів, 3, А.Дутчин, 42, П.Дмитрів, 69).
Арбітр: М.Кривко (Богородчани)
 
Старі Богородчани – Старуня 1:0 (С.Струтинський, 8).
Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)
 
Горохолина – Глибоке 3:3 (І.Паламарчук, 2, В.Стефуняк, 67, Р.Микицей, 79 – А.Дякун, 12, В.Барган, 30, Ю.Загірянк, 69). Вилучення: Р.Дякун (Глибоке).
Арбітр: С.Колесніков (Старуня)
 
Грабовець – Глибівка 3:2 (І.Балацко, 25, М.Іванцюк, 85 – М.Ющук, 6, М.Хом’як, 50 (автогол), А.Канюк, 85).
Арбітри: Н.Маслій (Глибоке), Я.Удуд (Горохолина)
 
Іваниківка – Маркова-Бабче 2:0 (В.Ганчак, 24, В.Слободян, 41).
Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)
 
Гра Солотвин-1 – Солотвин-2 відбудеться 30 травня в середу о 16.00
Категорія: Кубок району 2012 | Переглядів: 1783 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 24
24 лох  
яка солотвина виграла?

22 EccO  
///але то моя (можливо суб"эктивна) думка, не хочу починати спор!!!))

21 EccO  
...там була лінія штрафної!!!

17 пік  
так молодець!!! от тільки за вийнятком того моменту коли було пенальті а він дав штрафний!!!! а взагальному гарно відсудив!!!!!!!

16 EccO  
....Гра Дзвиняч - Космач-Рос.,хочу відмітити суддівство центрального судді Фафлея Івана (старуня) - молодець!!!, не зважаючи на те що людина судить перший рік - прекрасно справився із поставленими на нього обовязками, тримав весь час гру під контролем, не зважаючи на те що матч був дуже не простим (гра нервів 2 команд)...
...на мою думку добре пошукати то в районі можна знайти ще декілька чесних і порядних людей (замість того що б кликати клоунів із Франківська (Красножопка))), і для того щоб змінити нечесних хапуг і хабарників, з в федерації)....!!!!!
.....

13 Dinammo  
Балаш не промовчав, а наказав воротареві щоб той мав з собою на наступну гру паспорт

14 greenoak  
От власне, що на наступну, а ту гру він мав не виходити! А на прохання нашого гравця, щоб його не допускали до гри ЗГІДНО РЕГЛАМЕНТУ, Ваші вболівальники підійшли і в агресивній формі погрожували йому! Хоча всі стояли і дивилися на це: і Балаш, і судді! А ти кажеш, що інспектор за всім дивився. Для того і писаний РЕГЛАМЕНТ, щоб його дотримуватись, не ми з вами правила придумуємо! От таким чином працює вся суддівська система, головне гроші взяти, а дальше хоч потоп.
ПРАВИЛА НАПИСАНІ ДЛЯ ВСІХ

11 Dinammo  
Ти подякуй Назару, що він ще є адміном і за те що не понадавав вам карток вчора

12 greenoak  
бо не було за що, тому і не дав, розумнику! happy

10 greenoak  
Назар, ти сам судив гру Грабовець - Глибівка і береш тепер і коменти підправляєш. А якщо підправляєш, то виправляй тільки ненормативну лексику, а не все підряд! Те що ти адмін ще не дає права виправляти коменти на свій лад! Зробили бардак в своїй федерації і ще хочете рот затикати людям?! Балаш був на грі і він бачив, що нема печатки на картці, але промовчав!!! То це називається гра по рпавилам, по регламенту?

15 naz_forever  
жодного слова окрім ненормативної лексики не виправляю, не вводьте людей в оману, бо взагалі коментарі обмежу. жодних слів не перекручено, а замість ненормативної прочерки

18 greenoak  
3 коментар ти взагалі порізав і в переважній більшості там була НОРМАТИВНА ЛЕКСИКА! Віднови старий коментар і порівняємо, тоді побачимо хто людей в оману водить!

19 naz_forever  
1. Відновити коментар не можу через те, що не зберігаю Ваші творіння, але можу запевнити, що не перекручую фактів і не вириваю слів з контексту. З цього приводу коротко доводжу для нових та нагадую для для всіх користувачів сайту правило, яке викладаю в п.2.

2. Ненормативна лексика та будь-які форми слів чи словосполучень, що носять образливий характер виправляються як неправильні з погляду літературної мови або розглядаються із певними застереженнями.

3. Як Ви правильно підкреслили в коментарях, що подані до цього матеріалу, я є адміністратором цього сайту, а тому володію виключним правом на прийняття рішень, що стосуються правильності викладення та відображення текстових та графічних матеріалів, а також матеріалів рекламного характеру. Тому редакційні виправлення та корегування матеріалів та коментарів здійснюється беззастережно та на власний розсуд і застосовується з врахуванням правил побудови слів, уживання форм і конструкцій літературної мови та нормативної граматики, що грунтується на усталених наукових положеннях, відображаючи існуючі в мові граматичні (морфологічні, синтаксичні, словотвірні), а також фонетичні, орфоепічні, орфографічні та інші норми.
Будь-які форми слів та речень на цьому сайті повинні викладатись літературно правильно, мати форму і конструкції, відмежовуватись від нестійких, нерегулярних уживань.
Водночас всі користувачі вільні у творчості, побудові думок та висловлюваннях, якщо це не порушує прав та інтересів інших осіб.

4. Що стосується коментаря №3, то його взагалі треба було б видалити, адже слова "триндіти", "типу", "наклав в штани" (видалено), "зашугуєте", "піндюлєй" і їм подібні, що не хотів би цитувати і які були замінені прочерками, аж ніяк не відносяться до таких, які варто було б вживати, якщо хочете поваги від інших.

20 greenoak  
Ти сам собі заперечуєш! Тому що згідно викладених тобою правил, ти повинен редагувати практично кожен другий коментар, а ти цього не робиш. А тільки вибираєш ті коментарі, які сам собі хочеш. Але це ще раз доказує інше правило, що така сама ситуація у Вашій федерації футболу, самі правила пишите, а потім їх не дотримуєтесь. Показником Вашої роботи є коментарі людей на сайті. Думаю, що задоволений "клієнт" поганого не напише!

23 naz_forever  
Не можу не погодитись з тим, що редагувати треба практично кожен коментар, але для цього потрібно затратити певний час, за який мені не тільки не оплатять, а навіть ніхто не подякує і щей винуватим зроблять, а тому і неодноразово звертаюсь з проханням до всіх користувачів та дописувачів висловлюватись в коректній формі.

8 Dinammo  
Дай Бог щоб у вас був свій стадіон і ви могли забезпечити "повну" безпеку

9 greenoak  
Ну ми ж не на війні, відкрий очі)) Я говорив чисто про людське ставлення! Просто більшість Ваших вболівальників почали ще до гри (!!!) агресивно поводитись. Команда Глибівки вишикувалась, а вони вже наїхали на деяких гравців!
До речі, на домашніх матчах ми команди-суперника поважаємо

7 Dinammo  
В кожному селі є проблемно-емоційні вболівальники і не треба всіх під одну копірку

5 xxx  
Скажу так ви граєте перший рік!! тепер впорівнянні з троьх-чотирьох річною давності вони вже нормально поводяться !)))) от колись це був справжній піпец))))))))))

4 Dinammo  
100% впевнений, що якби ви виграли ти б не писав всякі нісенітниці. Колись я теж "плакав" на сайті, а потім зрозумів, що треба довести все грою, а не балачками на суддів, людей та ін

6 greenoak  
Я про програш нічого не кажу, команда Грабівців виграла чесно (в плані голів), тут претензій нема. Хоча тиск на суддів був. Але будьте трохи стриманіші по відношенню до команди-суперника, тим більше, що гравці Глибівки взагалі були спокійні і не було "грязної" гри з їх боку. Питання - чому така реакція вболівальників на чужу команду, яка приїхала просто зіграти у футбол. Навпаки люди з села в неділю мають куди піти і розвіятись трохи, але не в такому форматі! Будьте трохи добріші, команда у Вас хороша, хлопці всі моцні, цікаво з ними грати. Отримуйте задоволення від гри biggrin

2 Dinammo  
Вчися культури спілкування та вмій програвати. Був на матчі інспектор від БРФФ і йому робити висновки. Та зрештою кому я пояснюю..

3 greenoak  
От тільки не треба триндіти типу "був на матчі інспектор..."! Інспектор від ____________________, яких Ви зашугуєте на кожній секунді і погрожуєте їм! Вони просто бояться ___________ отримати від Ваших пяних і _______ вболівальників! Але є така поговірка - "Найшла коса на камінь"! Колись і Ви свій камінь найдете smile

1 greenoak  
В Грабівцях народ _________________________, кидаються на гравців суперника як собаки без будь-яких причин, ____________ angry
Стидно їм повинно бути за таке! В себе вдома, а поводяться як ____________, ніякої поваги до людей чужих!
Відповідь: Утримайтесь від ненормативної лексики!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]