MENU
Головна » 2009 » Січень » 26 » Володарі кубка - Богородчанці
12:56
Володарі кубка - Богородчанці

25 січня на базі Богородчанської школи №2 стар­тував традиційний зимовий турнір з міні-футболу на ку­бок голів райдержадміністрації та районної ради, органі­зований відділом у справах сім'ї, молоді і спорту.

Позмагатись за почес­ний приз прибули 16 команд з 13 населених пунктів. У результаті жеребкувань було утворено чотири підгрупи. По дві кращі команди з кож­ної підгрупи, згідно з регла­ментом, продовжили бороть­бу за кубок 1 лютого на фут­больному майданчику зі штучним покриттям, який не так давно відкрито у Підгір'ї.

Напружені і захоплю­ючі футбольні баталії назва­ли найсильніших. Цьогоріч­ним володарем кубка стала команда з Богородчан, на другому місці - футболісти Старих Богородчан, а на третьому - зі Старуні.

За підсумками усіх по­єдинків кращими гравцями турніру визнано Михайла Пташника (Богородчани), Ігоря Долотка (Старі Бого­родчани), Анатолія Грицюка (Старуня), Анатолія Яцурака (Дзвиняч), які нагороджені призами від організаторів турніру.

Переможців турніру привітала голова райдержадміністрації Лілія Концур. Вона висловила подяку за волю до перемоги і прихильність до спорту всім командам, пообіцяла, що влада району і надалі у міру можливостей буде підтримувати любительський спорт, вручила перехідний кубок богородчанцям, а грошові премії і грамоти   переможцях і призерам.

Ярослав СВІДРАК,

Спеціаліст  відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1160 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]