MENU
Головна » 2009 » Квітень » 11 » Володарів кубка назвав фінал
10:51
Володарів кубка назвав фінал
Протягом минулих вихідних у Дзвинячі відбулися фінальні змагання на кубок районної федерації футболу, приурочені відкриттю цьогорічного футбольного сезону. У суботу на поле вийшли юнацькі склади. У першому півфінальному матчі зустрілися команди Дзвиняча та Старих Богородчан. Основний час гри не назвав переможця. У серії післяматчевия пенальті з рахунком 4:3 перемогли гості. У другому півфіналі між юнаками Богородчан і Саджави основний часто закінчився нульовою нічиєю. Одинадцятиметрові удари краще  виконали богородчанці - 3:0.
У поєдинку за третє місце юні дзвиняцькі футболісти по­ступилися своїм ровесникам з Саджави у серії 11 -метрових ударів. Основний час гри між двома командами закінчився внічию -1:1.
У фіналі юнаки Богородчан перемогли команду Старих Богородчан з рахунком 3:1. Голи у команди-переможниці забили Андрій Мариневич (два) та Андрій Басараб.
Отже, володарем кубка стала команда Богородчан (тренер Василь Воронич). Друге місце зайняли юні футболісти Старих Богородчан (тренер Микола П'ятко), а третє юнаки Саджави (тренер Василь Криховський). Кращими футболістами названі Андрій Мариневич (Богородчани), Вадим Момот (Старі Богородчани), Сергій Криховський (Саджава), Андрій Левицький (Дзвиияч). Переможці та призери нагороджені кубками, медаля­ми, грамотами і призами.
Серед дорослих складів у неділю у першому півфіналі зу­стрілися команди Старих Богородчан та Саджави. Основний час матчу завершився внічию - 1:1. Голи забили Ярослав Середюк і Олег Яців. У післяматчевих 11 -метрових ударах сильнішими вия­вилися старобогородчанці. Другий півфінальний поєдинок між командами Дзвиняча і Росільни пройшов при перевазі господарів поля і завершився з рахунком 6:1. Голи у дзвинячан забили Михай­ло Гловлюк (три), Василь Яцурак, Іван Гуменюк та Василь Кріцак, у гостей - Іван Паливода.
У грі за третє місце футболісти Росільни перемогли коман­ду Саджави - 2:1. Два голи у росільнянців забив Роман Пожилов, а у саджавців - Ярослав Середюк.
У головному поєдинку фіналу силами помірялися команди Дзвиняча і Старих Богородчан. В основному часі суддя зафіксу­вав нічию - 0:0. У серії 11-метрових ударів спортивне щастя посміхнулося старобогородчанцям, які перемогли з рахунком 5:4.
У результаті переможцями кубка серед дорослих стали «Карпати» із Старих Богородчан (тренер Микола П'ятко), другими - господарі, ФК «Дзвиняч» (тренери Володимир Іванків та Андрій Карабанович), а третіми - команда «Смерічка» з Росільни (тре­нер Олександр Завалкевич).
Переможцеві і призерам вручили кубки, медалі, грамоти. Кращих футболістів - Юрія Сташка (Старі Богородчани), Василя Яцурака (Дзвиняч), Василя Петришина (Росільна), Михайла Середюжа (Саджава) відзначено призами.
Районна федерація футболу висловлює особливу подяку за відмінну підготовку і проведення фінальних змагань сільському голові Дзвиняча Миколі Волочію.
Б. РОМАНЕНКО
Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1287 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]