MENU
Головна » 2009 » Квітень » 30 » Стартують чемпіонати районів
12:45
Стартують чемпіонати районів
Понад три сотні команд взяли торік участь у чемпіона­тах 14 районів Івано-Франківщини. Чи вдасться втрима­тися в часи кризи на тому ж рівні, дізнаємося за кілька тижнів, коли остаточно сформується склад учасників чемпіонату-2009.
Чимало районів нині проводять кубкові змагання. І тільки три регіони розпочали чемпіонати ще до Пасхи, 12 квітня, - Богородчанський, Коломийський і Рогатинський. У кожному грає по 12 команд. Коломияни і рогатинці, окрім того, формують другі дивізіони. Земляки Роксолани, до речі, єдині, хто нава­жився провести тур чемпіонату під час Великодніх свят.

Відзначимо також богородчанців. Останніми роками чем­піонат тут проходив з великими потугами (позаторік взагалі не проводився). На початку цього року відбулися установчі збо­ри нової районної федерації. Її головою обрано знаного орга­нізатора спортивного руху Романа Балаша. Федерація прове­ла кубок, присвячений відкриттю сезону, розпочала чемпіо­нат, який проводиться разом з юнацькими колективами. У рай­онній газеті «Слово народу» започатковано тематичну сторінку «Футбольне слово».

Найбільшою проблемою, за словами п.Балаша, є відсутність арбітрів. До речі, суддівський семінар на прохання богород­чанців провів голова комітету арбітрів ІФФФ, асистент арбітра ФІФА Василь Ольшанецький.

 

 

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1294 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]