MENU
Головна » 2009 » Травень » 16 » Кубок пам'яті - у ФК «Дзвиняч»
12:14
Кубок пам'яті - у ФК «Дзвиняч»

Протягом двох днів відбувався традиційний 16-ий футбольний турнір пам'яті Івана Семанчука, колишньо­го відомого горохолинського футболіста. Змагання пройш­ли під патронатом районної федерації футболу та любительського фізкультурно-спортивного об'єднання Го­рохолинського будинку куль­тури за сприяння родини Іва­на Семанчука. виконкому Грохолинської сільської ради та місцевих меценатів спорту.

Спочатку 12 команд дорослих складів змагалися в трьох зонах: у Горохолині, Саджаві та Росільні. В Горо­холині відбулося урочисте відкриття турніру, на якому виступили брати Івана Семан­чука Роман та Богдан, голова районної федерації футболу Роман Балаш, ветеран футбо­лу Іван Здерко.

А ось як розподіли­лись місця після поєдинків у зонах. У першій зоні (Горохолина) переможцем вийшла команда з с. Грабовсць (9 очок), на другому місці - Іваниківка (6 очок), на третьому -         Горохолина-І (3 очки), на четвертому - Горохолина-ІІ  (0 очок).

У другій зоні (Саджава) перше місце посіла Саджава (7 очок), друге - Підгір'я (6 очок), трете - Старі Богородчани (3 очки), четверте - Глибоке (1 очко).

У третій зоні (Росільна) переможцями стали фут­болісти Дчвиняча (9 очок), другими - старунці (6 очок), третіми росільнянці (З очки), а на четвертому місці - Манява-Маркова (0 очок).

Фінальна частина тур­ніру пройшла на горохолинському стадіоні, де зібралася велика кількість прихильни­ків футболу з багатьох сіл ра­йону. У першому півфіналі зустрілися футбольні клуби Дзвиняча та Старуні. Протя­гом гри перевагою володіли дзвиняцькі футболісти, які тричі змушували старунців розпочинати гру з центра по­ля. Два голи забив Василь Яцурак, один - Мирон Семенишин. У старунців відзна­чився Василь Павлюк. Отже, 3:1 на користь ФК «Дзвиняч». Другий півфінал між командами Саджави та Грабовця проходив з перемінним успіхом, а основний час закі­нчився внічию - 2:2. М'ячі за­били Ігор і Ярослав Середюки з Саджави. Степан Грабовецький та Ігор Бойчук з Грабовця. Згідно регламенту зма­гань переможця довелося ви­являти в серії 11-метрових ударів. Фортуна посміхнулася грабівчанам, які перемогли з рахунком 5:4.

У матчі за третє місце футболісти Саджави не залишили ніяких шансів команді Старуні. Поєдинок закінчив­ся з рахунком 3:1 на користь саджавців, у яких три голи забив Ярослав Середюк. У старунців єдиний гол у во­рота суперника провів Іван Семенович.

У головному матчі турніру зустрілися команди Дзвиняча та Грабововця. З пер­ших хвилин поєдинку ігро­вою та територіальною ініціа­тивою заволоділи дзвиняцькі футболісти. Рахунок відкрив півзахисник команди Дзвиня­ча Андрій Вірстюк. Подвоїв рахунок з 11-метрової познач­ки Ігор Дубей, а закріпив успіх у другому таймі нападник Михайло Гловлюк. Переміг ФК «Дзвиняч» з рахунком 3:0.

На урочистому за­критті турніру брати Роман та Богдан Семанчуки вручи­ли кубок пам'яті Івана Семан­чука ФК «Дзвиняч». Гравців, тренера Володимира Іванківа та президента команди Миколу Волочія нагороджено золотими медалями та гра­мотою районної федерації.

За друге місце коман­ду Грабовця нагороджено кубком, срібними медалями та грамотою районної федерації. А бронзові медалі, ку­бок та грамоту федерації за третє місце вручено команді Саджави. Старунську команду за участь у фінальній частині турніру відзначено кубком та грамотою районної федерації.

Сільський голова Горохолини Мирон Ґедзик на­городив кращих гравців тур­ніру пам'ятними призами: Михайла Гловлюка (Дзви­няч), Михайла Землянського (Грабовець). Володимира Мороза (Саджава) та Івана Семеновича (Старуня).

На завершення турні­ру родина Івана Семанчука та сільський голова Горохолини подякували усім фут­больним клубам за вшануван­ня пам'яті їхнього брата та односельчанина.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1395 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]