MENU
Головна » 2009 » Червень » 1 » Результати VI-го туру
21:27
Результати VI-го туру

VI-й тур (31 травня 2009 року)

Манява-Маркова - Дзвиняч
Юнаки -:+;
Дорослі-:+;
Іваниківка - Грабовець
Юнаки 3:0 (голи: Р.Гринишин (2), А.Гринишин);
Дорослі 4:3 (голи: В.Гаргат, С.Атаманчук, П.Симкович, І.Фуштей - Р.Грабовецький, М.Землянський).
Росільна - Ст.Богородчани
Юнаки 1:2 (голи: Р.Савчин - Н.Челепіс, А.Полєк);
Дорослі 1:1 (голи: І.Паливода - Р.Дидик).
Старуня - Горохолино
Юнаки 4:3 (голи: С.Хоптюк, М.Лукач, О.Павлов, М.Качківський - І.Климів (2), І.Тимків);
Дорослі 4:2 (голи: І.Семенович, Р.Остащук (2), Д.Рицар - Д.Мельник, Д.Паламарчук).
Глибоке - Саджава
Юнаки 0:0
Дорослі 1:2 (голи: Д.Приймак - І.Середюк (2).
Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1401 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
6 floorkiller  
Матч Росільна - Іваниківка судив не п. Кривко. Тож якщо будуть проводитись якісь міри для покарання судді, то цей матч не враховуйте.Про матч Росільна - Іваниківка я писав щоб звернути увагу на проведення матчу і у який футбол грає Росільна вдома. І ще раз; в матчі Іваниківка - Грабівець п. Кривко, на мою думку, не грубо помилявся, і ці помилки не вплинули на результат.АЛЕ ВСЕ ВИЩЕ СКАЗАНЕ МНОЮ ЦЕ ТІЛЬКИ МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА, ЯК ГРАВЦЯ ЯКИЙ ОСОБИСТО ПРИЙМАВ УЧАСТЬ У МАТЧІ.Можливо з боку це виглядало по іншому. Я також поважаю все сказане п. Михайлом із Грабівця та п. 5 naz_forever.

7 naz_forever  
Дана тема дійсно є цікавою. Пропоную всім бажаючим долучитися до її обговорення в форумі цього сайту!

5 naz_forever  
Всі коментарі та висловлені побажання обов'язково буде передано до БРФФ

P.S.
На рахунок п.Кривка: - ФК "Глибоке" в 5-му турі РЧ проводило виїздну гру в с.Підгір'я. Цей матч також судив даний персонаж. Ним за гру в ворота Глибокого було призначено 4 пенальті. Коментувати не буду. Все сказано нижче підтримую! applause


4 floorkiller  
Обовязково приїдемо. Проти Грабівця грати приємно. Команда грає у технічний та не жорсткий футбол!!!!!!!!!!!!Вам також успіхів і перемог!ЩЕ ЗУСТРІНЕМОСЬ ;)

3 Міша с.Грабовець  
floorkiller. Я своїм відгуком, зовсім не хочу сказати, що команда Грабовець програла через арбітра матчу! Взагалі рахую, футбол, обидві команди продемонстрували дуже не поганий, і логічнішим результатом була би нічия, просто в кінці матчу Іваниківці більше повезло! Але я сам не так давно грав за Грабовець, і знаю наскільки надломлюють команду психологічно, такі рішення арбітра, і наскільки наклюється обстановка на полю та поза його межами! А такі арбітри як Кривко, напевно цього не розуміють. Напевно йому подобається бути в центрі подій, щоб на перших ролях був він, а не футболісти! Скільки пам"ятаю його суддівство - постійно якісь дивні рішення приймає! І я думаю, що Ви також мали шанс в цьому переконатись?!
Є в районі прекрасний суддя М.Возний. Людина справді розуміє футбол, а основне не заважає командам грати. Програші бувають різні. Так у 1-му турі чемпіонату Грабовець приймав Дзвиняч, і у підсумку господарі поступились 0-2. Арбітром матчу був якраз М.Возний. Після матчу гравці обох команд подали йому руку, арбітраж був на високому рівні. Не знаю, чи знайшовся б хоча один гравець з команди Грабовець, який подав би руку після недільного матчу п.Кривку!
Я рахую, що матч в Іваниківці був центральним у 6 турі. І на центральний матч мав бути призначений найкращий арбітр, яким Кривко, точно не є!
А на рахунок Росільної, то районній федерації треба бути більш вимогливішими до прцівників міліції. Зобов"язати їх бути присутніми на кожному матчі від початку до кінця. А не так, приїхали відмітились і поїхали. Це входить в їхні обов"язки, і вони за це отримують платню. Бо емоції разом із спиртним можуть привести до біди, і тоді може бути пізно щось виправляти!
Делегатів на матч - дуже не реально, замало людей. А от прочитавши такі відгуки про того чи іншого арбітра, можна взяти його на контроль і відвідати таємно матч за його обслуговуванням, зробити висновки чи це безпідставні звинувачування, чи вони відповідають дійсності!
Я дуже надіюсь, що керівництво Федерації прочитає ці відгуки і зробить якісь висновки, адже поганого тут, на мою думку, не має, а щось корисне можна взяти!
Бажаю Вам "floorkiller" успіхів, а вашій команді красивої гри, перемог, та чесних суддів!
Чекаєм в гості у другому колі!

2 floorkiller  
Коли рідна команда програє, завжди важко. Шановний Михайло із Грабівця, Ви забули звернути увагу на перший гол який команда Грабівця забилв у ворота Іваниківки, там був явний напад на воротаря... Але про такий момент Ви не згадали, хоча пишете про неякісну роботу арбітра. Також ви пишете про пас воротарю: тут важко сказати чи попадав мяч захиснику в ногу чи він віддавав пас воротарю. Воротар мав час і прийняти мяч і вибити його - не знаю чому він тут вирішив його брати в руки. В цьому епізоді, на мою думку, помилився воротар. Про пенальті не можу нічого сказати тому, що не дуже бачив цей епізод. Пенальті не було забито, тому цей епізод не думаю що вплинув на гру. Ви будете мати змогу "відчути смак" нечесного суддівства коли поїдете грати у Росільну. Коли команда Росільни програє під час матчу починається жах, тобто починається шалений тиск на футболістів та арбітра як від футболістів так і від вболівальників!Головний суддя у нашому матчі із Росільною взагалі був тільки обернутий в бік воріт команди Іваниківка. самі футболісти грали ЖОРСТОКО, Чесно кажучи, там головного суддю просто зашугали невиховані вболівальники, які також після гри "висловлювали свою думку" і футболістам Іваниківки. Якщо команда Росільни і надалі так збирається вигравати, то вони просто вбють футбол у себе в селі.Я чесно кажучи не бачив такої команди і таких вболівальників у жодному селі!!!!!!!!!!ЦЕ БУЛО БРИДКО!!!! після цього я в Росільну більше не поїду грати,Краще втратити 3 очки ніж ноги поламати.
Якщо порівняти ці 2 гри то у матчі Іваниківка- Грабовець, арбітр просто грубо помилявся у деяких епізодах, а не судив один бік, щоб без проблем приїхати додому.Щоб подібне не траплялось, пропоную просто ще відправляти якогось делегата із району щоб він також дивився за грою та арбітрами і міг потім написати свій коментар про матч та поставити оцінку арбітру.

1 Міша с.Грабовець  
Дуже радий, що відкрився сайт, можливо керівництво районної федерації футболу буде читати коментарі які тут будуть залишати, і можливо буде хоч якісь робити висновки.
Шановний п. Балаш, я розумію, що Ви тільки заступили на пост голови районної федерації футболу, і ще не мали змоги навести у всьому порядок, оскільки усе дуже запущено. Але надіюся Ви зцим справитись.
Я вболівальник ФУТБОЛУ - красивого і чесного! Тому після недільного туру мене переповнювало почуття обіди і несправедливості. Моя рідна команда с.Грабовець гостювала у с.Іваниківка, команди гідні одна одної. Арбітром на цю зустріч був призначений п.М.Кривко. Коли розпочався матч і судівство арбітром М.Кривком, я зразу почав сумніватися у чесності суддівства. А коли в середині першого тайму за рахунку 1-0 на користь господарів головний арбітр матчу поставив одинадцятиметровий удар у сторону воріт гостей за гру рукою у штрафному майданчику, мої побоювання справдились. Діло в тому, що не тільки гості були здивовані свистком арбітра, а і команда Іваниківки не зразу зрозуміла, що сталося... А сталося наступне, захисник прийняв м"яч на груди, це було видно з любої точки зору, арбітр стояв в 5-ти метрах від епізоду і просвистів зафіксувавши гру рукою. Я згідний з тим що людина може помилитись, особливо після переглянутого матчу 1/2 фіналу ліги чемпіонів між Челсі та Барселоною. Але у другому таймі арбітраж матчу став просто відвертим знущанням над правилами футболу, очевидно арбітр вирішив судити по власних правилах. В одному з пізодів у боротьбі між захисником команди с.Грабовець та нападником команди с.Іваниківка м"яч від ноги захисника відлетів до вротаря воротар узяв м"яч в руки, а арбітр просвистів і поставив дуже небезпечний вільний удар в сторону воріт с.Грабовець, трактувавши цей момент як зумисний пас воротарю. Хоча правила футболу дуже чітко дають зрозуміти, що "пас воротарю" повинин бути свідомим, а який захисник свідомо у боротьбі буде давати такий пас, чи який воротар свідомо буде брати такий м"яч в руки?! Я навів два яскраві прклади "чесного суддівства" у виконанні М.Кривка, які могли вплинути на результат матчу. Крім цих епізодів було ще багато мікро-епізодів, в яких арбітр приймав м"яко кажучи не чесні рішення.
Коли я після ігри підійшов до п.М.Кривка, поцікавитись причинами такого суддівства, то побачив і почув на запах, що людина не зовсім твереза. Коли я сказав, що напишу скаргу п.Балашу і напишу статтю в газету, то почув у відповідь: "хоч Суркісу, знайшов ким шугати". З його поведінки я зрозумів, що голови районної федерації він не лише не боїться, а щей не поважає.
Я надіюсь що питання суддівства розглянуть на найближчому засіданні федерації і хоч якісь приймуть міри до таких арбітрів, які вбивають і без того вбитий районний чемпіонат.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]