MENU
Головна » 2009 » Червень » 11 » Кубок району - результати
22:03
Кубок району - результати

   Юнаки (10.06)                                                                  Дорослі (11.06)

Підгір'я - Росільна 2:1                                                    Горохолина - Грабовець 1:6

Дзвиняч - Старуня 0:1                                                   Дзвиняч - Старуня 0:2

Манява-Маркова -Ст.Богородчани 1:2                            Підгір'я - Ст.Богородчани 0:3

Грабовець - Горохолина 1:4                                          Іваниківка - Саджава 1:0

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1297 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 11
11 W.  
Дзвиняч ще здивує !!!

10 4552  
Старуні кубок

9 fy  
Дзвиняч практично вилетів,но гра буде у четвер за Дзвинячом

8 AvB  
Чув що за Старуню грали два гравці, які виступають в області! Я проти цього!!!!!!!!!!!!!Прохання до федерації ЗАБОРОНТЬТ ВИСТУПАТИ В РАЙОНІ ГРАВЦЯМ ЯКІ ЗАЯВЛЕНІ ЗА ІНШІ КОМАНДИ АБО ГРАЮТЬ ДЕСЬ У ФУТБОЛ ЯКИЙ ВИЩИЙ ЗА РІВНЕМ ВІД РАЙОННОГО!

7 W.  
Щодо Старуні - їм просто пощастило ! Реалізувати два з чотирьох моментів , і то два моменти у яких забивали голи були фантастичними подарунками від захисників . Якщо б Дзвиняч реалізував свої моменти , в тому числі і пинальті , то у Старуню можна було б і не їхати . В цьому матчі Старуня - це команда двох гравців . Здогадайтесь яких !!!!

6 AvB  
Така сама ситуація із боковим суддею була і у матчі Ст. Богородчани-Іваниківка. Він також грішив на користь господарів, хоча ці дії не зовсім вплинули на результат. Дуже прекрасне суддівство вчора продемонстрував головний арбітр матчу Іваниківка-Саджава. Я точно не знаю хто він, але здається головний тренер Газовика (Богородчани). Судив просто відмінно: жодного разу не дозволив підняти на себе голос, вмів позакривати роти, судив чітко і строго. Просто людина бачить і відчуває гру!!!!!!!! відносно бокових суддів - дуже хочеться щоб федерація ще трошки постаралася і знайшла людей, які б погодились бути боковими суддями. Все таки боковий суддя може вплинути на гру великим чином. А судді з ряду вболівальників, ну погодьтесь, в кожному матчі грішать! А це головномц арбітру матчу Іваниківка - Саджава applause

5 Volod  
Хочу поділитись враженнями від матчу Підгіря-Ст.Богородчани.Команда гостей цілком закономірно перемогла.З чим хочеться її привітати.Також сподобалось суддівство у виконанні М.Возного.Але побачивши як судив боковий суддя із Старих Богородчан вношу цілком серйозну пропозицію для федерації.Давайте обходитись в першості і кубку району без бокових суддів.Повірте дуже смішно з боку виглядає як судить завзятий болільник тієї чи іншої команди.Так вчора суддя про якого йде мова не фіксував положення поза у гостей.Все це за нього робив суддя у полі.Основною його роботою було це зробити із піднятим вверх прапором і радісним виразом обличчя спринтерський забіг до центру поля після голу у ворота господарів

4 AvB  
Старуня - молодці!!!

2 mishel  
В мене проханя до адміністратора сайта п.Назара. У матчі 5-го туру між командами Іваниківка-Грабовець, центральним арбітром матчу п.М.Кривко, була показана червона картка запасному ігракові команди Іваниківка. В мене є інформація що ця картка була записана арбітром зовсім іншому ігракові, відповідно і дискваліфікацію відбуває, інший ігрок.
Коли ігрок дискваліфікований його карточка знаходиться у федерації. Чи не могли б Ви п.Назар, картку дискваліфікованого ігрока команди Іваниківка вивісити на сайті, щоб по фотографії можна було оприділити, чи дійсно відбуває дискваліфікацію той ігрок, який отримав її, чи зовсім інший. Зазделегідь дякую!

3 naz_forever  
Цікаво! Спробую допомогти... cool

1 mishel  
Цікаві результати! Практично у 3-х чвертьфінальних парах на 90% відомі володарі півфінальних путівок! Тільки у парі Іваниківка-Саджава, все вирішить друга ігра. Приємно здивувала команда Старуні. Виграти у лідера першості на його полі, з таким рахунком - це маленький подвиг! МОЛОДЦІ!
Вітаю всіх команд-переможниць з перемогою!!! А командам, які поступились не пригнічуватись і показати характер і жагу до перемоги у матчах-відповідях!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]