MENU
Головна » 2009 » Червень » 21 » Чемпіонат району - IX тур
23:11
Чемпіонат району - IX тур

Ст.Богородчани - Манява-Маркова:

Юнаки 4:2 (голи: В.Момот(2), Т.Дидич, Н.Челепіс - А.Гавриш, П.Крицький);                  

Дорослі: 3:0 (голи: Т.Лапко(2), Р.Романюк).

Горохолина - Грабовець

Юнаки 3:0 (голи: Н.Ковтун, І.Тимків, С.Капущак);

Дорослі: 0:3 (голи: С.Грабоцвецький, Р.Попович, М.Землянський).

Підгір'я - Іваниківка

Юнаки 2:2 (голи: Т.Онуфрак, І.Гоголь - І.Якубів, І.Доцяк). Вилучення з полі - Р.Федорів (Підгір'я);

Дорослі 1:3 (голи: А.Мискоглід - .П.Симкович(2), В.Гаргат).

Саджава - Росільна

Юнак 0:1 (голи: В.Бабінський);

Дорослі 4:1 (Я.Середюк(2), М.Середюк, О.Петрів - І.Герліб).

Дзвиняч - Старуня

Юнаки 3:2 (голи: С.Урсу (2), О.Суслик - М.Лукач(2))

Дорослі 1:0 (Т.Сковронський).

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1377 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
6 M V  
Шановний mishel.Червона карточка може бути показана тільки основним і запасним гравцям,які внесені в протолол матчу і знаходяться на лаві запасних.А якщо матч міжнародній,то на англійській і жестом-це щодо тренера і всього обслуговуючого персоналу/доповнення до ПРАВИЛ гри у футбол ФІФА за 2004 рік/

7 mishel  
Шукав в інтернеті /доповнення до ПРАВИЛ гри у футбол ФІФА за 2004 рік/ - безрезультатно. Може підкажете сайт на якому ці доповнення є?
Не одноразово бачив як гол. тренеру показували червону картку (матч кілька річної давності Динамо-Шахтар, коли Динамо тренував Дем"яненко, тоді Луческу отримав червону картку.)

5 mishel  
І який це має бути жест??? А якщо матч міжнародний, то на якій мові арбітр мая сказати " ПРОШУ ПОКИНУТИ МЕЖІ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ" ???
Тренеру і запасним ігрокам так само як і основним, може бути показана червона картка. Тому що червона картка заноситься в протокол матчу з поясненням за що вона була пред"явлена! І вже згідно протоколу відповідні органи мають винести термін дискваліфікації особи яка отримала цю червону картку.
А на рахунок п.Кривка, то я продовжую переконуватись, що цей суддя любить бути в центрі уваги, завдяки своїм не зрозумілим рішенням!!!

4 M V  
Пора пану КРИВКУ знати,що червону карточку тренеру команди не показується,а вилучається його за межі футбольного поля жестом руки і словами " ПРОШУ ПОКИНУТИ МЕЖІ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ" Правила давно уже помінялися,а суддя живе старими знаннями.

3 AvB  
Я думаю проблема бокових суддів буде актуальна до тих пір поки федерація не знайде людей які б погодились бути боковими суддями.Ну не тільки Іваниківський суддя підказує...

2 Volod  
В матчі ПІДГІРЯ-іВАНИКІВКА ХОЧЕТЬСЯ ВІДЗНАЧИТИ ВПЕВНЕНЕ СУДДЦВСТВО У ПОЛІ ГОЛОВНОГО СУДДІ.нА ЖАЛЬ боковий із Іваниківки постійно підсказував футболістам команди гостей.Вболівальникам це надоїло слухати і вони зробили йому зауваження.Люди ,пора вже визначитись:або ви тренери або бокові судді.

1 jack  
У грі Саджава-Росільна значно допоміг господарям виграти головний суддя М.Кривко який у першому таймі не призначив три 100 відсоткові пенальті у ворота саджавців. Перший тайм завершився з рахунком 0-1.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]