MENU
Головна » 2010 » Вересень » 6 » 20-й тур
18:21
20-й тур

ФК "Богородчани" - "Бистриця" Підгір'я

Дорослі: 2:2 (В.Потрук, 11, 26 - В.Онуфрак, 4, 81). Вилучення: В.Жирик (Богородчани).

Юнаки: 0:2 (П.Дмитрів, 1, 48)

Арбітр: Р.Мартинюк

"Каменяр" Іваниківка - ФК "Дзвиняч"

Дорослі: 1:3 (А.Гаргат, 17 - М.Гнатюк, 22, В.Яцурак, 48, І.Дубей, 67).

Юнаки: 1:1 (Б.Павликівський, 6 - Б.Шапранов, 3)

Арбітр: М.Возний

"Карпати" Старі Богородчани - ФК "Маркова"

Дорослі: 2:0 (Р.Дидич, 44, Т.Лапко, 74).

Юнаки: 3:2 (Вол.Момот, 16, 49, А.Говдяк, 24 - М.Красілич, 29, О.Суслик, 57)

Арбітр: А.Вербовський

ФК "Грабовець" - ФК "Космач"

Дорослі: 6:0 (Т.Попович, 15, 18, Р.Грабовецький, 25, С.Грабовецький, 48, А.Вінтоняк, 74, 77).

Юнаки: 1:5 (І.Григор'єв, 32, М.Кобилянський (автогол), 55 - Н.Герин, 5, 52, Р.Ярич, 69, Я.Семенів, 70).

Арбітр: А.Кривко

ФК "Саджава" - "Дружба" Горохолина

Дорослі: 8:1 (М.Яців, 8, 17, 18, 43, І.Середюк, 44, Я.Середюк, 51, 52, В.Холевчук, 71 - А.Бітківський, 26). Вилучення: М.Гедзик (Горохолина)

Юнаки: 2:1 (С.Криховський, 5, 23 - Н.Ковтун, 51).

Арбітр: М.Кривко.

ФК "Старуня" - ФК "Глибоке"

Дорослі: 1:3 (Я.Глодан, 50 - Н.Заруба, 7, Ю.Загірняк, 17, Д.Лунь, 55).

Юнаки: 2:1 (А.Чередніченко, 65, М.Лукач, 70 - Т.Завадський, 68).

Арбітр: Р.Панчук

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1237 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 43
43 MVD  
Для дмитришина:до бокового СБ не 3 дядьки підбігали і вони не просто до нього підбігли,а й по полю бігали хотіли щось доказати.А що до Гловлюка то ніякої розправи не могло бути,а просто хотіли стримати його запальний характер!

42 Ivan Dmytryshyn  
ZeZe (Сьогодні 21:16)
Для Ivan Dmytryshyn (Сьогодні 18:54):
ти все таки придурок повний. А на Софіївці в Франківську ти напевно свій чоловік. Але недоліковують тебе друже!
Так, я там регулярно з тобою в одній палаті лежав. Мені легше, а тебе слаборозвинутого і на Чукалівку не беруть. Такі відброски суспільства і там не потрібні...

41 ZeZe  
Для Ivan Dmytryshyn (Сьогодні 18:54):
ти все таки придурок повний. А на Софіївці в Франківську ти напевно свій чоловік. Але недоліковують тебе друже!

40 Ivan Dmytryshyn  
ZeZe (Сьогодні 15:43)
Для Sheva: та не звертай ти уваги на цього пришелепкуватого Дмитришина.
Тебе ніхто й не просить читати. Та з того, як Ти сплкуєшся з людьми висновок один - дивно, що розумово відсталі взагалі читати вміють. Браво... Про Твій примітивізм ми вже поговорили минулого разу, якраз після чого ти й не втикаєшся. Не навчився вести дискусію - починай з Букварика. Не допоможе - на Софіївці у Франківську допоможуть...
MVD!!! Якщо ваш боковий був впевнений у своїй правоті, чому ж втік як криса. До нього підійшли 3 60-70 літні дядьки, до яких одразу кинулись ваші.
А як прокоментуєш момент, коли воротар СБ лежачи не зафіксував м"яча, Гловлюк намагався добити м"яч (згідно правил), налитіли три "орли" із СБ і почали "розправу" над Гловлюком котрий лежав на землі. Молодці!!!!!! Граєте єдино правильно, виключно по правилах. Еталон!!!
На рахунок області, то Дзвиняч грає третій рік, і це його перший турнір такого рівня, на відміну від СБ.
На рахунок Кривка - судити йому не потрібно. Колега до колеги завжди знайде підхід.

39 MVD  
Для Дмитришин:Якщо ти вважає що потрібно швидкі на матч коли грають СБ це правильно то ти і тут помиляєшся.Коли грають юнаки і СБ забивають гол,то майже всі 60-70 річні дядьки вибігають на поле,кидаються на бокового,то після цього задумайся від кого ще треба берегтися і це вже не перший випадок на дзвиняцькому стадіоні.

38 MVD  
Для Дмитришина:якщо ти вважаєш що воротарю СБ дали червону по заслугам то ти глибоко помиляєшся.Він спитав його за що пенальті друге,а той в свою чергу показав йому жовту,воротар почав сперечатися за жовту,тоді той йому червону показав.А у випадку з Гловлюком,то все він прекрасно чув і положення там було,тож прапорець Дзвиняцький боковий підняв.І ще одним доказом того ,що Дзвиняч є слабка команда те,що вони навіть польовому гравцю гол не можуть забити.І скільки вже про Кривка мож писати?Які зв"язки?він СБ жодну гру не судив так,що ти вже перегенаєш з тим Кривком.

37 ZeZe  
Для Sheva: та не звертай ти уваги на цього пришелепкуватого Дмитришина. Я вже й не читаю його коментарі, бо вони постійно одного змісту. Ця людина далека від розуміння футболу. Він як зомбі - торочить одне і теж без будь-якого змісту.

36 Sheva  
І доречі, Старі Богородчани вже є одним учасником супер кубка, тому що вони є володарі Кубка району, і до вашого відома, у СБ на даний час не грає ніодин гравець, який грає на область, на відміну від Дзвиняча!!!

35 Sheva  
Ivan Dmytryshyn , ви напевне на футбол дивитесь з космосу, що пишете такі речі. Гловлюка потрібно було видаляти в першому таймі, а ви пишете що видалили просто так. Пенальті були, це все на що спромігся Дзвиняч, а суддя ваш не тупив, він якраз судив те що було, ви првикли, що крикнете те і піднімає! Так самі ваші вболівальники сміялися з вашого Дзвиняча, що той за мяч не може зачіпитися, хіба зачіпились після двох пенальті та червоної картки! Грайте, покажіть себе ще на лізі чемпіонів де всі рівні, лишень не так як того року: в районі команда-ас, а між районами-рвуть як дитячий садок, і не плетіть, що команда виснажилась, це був початок року і сезону!!!

34 Johnny111  
Лесівка-Нивочин Богородчани дорослі4:0 юнаки4:1 tongue

33 Ivan Dmytryshyn  
Для Sheva. Якщо,на вашу думку, для воротаря норма вибігати до судді і лізти йому до очей,то вітаю, СБ грає в чудовий футбол, за тякий ваш воротар повинен був отримати червону ще в першому таймі. Якщо не може емоції свої контролювати, то зараз медицина творить чудеса в цьому плані. Може скажете, що пенальті були видумані. Цікаво, що по тепер ніхто про це не написав. А то постійно. як пенальті - то видумано. Гловлюка вигнали просто так. Положення в даному випадку не було, а свистка арбітра він просто не почув. Так що тут Вербовський погарячкував ще більше. На рахунок суддівства, не перший клас звичайно, та помилки були в обидві сторони. І взагалі, якби реалізували перший пенальті і не тупив наш боковий, то рахунок був би 5:1. Так що ДЯКУЙТЕ за гостинність. Швидка ж на матчі, враховуючи попередній досвід, потрібна. Ато гравці СБ мають звичку бити по фейсу гравців команди суперника, а потім кричати про суддівство і т.д. Само собою, вся надія була на те, що суддя відсудить як в першому колі Возний - облом, не допомогли і зв"язки (Кривко). А якщо без покровительства то команда безпорадно, хоч і гра в деяких епізодах непогана. Проте тренуйтеся, буде суперкубок (якщо друге місце візьмете), буде чемпіонат на наступний рік, може й виграєте (або ж знову суддю купите, чи на другий тайм прибіжать гравці, що на область грають)...

32 Sheva  
У першому таймі Гловлюк нагло грає ззаді, потім програвши епізод тупо бє гравця СБ по ногах, а суддя навіть і уваги не звертає. При забиттю першого гола В. Яцурак підштовхує захисника, після чого автогол, та А. Вербовський знову не бачить. Потім без ніяких причин дає червону воротарю СБ( потім пояснює, що так, це моя помилка, можливо я погарячкував, але тепер що вже зроблю???). І так нагло як Дзвиняч грає прямими ногами, не можливо передати, не дурно вони на гру викликають ШВИДКУ ДОПОМОГУ. Грайте хлопці так далі, тільки в кінці не забудьте дати медаль Балашу, та половині суддям району!!!

31 Gatyzo  
І чи хочиться після таких ігор грати футбол де вербін нагло гонить і топить команду скільки можна

30 Latik  
Напишіть будь ласка результати 21 туру

29 MVD  
Дуже сильні судді в районі.Дзвинячу і грати не потрібно було за них гру Вербовський А.В зробив.

28 Sheva  
Нічого Дзвиняч не міг вдіяти проти гри Старих Богородчан!!!! Якби не дві пенальті, та червона картка воротарю СБ( за яку суддя сказав що погарячкував, але що вже зробить), Старі Богородчани доказали б хто в районі кращий!!!! Вони і в десятьох виглядали краще! Ну нічого-є ще Супер Кубок, там можливо, будуть нейтральні судді, от і подивимось- хто сильніший!!

27 torres  
Напевно, у випадку з Космачем зіграло роль те, що команда розпочинала друге коло без провідних гравців( без Херманюка та дискваліфікованого Михайлишина).

26 AvB  
12 вересня:Маркова - Космач, 19 вер: Космач - Дзвиняч.До-речі, що з Космачем? 5 поразок підряд...

25 MVD  
Де наступну гру грає команда Космач?

24 torres  
Для ziko: якщо відверто, то вважаю, що нікуди СБ нестися не будуть ( уже немає змісту). Але ,думаю, що команда, яка програла тільки один поєдинок, не може бути випадково на першому місці( для ZeZe ). Сподіваюся, СБ покажуть хорошу гру, адже на відміну від Дзвиняча у них суто колектив односельчан, а не збірна декількох сіл району.

23 ZeZe  
Старі Богородчани просто вимушені перемагати, щоб доказати вболівальникам тай самим собі що перше місце Дзвиняча - випадковість.

22 AvB  
Цей тур взагалі має бути цікавим.В 4-ох матчах цього туру,будуть зустрічатися сусіди по турнірній таблиці.(ДЗВ-СБ, ГРА-САД, ПІД-ІВА, ЛЕС-БОГ)

21 MVD  
В старих богородчанах міцний захист і не так просто їх перемогти.

20 ziko  
від грабівців на їхньому полі виграти дуже-дуже важко!!!!!
а старі понесуться вперед і думаю дзвиняч їх зловить!!!!

19 MVD  
Для ziko:не потрібно бути таким впевненим щодо прогнозів.саджава і грабовець показують комбінаційну гру так,що такої переваги не буде,а старі богородчани немають що втрачати так,що буде цікава гра.

18 ziko  
я думаю грабовець а в іншій парі дзвиняч і прчому впевнено виграє з різницею 2-3 мяча

17 Sheva  
Спрогнозувати важко, Дзвиняч вже давненько не вигравав у СБ, а які прогнози на Грабовець-Саджава?

16 m  
які думки про матч Дзвиняч-Старі Богородчани!!!!

15 Lynk  
Зі Старунею все нормально... Просто команда Глибокого виходить з кризи, вони провалили початок другого кола.Взагалі Глибоке досить технічна та зіграна команда- виконавці(кістяк команди) там не міняються вже протягом 3 сезонів...Тим більше що вони починали футбол у селі з нуля...Пригадую їхня поразка від Старуні в минулому сезоні була нелогічною... по грі у них була перевага.... Та ВЕЛИКИЙ суддя побачив пенальті, якого небуло а другий гол вже був в кінці гри на контрвипаді...
ГЛИБОКЕ МОЛОДЦІ!!!! ТАК ТРИМАТИ!!!

14 Sheva  
Для Bomba. Нікого я обідити не хотів, за помилку вибач, а можливості Глибокого відносно Старуні бачу- Глибоке попереду на одне очко, а у Старуні гра в запасі! Що тут порівнювати????

13 Bomba  
Для Sheva.По перше в нашому районі немає села Глубоке,а Глибоке. По друге в першому колі Старуня в Глибокому програвала 0:6 і забила гол із пенальті якого як і у Старуні не було.А щоб зрозуміти можливості Глибокого відносно Старуні подивіться турнірну таблицю на даному сайті.

11 Міша  
MVD: Яка різниця, кому що світитъ?

10 Міша  
Назар, хто Тобі дав право нарушати регламент? Дивисъ пункт 9.2 регламенту.
Доречі, по особистих зустрічах, то команди маютъ між собою по 1-й перемозі і в Маркови білъша к-стъ перемог, краща різниця м'ячів. Що ще потрібно?

12 naz_forever  
Я ще раз пояснюю: Я не порушую регламенту тому що таблицю і всі дані на сайт подаю у тому вигляді, які я отримую від федерації. Я не складаю таблиці і не виставляю результати з голови. Що стосується турнірного становища Дзвиняча і Маркови, то хочу зазначити, що така ж ситуація була з Космачем. Запитайте у них як вони владнали це питання з Федерацією. Але я знаю точно, що при визначенні турнірного становища команд за рівності показників в першу чергу береться особиста зустріч цих команд. У вашій ситуації в особистих зустрічах Дзвиняч забив більше голів, проте я із задоволенням внесу необхідні зміни до таблиці, якщо буде така вказівка.

8 Sheva  
Не можу зрозуміти що сталося з Старунею, як Петришин і компанія програла Глубокому? Чому не брали воротаря профі? Так бачите, як команда грає- без трьох гравців і у Глибокого не можуть виграти!!!!!!!

9 naz_forever  
Хочу вам нагадати що Старуня програла і в першому колі від Глибокого, у якого за вашими словами так легко вигравати. Те що у Глибокого був провал на початку другого кола, ще не означає що це слабка команда.

6 ZeZe  
За регламентом пункт 9.2
Місця команд у чемпіонаті району визначаються за такими показниками:
- більша кількість;
- більша кількість перемог;
- більша кількість забитих і пропущених мячів.
9.3. У випадку рівності показників , указаних у п. 9.2. цього розділу, у двох командах (крім випадку визначення чемпіона району) перевагу отримує команда за такими показниками:
- особисті зустрічі, більша кількість перемог, різниця забитих і пропущених мячів, менша кількість пропущених мячів, менша кількість порушень

7 naz_forever  
Я уже відповідав на це запитання у ситуації з Космачем. Таблиця складена згідно регламенту

5 MVD  
Та цим юнацьким командам ітак нічого не світить,Старі Богородчани показали,яка на даний момент найсильніша команда району!!!

3 Міша  
В Маркови краща різниця забитих і пропущених м'ячів, білъше перемог при однаковій кілъкості очок.

4 naz_forever  
а особисті зустрічі?

2 naz_forever  
По якій причині?

1 Міша  
Назар, подивисъ турнірну таблицю (юнаки):
ФК,, Маркова,, повинна бути вище за
ФК,, Дзвиняч,,

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]