MENU
Головна » 2010 » Листопад » 8 » 2:3 в нашу користь
11:33
2:3 в нашу користь
В неділю 7 листопада відбувся останній цього року матч Дзвиняча в так званій "Лізі чемпіонів". Рахунок матчу 2:3. Голи забивали: В.Яцурак на 12-й хвилині, І.Мельник на 37-й та М.Гловлюк на 64-й. Таким чином, чемпіон Богородчанського району ввійшов у 8-ку кращих команд цьогорічного розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів, посівши перше місце в турнірній таблиці в своїй групі маючи в своєму активі 7 очок. Боротьба за Кубок продовжиться вже на весні наступного року. А вже 14-го листопада в Богородчанах на центральному стадіоні відбудеться матч за Суперкубок Богородчанського району 2010 року, в якому ФК "Дзвиняч" зустрінеться з командаю "Карпати" з Старих Богородчан. Початок матчу 14.00
Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1469 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 14
14 DID  
ФК Дзвиняч в грі з командою Городенківського району влаштовувала і ничія так-як в Дзвиняча була краща різниця забитих і пропущених від Тлумацького чемпіона. для більш ясної картини перебігу матчу в Городенківському районі зайдіть на сайт Городенківської районної федерації футболу де є коментар матчу не "доброзичливців" ФК Дзвиняч , а місцевого футбольного оглядача.
Комусь дуже хочеться щоб в районі склалося враження що Дзвиняч купує матчі вже і на обласному рівні.

13 GOL  
які результати СУПЕРКУБКУ?

12 Volod  
Чому ніхто не звертає увагу на те,що Дзвиняч переміг команду,яка в попередньому турі забезпечила собі вихід до наступного етапу змагань.

11 Dinammo  
Суперкубок областi. Печенiжин 2-1 Яремче

10 AvB  
Ясно. Дякую!

9 Dinammo  
..бо там по 4 команди, i вже пiсля того жереб.

8 Dinammo  
В цю суботу i недiлю вiдбудуться тури в iнших групах..

7 AvB  
Чесно кажучи, я не вважаю І. Мельника серйозним підсиленням (але це моя думка). Думаю, що свої зіграли б не гірше. Але Дзвинячу видніше! Якщо він забиває, то хай грає... З ким Дзвиняч зіграє в 1/4 фіналу?

6 river  
всі команди аідсилюються!!!! і багато бере взагалі з області і це нікому не секрет!!!!!!!!
якшо ти перший день в футболі то вибач!!!!!!!

5 DID  
Відповідно до регламенту про проведення 7-го розіграшу кубку чемпіонів міст та районів дозаявка футболістів проводиться протягом змагань і припиняється до першої півфінальної гри. До заявочного листа дозволяється включати 22 футболіста і в тому числі не більше 2(двох) гравців які брали участь в обласних або районних змаганнях в 2010 році в інших командах.

4 555  
Ну наскільки мені відомо, І.Мельник гравець ФК Грабовець! Цікаво,як це він за Дзвиняч забиває голи???

3 GOL  
Результати матчу за суперкубок спрогнозувати дуже важко, але 100 % що матч буде цікавиві видовищним! Нехай переможе НАЙСИЛЬНІШИЙ!!!

2 river  
цілий чемпіонат всі писали шо Балаш,судді помагають Дзвинячу!!!!на лігу чеміпіонів Дзвиняч доказав шо ні судді ні Балаш нічого не помагають, а Дзвиняч грає у футбол!!!!
з групи вийшли а там як Бог поможе так і буде!!!!!

1 Dinammo  
В кого якi прогнози на Суперкубок?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]