MENU
Головна » 2011 » Вересень » 14 » Анонс 24-го туру ЧР 2011
11:36
Анонс 24-го туру ЧР 2011
В неділю 18 вересня 2011 року матчі 24-го туру чемпіонату району розпочнуться об 11.00.  Час початку матчів перенесений через те, що в цей день на центральному стадіоні смт. Богородчани відбудеться товаристська зустріч між місцевим "Газовиком" та ветеранами Київського "Динамо". Ця гра розпочнеться о 15.00. На початку  тижня повідомлялось, що гра відбудеться о 16.00.

Нагадаю, що 10 вересня на стадіоні імені Лобановського  найкращі європейські гравці 90-х зіграли проти легендарного складу київського «Динамо» сезону 98/99. Сильнішими виявились динамівці: фінальний рахунок 7:3 на користь господарів поля.
Склад«Динамо-99»: Луценко, Лужний, Шевченко, Ребров, Гусін, Дмитрулін, Хацкевич, Белькевич, Калитвинцев, Косовський, Кардаш, Коновалов, Головко, Несмачний, Максимов, Федоров. Тренер – Михайличенко. 
Цікаво, хто з гравців "Динамо" прибуде на товаристську застріч та з яким рахунком закінчиться матч?

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1431 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 kuzja0  
Косовський, Федоров, Саленко, Дмитрулін і ще якісь круті футболісти в минулому
а матч гарний був, святковий настрій, позитив короче

2 Karpadon  
Ну і хто з перелічених вище зірок Динамо приїхав грати з Газовиком, як проходила гра, пишіть шось, розказуйте!

1 naz_forever  
На сайті додана можливість публікації матеріалів з сайту в соціальній мережі ВКонтакті
Кожного разу, коли користувач ВКонтакті натискує на цю кнопку на сайті, на його сторінці ВКонтакті автоматично створюється замітка із посиланням на сайт. Після цього Ваші друзі відразу ж зможуть дізнатися про статтю з трьох джерел - із сторінки Мої Новини, із сторінки Замітки друзів і з особистої сторінки користувача, що опублікував.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]