MENU
Головна » 2010 » Жовтень » 17 » Бомбардири
23:24
Бомбардири

Дорослі: В.Херманюк (Космач) - 25, М.Гловлюк (Дзвиняч) та М.Катрич (Іваниківка) - по 23, А.Сисак (Космач) – 17, С.Грабовецький (Грабовець) та М.Яців (Саджава) - по 16, І.Середюк – 14, Ю.Загірняк (Глибоке) – 12.

Юнаки: В.Ярич (Космач) – 26, С.Криховський (Саджава) та І.Якубів (Іваниківка) по 22, П.Дмитрів (Підгір"я) – 15, А.Кецман (Підгір"я) та М.Качківський (Старуня) – по 14, С.Кравчук (Саджава) – 11.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1210 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
3 river  
багато слухів ходило про Херманюка!!

2 mishel  
А цій таблиці можна вірити??? Дуже багато було коментарів по ходу сезону, що голи записували не на тих гравців які їх насправді забивали!

4 vinian  
за Катрича і Якубіва можу сказати що це 100% правда, а за інших не можу сказати, але багато слухів що на деяких іграків голи записують навіть тоді коли вони не грають

5 mishel  
Це щось похоже на то, як Янукович у 2004 р. президентом став! smile

6 naz_forever  
У федерації фальсифікацій нема, це не партія регіонів, а от на виборах 31-го числа дивіться добре за кого голосувати!

7 vinian  
я не кажу що фальсифікація відбувається федерацією футболу, а що це робиться під час матчів і футбол це не політика хоча багато хто в нашому житті це вже так взаємоповязав, що далі нема куда

8 mishel  
А я такого і не казав! Голи записують у протоколах арбітри, після закінчення матчу. І бувало таке, що арбітр після гри запитував у представника команди, прізвище авторів голів, а представник уже дивиться кому більше потрібний гол для бомбардирського заліку (це відбувається вже ближче до середини сезону, коли в командах вже приблизно знають на кого можна робити ставку). Получається і арбітр не дуже виноватий, і тим більше федерація не виновата, оскільки для неї документ це протокол матчу. А факт такий залишається! І це всі знають. Можна провести на сайті голосування.
А на рахунок Януковича, то це я жартома і без обід в будь чию сторону. Для підняття настрою перед виборами! Він тоді також, вроді і президент, але не впевнений, так само і "кращі бомбардири" - вроді і "кращі", але...!
А на виборах голосуйте за Україну, і не продавайте свої голоси !

1 ronny  
шо скажете по бомбардирах?????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]