MENU
Головна » 2010 » Жовтень » 30 » Другий матч Дзвиняча в обласному кубку
21:40
Другий матч Дзвиняча в обласному кубку

Дзвиняч - Вільхівці 0:0 

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 926 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 12
12 Lynk  
До GOLa! По перше аайт-власність адміна, шо хоче то там пише! По-друге де ти бачиш рекламу???? Я бачу зсилочку на інший сайт!!! Хочеш заходи, нехочеш,- не бади!

11 Dinammo  
Тисменичани 1-1 Браткiвцi. Рогатин 0-9 Тисменичани

10 miha  
наш і городенківський район по 4 очка!!!тлумацький 3 очка!!!

9 AvB  
Підтримую Dinammo. Краще привітати з перемогою Дзвиняч. Все ж таки представляють наш район в "Лізі чемпіонів". Дуже хотілось би побачити турнірну таблицю групи в якій грає Дзвиняч. І непогано було б інші групи побачити... але це вже прохання до Назара

8 Dinammo  
GOL для чого ти взагалі піднімаєш дане питання? Думаю, що зараз просто немає на сайті ніякої спекулятивної теми і чіпляєтеся тому до Назара.

7 GOL  
Щодо комерційної реклами - питань немає, потрібно за якісь кошти його "УТРИМУВАТИ". А що стосується політичної реклами, дозволю собі з цим не погодитись, тому що тут молополія на рекламу. Це ж не газета, чи інші ЗМІ, де мають вільний доступ до розміщення реклами. Тут виключне право розміщувати рекламу має тільки АДМІНІСТРАТОР!!!

6 AvB  
На скільки я знаю Назар (адміністратор сайту) створив даний сайт власноручно. І думаю його право розміщати там будь-яку рекламу. Можливо йому за це платять, чи ще щось він від цього має. Але це його право! Якщо б цей сайт було створено Богородчанською федерацією футболу, тоді можна було б задавати питання відносно реклами.

5 GOL  
я вибачаюсь: не "ревлама" а "реклама"

4 GOL  
ЧОМУ на офіційному сайті присутня політична ревлама? Це законно? Чи партія "За Україну" являється спонсором сайту.

3 GOL  
Я зіграв свій другий домашній матч Дзвиняч з Підвербцями?

2 Dinammo  
Дзвиняч 3-0 Підвербці

1 AvB  
Нічия не найкращий результат, але попереду ще 2 гри в яких обов'язково потрібно виривати 6 очок.І буде все ОК.Щиро бажаю успіху!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]