MENU
Головна » 2010 » Серпень » 17 » КДК інформує
20:24
КДК інформує
Витяг з протоколу засідання КДК від 17.08.2010:

1. Футбольне поле в с.Горохолина дискваліфікувати умовно на 3 тури.
2. Р.Паливода (Космач) - дискваліфікація на 1 гру.
2. А.Висоцкіс (Підгір'я) - дискваліфікація на 1 гру.
3. ВасильДоцяк (Горохолина) - дискваліфікація на 2 гри.
4. Р.Михайлишин (Космач) - дискваліфікація на 3 гри.
5. В.Кріцак (Дзвиняч) - дискваліфікація на 8 ігор.
6. І.Якубів (Іваниківка) (юн.) - дискваліфікація умовно на 5 ігор.


Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1362 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 777  
Нехай Волод спочатку скаже чиї вболівальники бігали по полі? Блефери, боягузи, брехуни і вічні плаксії ті підгірці! Особливо це стосується сільського голови. ..."Яка хата, такий тин"...

15 Міша  
РЕГЛАМЕНТ це закон для всйого богород... футболу слова БАлаша . ЩО ЗА ПРИДУМАНІ ПОКАРАННЯ " УМОВНО " ТАКОГО ВРЕГЛАМЕНТІ НЕМА.

14 naz_forever  
ТУРУ НЕ БУДЕ!

13 @Iгарьок@  
Що означає 100/ це для Dinammo що небуде туру чи що.

12 Dinammo  
100% небуде

11 @Ігарьок@  
Хто скаже буде завтра тур чи ні.

10 Dinammo  
Футбольне поле в Горохолині КДК умовно дискваліфікував на 3 матчі. А чому КДК незастосував жодних санкцій, наприклад, до суддівського комітету БРФФ за незабезпечення матчу Горохолина-Іваниківка суддею від БРФФ?

9 @Ігарьок@  
То небуде у четвер ніякого футболу не буде через то що двоє старих приїдуть пограти у футбол це абсурт.А чому не зробити щоб сьогодні сказали скільки будуть ветеранів грати.Можна було і тур провести якщо небуде ветеранів

8 MVD  
Через яку причину перенесли ігри 18 туру?

7 Ivan Dmytryshyn  
До речі, Кріцака дискваліфікували на 8 матчів, а Татарського, за напад на Кріцака, навіть не згадали. Справедливість, га...???
Можливо, Татарський живе десь по сусідству з Балашем чи кимось з КДК???...

6 Ivan Dmytryshyn  
Volod (Сьогодні 20:18)
Ну що ж.Прецедент створено,тепер будемо боковим суддям вибивати зуби і ніщо нам за це не буде!БРФФ у своєму репертуарі.Балаш не допустить,щоб Дзвиняч приймав Ст.Богородчани на нейтральному полі.Дзвиняч в свою чергу ласкаво просимо у Підгіря наступного сезону.

Підгір"я вже показало свій теплий прийом Дзвинячу в першому колі. Було і шарпання бокового, і вигуки, і голий зад. Так, що в цьому Ви, шановні підгірці, обійшли Дзвиняч далеко і впевнено...
На тій грі, до речі, Балаш був присутній особисто, але КДК навіть не розглядав жодного інщиденту тієї гри...


5 Rowan  
Назар, дякую за роз'яснення.

По темі: отже ні Горохолино, ні Дзвиняч не покарали ніяк.
Я не маю нчого проти того, щоб люди дивилися матчі своїх команд в себе вдома, але і вболівати, як ми побачили, ще треба навчитись...
Як писав нижче Volod, прецедент створено...


3 Сивий вовк  
Я ніколи не дозволяв собі непристойних висловлювань в адрес районної федерації та голови цієї організації, але напевно прийдеться порушити це правило, тому що цей "Витяг з протоколу засідання КДК від 17.08.2010" виглядає непристойно зважаючи на події в останньому турі.

2 Rowan  
Що означає "дискваліфікували УМОВНО"? Це як? Горохолино все ще буде грати на своєму полі з ДИКУНАМИ -ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ???
Роз'ясніть мені, будь ласка, хто знає що ж все-таки "умовно"?

4 naz_forever  
Умовний характер звільнення від реального відбування основного покарання пов'язаний з виконанням ряду вимог: невчинення будь-якого умисного проступку, який кваліфікується як порушення. Напр. недопущення систематичних порушень громадського порядку на стадіоні, що потягли за собою застосування заходів стягнення, сплати штрафу і т.д. Тобто - це певне випробування із здійсненням контролю та спостереження за проведенням матчів на даному стадіоні. На даний момент команда продовжує проводити матчі на своєму полі згідно календаря, проте у випадку повторного вчинення порушень вболівальниками даний стадіон буде дискваліфіковано і команда змушена буде грати матчі тільки на виїзді.

1 Volod  
Ну що ж.Прецедент створено,тепер будемо боковим суддям вибивати зуби і ніщо нам за це не буде!БРФФ у своєму репертуарі.Балаш не допустить,щоб Дзвиняч приймав Ст.Богородчани на нейтральному полі.Дзвиняч в свою чергу ласкаво просимо у Підгіря наступного сезону.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]