MENU
Головна » 2010 » Лютий » 7 » Лауреати чемпіонату
13:26
Лауреати чемпіонату

За його плечима – серйозне захоплення футболом у школі, наполегливе навчання у Львівському спорт інтернаті і виступи за професійні футбольні клуби України – Луцьку „Волинь” і Одеський „Чорноморець”.

У свій час Василь Яцурак грав у першості області, а минулого року виступив за рідний Дзвиняч у районному чемпіонаті. Цього року ФК „Дзвиняч” здобув „золото” в чемпіонаті, в чому велика заслуга Василя. На рахунку центрального захисника – 11 забитих голів, а це вивело його на третє місце серед бомбардирів. За результатами опитування, Василя названо кращим футболістом серед дорослих.

Після завершення футбольного сезону визначено кращих гравців. В опитуванні взяли участь арбітри, тренери команд, уболівальники. Найкращим футболістом 2009 року серед дорослих став Василь Яцурак (Дзвиняч) – 10 очок або голосів від своєрідного „журі”. Друге-третє місця розділили Володимир Іванків (Дзвиняч) та Олег Пороговський (Старі Богородчани) – по 2 очки. Степан Грабовецький (Грабовець), Михайло Бобчук (Старуня), Назар Кульчак (Саджава), Мирон Семенишин (Дзвиняч) отримали по 1 очкові. Микола Лукач із Старуні, в активі якого 12 очок – найкращий футболіст 2009 року серед юнаків. Сергій Урсу із Дзвиняцької команди з 2 очками на другому місці. А Назар Ковтун (Горохолина), Сергій Сало (Росільна), Ігор Якубів (Іваниківка), Павло Дмитрів (Підгір’я) та Андрій Гордяк (Старі Богородчани) набрали по 1 очкові.

Микола Лукач – десятикласник Старунської школи. Минулого футбольного сезону він у складі юнацької команди почав захищати спортивну честь рідного села в районному чемпіонаті. Юнак володіє точним ударом, швидкий на полі і має добре відчуття гольової позиції.

З перших поєдинків чемпіонату Микола захопив лідерство за кількістю забитих голів серед юнаків. На фініш сезону він прийшов з 30 голами у 20 матчах. А ось перше серйозне визнання – його названо кращим бомбардиром серед молодих футболістів. Тож підростає гідна спортивна зміна.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1195 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]