MENU
Головна » 2011 » Серпень » 7 » ХІХ тур ЧР 2011 (07.08.2011)
10:35
ХІХ тур ЧР 2011 (07.08.2011)

Солотвин – Підгір’я

Дорослі: 4:2 (Р.Вірстюк, 33, 90, Н.Брицький, 37, Т.Волошин, 64 – А.Дутчин, 4, Т.Дмитрів, 29).

Юнаки: 6:0 (В.Букатюк, 29, 33, 56, 68, В.Петровський, 46, А.Князевич, 65).

Арбітр: М.Кривоко (Богородчани)


Гринівка-Нивочин – Маркова-Бабче

Дорослі: 1:1 (Н.Фелик, 58- С.Карач, 22)

Юнаки: 3:1 (Н.Пронь, 43, 59, О.Калашніков, 30 – В.Василів, 31).

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

 

Старі Богородчани – Горохолина

Дорослі: +:-

Юнаки: +:-

Арбітр: І.Дидич (Підгір’я)

 

Космач – Дзвиняч

Дорослі: 2:2  (Ю.Кибза, 45, В.Херманюк, 55 – М.Гловлюк, 20, І.Гуменюк, 39). На 80-й хв. матч припинений.

Юнаки: 2:1 (Р.Ярич, 67, С.Сало, 70 – Р.Вірстюк, 5).

Арбітр: Ю.Сташко (Підгір’я)

 

Росільна – Іваниківка

Дорослі: 1:2 (Р.Паливода, 33 – І.Ганчак, 23, А.Гаргат, 87). Вилучення: А.Береляк (Росільна).

Юнаки: 0:2 (І.Якубів, 15, 60). Вилучення з поля: М.Слободян (Іваниківка).

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина).

 

Грабовець – Глибоке-Хмелівка

Дорослі: 2:0 (М.Гутник, 52, М.Землянський, 84).

Юнаки: 2:4 (М.Ясінський, 17, Р.Григорів, 42 – В.Романів, 40, 47, Т.Завадський, 58, І.Жирик, 64).

Арбітр: Р.Балаш (Підгір’я)

 

Старуня – Богородчани

Дорослі: 2:2 (В.Середюк, 76, М.Лукач, 83 – О.Босович, 4, І.Герліб, 43)

Юнаки: 8:0 (А.Максим’юк, 1, М.Бурса, 16, М.Суслик, 18, 30, 45, М.Качківський, 20, І.Дребот, 40, А.Середніченко, 60). Вилучення: Ю.Радульський (Богородчани).

Арбітр: М.Возний (Богородчани).

 

Саджава – вільна від ігор в цьому турі


Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 2039 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 56
54 ФІФА  
ГАНЬБО ТАКИМ ЧЕМПІОНАМ, ПОЗОР. ФУ.

55 Karpadon  
А як розуміти вислів, ГАНЬБА- ЧЕМПІОНАМ????
Аргументуй будь-ласка, з чим ти не згідний?

56 ФІФА  
Я БАЧУ ЩО ТИ ВЗАГАЛІ ТУПИЙ, В КОЖНОМУ КОМЕНТІ ТИ ПРОСИШ ЩОСЬ ТОБІ ПОЯСНИТИ . А ЩО ТУТ АРГУМЕНТУВАТИ,ВИ ВЖЕ І ТАК ЗАСРАЛИСЬ ПО САМІ ВУХА.ЦІЛИЙ РАЙОН СМІЄТЬСЯ З ВАС. ХІБА ТАК ПОСТУПАЮТЬ ЯК ТИ ПИШЕШ "ДОСТОЙНІ ЧЕМПІОНИ" ТАК РОБЛЯТЬ ТІЛЬКИ ОСТАННІ БОЯГУЗИ ,ТЕПЕР ТИ ЗРОЗУМІВ!!!!БАЛАШ ДЕРЕКТОР ЦИРКУ А ВИ В НЬОМУ КЛОУНИ....ГАНЬБА

51 ФІФА  
Коментар видалено

52 Obama  
Не гарно таке говорити про другого, постав себе на його місце, тобі було б нормально????????? sad sad

50 Obama  
Ну з цього випливає, що як команда бачить , що може не виграти , можна зійти з поля раніше навіть при виграшному рахунку, результат залишать в силі, очки набираються і поїхали далі!!! Люди добрі, не хочу багато виписувати, але з різних рішень КДК видно, що не всі команди району є в однакових умовах перед федерацією футболу!!!!

53 ivandmyt  
З цього випливає, що можна влаштувати дві бійки на стадіоні. бігати по полю і при тому на умовній дискваліфікації навіть не отримати постійну

47 Obama  
Сивий , Ви вже знаєте що вирішили???????

48 Сивий  
Результат залишили в силі, двох гравців Космача дискваліфікували, а на обидві команди наклали штраф. Зробили все під диктовку Дзвиняча!!!

49 ivandmyt  
Ну так билися під диктовку Космача. Дякуйте що не програш чи переігровку призначили.

46 Obama  
КДК вже закінчилось, Назар будь-ласка напиши прийняті рішення!

45 Сивий  
Шановні члени КДК, як можна залишити в силі результат незіграного матчу? Ви порушуєте всі писані і неписані закони і в кінці кінців повинен бути здоровий глузд в ваших рішеннях. ГАНЬБА вам і вашому так званому комітету!!!

44 naz_forever  
Кдк ще триває

40 Vasil  
Сивий ви вказуєте, що згідно регламенту! Які ж санкції передбачені за побиття арбітра та його асистентів? З вашими міркуваннями. щодо Дзвиняча згідний!

42 ivandmyt  
Побиття асистента арбітра, оскільки він був із Д. повинне пройти безнаказано.
До речі, коли побили І.Дидича, котрий був боковим Дзвиняцького футболіста дискваліфікували і досить на довго.

43 Vasil  
25 комент:"А коли так звана команда Космача разом із своїми дибільними вболівальниками КУПОЮ (бо ясна річ сам на сам гравці космача нікому нічого не довели і не доведуть,бо одне місце жим-жим) б"ють бокового суддю і його 75 річного батька, то це нормально, це по-людськи,по сусідськи так???" Я так зрозумів, що били асистента не лише гравці, а також і вболівальники. На мою думку відповідальність повинна бути розмежено по відношенню щодо гравців та щодо вболівальників.

38 Vasil  
Шановні писаки, а тепер по суті: На вашу думку, Яке рішення повинно прийняти КДК по факту побиття бокового судді? та по факту того, що команда Дзвиняча зійшла з поля?
П.С. Не зрозуміло чому вони зійшли з поля, тобто їх не влаштовув рахунок чи все ж таки був факт масової бійки футболістів.

39 Сивий  
Космачу умовну дискваліфікацію перевести наявну до кінця сезону + штраф, а Дзвинячу технічну поразку + штраф. А за що - я вже писав в своїх коментах.

41 ivandmyt  
Якраз власне, був факт масової бійки футболістів? Ініціаторами якої були футболісти Космача. І вони, як господарі та зачинщики повинні відповідати.

35 777  
Які результати засідання КДК?

36 Сивий  
Засідання КДК в 19:00. Рішення обявлять пізніше.

33 Volod  
Те саме,що у космачі і Ст.Богородчанах повинно було статися у Підгірї(19.06. Підгіря-Дзвиняч 6:2)Через тупість Дзвиняцького бокового його чуть не побили,але дуже добре,що серед дзвиняцьких вболівальників знайшлася чесна людина,яка забрала в цього тупака прапор і спокійно і чесно судила до кінця гри.А так,то Дзвиняч чемпіон району по рішеннях КДК.

30 Тарас  
Стaвим прогнози фіналу космач-глибоке-хмелівка.

32 ivandmyt  
Виграш Глибоке-Хмелівка

28 Тарас  
Чого дзвинячу не зарахована технічна поразка?)

27 ivandmyt  
В любому випадку, після побиття бокового судді, як мінімум двоє гравців Космача повинні були отримати червоні картки. Про це шановний суддя напевне забув. То для чого розказувати про регламент, якщо вже в першому таймі Космач повинен був залишитися в десятьох. Проте комент К. вболівальників на мат Д. гравця: "червону йому показуй", а за бійку К. гравця: "Ну то так сі стало...". От вам і регламент. Розглядайте будь ласка проблему цілісно, а не в поодиноких випадках. Климбус молодший коли бив Д. гравця, потім казав що він не побачив хто це був. А різниця яка, хто це. Невже є гравці, яких можна бити, а є ті яких неможна? Таке відношення К. вболівальників і гравців заслуговує від самого початку на дискваліфікацію стадіону і технічну поразку команди К. Оце буде по правді

29 Сивий  
Ваші коменти, пане Дмитришин, вже давно ніхто серйозно не сприймає, бо всі вони спрямовані на те, що кращої і чеснішої команди від Дзвиняча в районі немає. Але цього разу, як би ви цього не хотіли, справедливість буде встановлена і Дзвинячу за зверхнє ставлення до всіх інших і неприйнятну поведінку буде зарахована технічна поразка. Інакше керівництво федерації остаточно поставить хрест на своїй компетентності!!!

31 ivandmyt  
Мої коменти є справедливими і раціональними. А рішення КДК не буде залежати від ваших бажань чи морального тиску. Дискваліфікація Д. це абсурд. Найкращий варіант - переграти гру на нейтральному полі. Присадивши само-собою Климбуса і компанію.

37 Сивий  
В такому випадку треба переграти ще кілька ігор: Саджава - Нивочин-Гринівка(там теж останні зійшли з поля через незгоду з рішенням судді), Росільна - Горохолино, тай Старі Богородчани - Дзвиняч теж треба переграти.
Ніяких "переграти" не може бути. Є регламент, згідно з яким Дзвинячу повинна бути зарахована технічна поразка і накладений обовязковий грошовий внесок(штраф). Читайте регламент пане Дмитришин!!!

25 Karpadon  
Відповідь azzerz і Сивий - шановні, ви на цьому матчі були,що пишите такі коменти??? Як розуміти ваш вислів"мусить бути зарахована дострокова технічна поразка Дзвинячу"??? Люди добрі, якщо б команда продовжувала гру, кровопролиття було б неминуче,вони добру послугу зробили вболівальникам Космача і климбусу особисто, який доречі є головою цього села, президентом клубу, та щей цієї неділі він, якимось нікому незрозумілим чином, виявився "неперевершеним боковим " арбітром angry !!! Хіба це справедливо??? А коли так звана команда Космача разом із своїми дибільними вболівальниками КУПОЮ (бо ясна річ сам на сам гравці космача нікому нічого не довели і не доведуть,бо одне місце жим-жим) б"ють бокового суддю і його 75 річного батька, то це нормально, це по-людськи,по сусідськи так???
А ще неможу не згадати про випадок, коли ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ війт, той що був суддею, у одній із сутичок вдарив перестарілого діда СУДДІВСЬКИМ прапорцем в живіт angry ,це також нормально?
Так, Космач цим матчем прославився надовго, ну якщо не можуть грою, то хоча б цими вибриками.Ну зате було весело, коли одному із гарячих гірських вболівальників начистили пику, та так, шо йому вже навіть футболісти не допомагали, а його жінка biggrin

26 Сивий  
В любому випадку до свистка судді команда не має право залишати поле. А як ви приїхали в Космач не в футбол грати а "пики чистити", то звичайно що кровопролиття неминуче. Тай грою не Космач, а Дзвиняч не міг нічого доказати, бо й команду на гру не міг зібрати. А те що Климбус в цій потасовці мусів прославитись, то й мови немає. Знаючи цього чоловіка нічого дивного немає. Але мова не про це. Зараз принципово щоб рішення КДК було прийнято згідно регламенту!!! wink

24 azzerz  
погоджуюся з коментом 23! мусить бути зарахована дострокова технічна поразка дзвинячу, але КДК думаю має свою версію щодо цього)

23 Сивий  
Дзвиняч зійшов з поля в кінці другого тайму, після того як зрозумів що виграти по грі не зможе, то краще зійти з поля, а КДК потім все вирішить на їхню користь, бо це ж ДЗВИНЯЧ!!!
А насправді потрібно зарахувати Дзвинячу технічну поразку за самовільне сходження з поля, оскільки саме вболівальники Дзвиняча вибігли на поле і апелювали до судді і вони стали провокаторами того що сталось. І саме завтрашнє рішення КДК дасть відповідь на це старе і банальне питання - чи є в нашому районному чемпіонаті справедливість у покараннях команд. Чи одним можна все, а іншим нічого. Я впевнений що якби таке зробила будь яка інша районна команда, то технічна поразка була б автоматично. А так завтра ВИЩІ УМИ будуть думати як обкрутити все так, щоб
Дзвиняч вийшов сухий з води.
Винними зроблять Космач, арбітра, а можливо навіть магнітні бурі, але ніяк не Дзвиняч. Це я пишу не просто так, а тому що сьогодні мав кілька розмов з людьми "особо приближонними", які знають про що говорять.
Якщо завтра на КДК Дзвинячу це зійде з рук, тоді й чемпіонат продовжувати не слід. Розписати хто там після Дзвиняча, тай все. А я особисто розішлю пости по всіх обласних і районних сайта Івано-Франківська, нехай всі знають і вчаться у нас справедливості.

22 bigun  
А в Космачі билисъ. Билисъ усі. Спочатку гравці Космача били дзвиняцъких,а Сташко цъого не бачив,або не хотів бачити. потім билисъ глядачі. А в середині 2-го тайму Дзвиняч зійшов з поля!

21 Volod  
Можливо на наступний сезон за неявку із команд потрібно знімати очки,а не застосовувати грошові стягнення

20 andrijkupchak1@  
СТАРУНЯ КРАЩА !!! wacko

19 Obama  
Хтось може сказати що було у Космачі?????

18 Dinammo  
Космач набив арбітра?

17 Obama  
Назар, чому немає записаних голів коли забивав Дзвиняч і Космач??????

34 naz_forever  
До вирішення долі цієї зустрічі на КДК авторів голів писати немає змісту

15 AvB  
Дякую! Не бачив результат;)

13 AvB  
Результат матчу Космач - Дзвиняч остаточний? Коли буде результат Гринівка - Космач?

14 naz_forever  
Космач - Дзвиняч - гра не закінчена, результат може бути змінений.
Матч XVI туру Гринівка-Нивочин – Космач є на сайті, нижче цього матеріалу і в результатах 16-го туру

16 naz_forever  
В турнірній таблиці не врахована гра дорослих складів Космач - Дзвиняч

11 Dinammo  
Грабовець- Глибоке 2-0(2-4ю) СБ-Горохолина +- +-

10 Volod  
В цій зустрічі два голи забив Р Вірстюк .Але він на друге коло зявлений за Газовик.заявка на першість області діє до 1 серпня.дана ГРА ВІДБУЛАСЬ 2 СЕРПНЯ тому є просьба,щоб ситуацію хтось пояснив із федерації,що відбувається насправді.

12 naz_forever  
Дозаявка в чемпіонат області припиняється 31 серпня. Вірстюк після гри 02.08.11 (Солотвин – Підгір’я) заявлений за Газовикм, орієнтовно 5-6 числа. В нашому чемпіонаті за Солотвин зіграв 2 гри - проти Глибокого і Підгір’я.

9 AvB  
Шо вже і Гринівка область підганяє)?

7 Dinammo  
Як зіграли Гринівка-Космач?

8 naz_forever  
Покищо нема протоколів матчу. За попередньою інформацією Космач готує протест на цей матч.

6 kuzja0  
А Р. Вірстюк - березень - червень 2011 грав за Прикарпаття, виявляється 1 ліга чемпіонату України це статус "аматора", "любителя"(згідно п. 3.3 регламенту), В. Данилюк - "Сокіл" Угринів по червень 2011 р, ИТОГО: Романчук, Брицький, Шевчик, Вірстюк, Данилюк і це тільки ті що загальновідомо.
А де грати місцевим хлопцям? Може в Солотвині чемпіонат між вулицями започаткувати..........

5 Рулік  
Вболівальникам Солотвини поки що треба звикнути до того що в них є футбольна команда, а незабаром зявиться футбольне поле. А боротьба грошей завжди була, є і буде. Від цього ніде не дінешся. Але я думаю що команда Солотвини з часом сама відмовиться від послуг таких заробітчан як Романчук, Брицький, Шевчик, та їм подібних.

4 profi  
Наш чемпіонат перетворюється на боротьбу грошей. Не думаю що вболівальникам Солотвини дуже цікаво вболівати, та й майбутнього в такої команди нема. Місцеві хлопці, що могли би грати тепер в майбутньому навряд чи будуть мати велике бажання до футболу. А ці тимчасові зальотчики-заробітчани тут ненадовго. Цьому Романчуку при зустрічі на футбольному полі відгризу ногу, занадто розумний майстрюга.

2 Volod  
Солотвин спочатку набрала гравців за меж району,а потім гону.В.Романчук сезон 2009-2010 був заявлений за Прикарпаття у першій лізі.Брицький і Шевчик на початку цього сезону,ще грали за Надвірну.Вони мають таке відношення до Солотвини,як жителі нашого району до Гвінеї-Бісау.

3 Сивий  
Але водночас все відповідає регламенту.

1 Сивий  
Солотвин набирає гону!!! Стережіться лідери!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]