MENU
Головна » 2011 » Березень » 30 » Матчі першого туру ЧР-2011
19:39
Матчі першого туру ЧР-2011

Космач - Лесівка-Нивочин

Росільна - Маркова-Бабче

Грабовець - Горохолина

Богородчани - Підгір'я

Солотвин - Дзвиняч

Старуня - Іваниківка

Саджава - Глибоке

Старі Богородчани - вихідний

Сітка складена для 15 команд. У випадку, якщо буде заявлено менше 15 команд інформація може бути змінена.

Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 1299 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 25
25 77  
Космач-Лесівка-Нивочин
3:0 (юнаки)
3:2 (дорослі)

24 "5"  
Росільна-Маркова 2:0, Космач-Нивочин 3:2 (дорослі склади)

23 77  
Росільна-Маркова-Бабче
1:2 (юнаки)
2:0 (дорослі)

22 мвд  
саджава глибоке 4-1,юнаки 0-0

21 Dinammo  
Грабовець 1-0 Горохолина. Юнаки 0-4

20 777  
Пишіть результати туру. Старуня - Іваниківка 2:0. Юнаки - 2:1.

19 Volod  
Якщо справді 15 команд дограють чемпіонат до кінця,то це буде справді рекорд в історії районних чемпіонатів.Хоча в сусідньому Надвірнянському районі іде мова про створення трьох ліг.

18 Майкл  
Всі 15 команд будутъ грати в ЧР!

17 мвд  
сьогодні був останній день заявок на чемпіонат.Є якісь команди шо не внесли заявки чи відмовилися брати участь у чемпіонаті?

16 Dinammo  
Щось не віриться, що новообраний голова КОСМАЧА п.Климбус не виставить команду для участі в ЧР.

15 мвд  
хто знає космач бере участь в чемпіонаті?

14 77  
"Хотілося б почути чи буде грати Космач в цьогорічному чемпіонаті?"
За останньою інформацією - буде. Але от як - це вже інше питання ? (6 гравців основного складу з Росільни пішли грати за рідне село )(

13 Dinammo  
Балаш зацікавлена особа щоб оплата суддям була якомога більшою, бо він сам судить, і це збільшення з його ініціативи.

8 Dinammo  
-то виходить, що на коштах команд хочуть "нагріти руки" чи як це зрозуміти?..

7 Dinammo  
Якщо райрада виділила необхідну суму коштів для Федерації,а з команд додатково збирають кошти-..

6 Dinammo  
Хотів би почути від Федерації підтвердження чи спростування умов,які навів mishel....

5 mishel  
Цікаво, на яких умовах федерації, команди погодились грати?! Наскільки мені відомо, то федерація настоювала на ступних умовах:
1.Оплата арбітра - 180 грн. за гру.,
2.Заявка (для початку) - 500 грн.,
В мене виникають наступні питання:
1.Чому федерація вимагає від команд гроші на заявку, коли з районного бюджету для федерації футболу на 2011 р., виділена необхідна сума для проведення чемпіонату?
2.Представники яких команд погодились на такі умови?
3.Як на думку кожного з вас, за підсумками кубка федерації, заслуговують арбітри отримувати такі кошти? Чи покращиться суддівство від збільшення їхнього гонорару за матч?

9 naz_forever  
1. Якщо дійсно цікаво, то на збори представників команд приходити треба, а не на сайті виписувати казна що, якщо не володієте інформацією.
2. Так склалося, що гроші з бюджету як то кажуть "ніби є, і ніби їх нема". Думаю добре пам'ятаємо минулорічну ситуацію. Цього року, як і минулого рішення на сесії дійсно прийнято, і за це подяка депутатам. Тепер слово за адміністрацією. Маю велику надію, що минулорічна ситуація не повториться. Дотепер сезон у нас був на носі, а тепер вже в неділю грати треба. Я по сьогоднішній день не можу зробити бюджет на команду на рік. На даний час кошти не поступили до федерації. Тому при заявці команди сплачують по 250 грн. У випадку, якщо кошти надійдуть ці внески (по 350) врахуються командам за суддівство.
3. Суддівство на цей сезон - 180 грн. На мою особисту думку - це трохи накладно для команд. Проте, хотілося б щоб команди коли оплачують суддівство платили дійсно по 180 грн., а не з приміальними. А то виходить так, що за заявку ми платити не хочемо, бо є гроші з бюджету, суддівство ми платити не хочемо бо дорого, але коли приходиться до справи то.... (це не стосується особисто Mishel, це до всіх звертаюсь)
4. У випадку, якщо з бюджету все ж поступлять кошти по 1000 грн. для кожної з команд, то відповідно питання заявочного внеску знімається. Залишається тільки оплата суддівства плюс поточні витрати.
Вищеперелічене це особиста думка.

10 mishel  
"Казна що" - це що??? Які мої слова в коменті викликали таку реакцію в адміна??? На збори треба ходити коли вони щось вирішують! Минулого разу на зборах, коли були присутні голови сільських рад, федерація почула що таких коштів на команду, не в кожному селі знайдеться. Тому було прийнято рішення, щоб оплату суддівства залишити на минулорічному рівні, а заявка, якщо районна рада прийме рішення про виділення коштів з районного бюджету, буде безкоштовна. Рада рішення прийняла, а заявка стала не безкоштовною (не зрозуміло 250 чи 350 грн.) Суддям все таки вирішили платити 180 грн. І що такі збори вірішують?!
"У випадку, якщо з бюджету все ж поступлять кошти по 1000 грн. для кожної з команд" - чому по 1000 грн.? З районного бюджету виділена сума в розмірі 25 - 30 тис.грн.!
Про які преміальні іде мова??? Це собі може позволити 2, максимум 3 команди, а інші думають де взяти 150 грн. Я думаю адмін про це прекрасно знає!
Для чого федерації потрібні гроші негайно? Що мішає розпочати чемпіонат без грошових внесків?

11 naz_forever  
1. "Казна що" - це не стосується тільки слів mishel. Це в загальному, адресовано всім.
2. Арбітри відмовляються судити матчі за меншу плату. Грати без них, чи що робити? Я не знаю. Я також не взахваті від того, що платити треба 180, тим більше деяким суддям.
3. З бюджету виділена сума 30000 грн. на ФЕДЕРАЦІЇ, в тому числі на федераціЮ футболу 25000. З них 10000 на нагородження, решту на команди. У випадку якщо буде 15 команд, відповідно по 1000, якщо менше команд заявлено то більше 1000.
4. По 350 тому що 100 грн. команди здавали коли отримували карточки на заявки, а 250 треба здати при заявці. Це питання розглядали вчора.
5. "Преміальні": Я думаю всім зрозуміло про що мова.

12 mishel  
А якщо судді скажуть на наступний рік платити їм 500 грн., бо інакше вони не будуть судити. То що тоді? Якщо вони відмовляються судити по 150 грн. (а це далеко не всі), тоді обов"язки федерації знайти людей які будуть згідні на таку суму! Голова федерації отримує заробітну плату, і це його обов"язок.
Мене цікавить чи працює федерація у напрямку по залученню спонсорів? Адже це також могло б суттєво зменшити навантаження на команди, та залучити більше команд для участі в чемпіонаті.

3 Назар  
То ше сітка може змінитися

2 Volod  
В якій годині розпочнуться ігри?У звязку із іграми Дзвиняча у лізі чемпіонів області коли буде гра Солотвин-Дзвиняч

4 naz_forever  
Початок матчів 14.00. гра Дзвиняч - Солотвин невідомо. Вони всерівно в Дзвинячі грати будуть. Сусіди все ж....
Хотілося б почути чи буде грати Космач в цьогорічному чемпіонаті?

1 Назар  
Нарешті

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]