MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » "Оскар" - володар кубка
20:46
"Оскар" - володар кубка
«Оскар» з Підгір’я виграє кубок області
У середу на Покрову на стадіоні «Рух» в Івано-Франківську проходив фінальний матч кубка області з футболу, в якому зустрілися найкращі команди обласного чемпіонату – «Оскар» Підгір’я та «Карпати» Коломия. Варто пригадати, що два роки тому «Газовик» Богородчани виграв цей трофей, перемігши у фіналі «Турку» з Коломийського району, а у далекому 1984 році підгірський «Маяк» в серії пенальті виграв у коломийського «Сільмаша».
У першому таймі переважали гравці з Богородчанщини, створивши декілька хороших моментів для взяття воріт, але рахунок залишився незмінним – 0:0. Другий тайм розпочали жвавіше підгірці і вже за декілька хвилин відкрили рахунок, відзначився Ігор Цимбалістий. Та невдовзі ударом з далекої відстані коломияни зрівняли рахунок. Дальше гра проходила за територіальної переваги «Оскара», але з рахунком 1:1 завершився і основний і додатковий час.
Серія пенальті. Лотерея, штанга, перекладина, воротар і в підсумку 3-2 на користь підгірського «Оскара». Кубок області вдруге за останні три роки на Богородчанщині.
Переглядів: 800 | Додав: kuzja0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]