MENU
Головна » 2011 » Березень » 23 » Півфінальні пари КФ-2011
21:03
Півфінальні пари КФ-2011

            Юнаки:                                                          Дорослі: 

(Підгір'я 26.03 СУБОТА):                                (Іваниківка 27.03 НЕДІЛЯ):

Дзвиняч – Старі Богородчани                             Дзвиняч – Старі Богородчани 

Підгір’я – Старуня                                              Іваниківка – Богородчани

Початок о 12.00                                                 Початок 12.30

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1259 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 32
32 мвд  
Дмитришин ти ве замахав з своїми коментами.До чого тут снігове покриття?Всі були в рівних умовах,Те шо "дзвиняч" ніяк не може доказати шо вони"найсильніша " команда району,другий матч поспіль виграють від Сб в серії пенальті.Не дивно шо ти до таких моментів придираєшся як навмисна скидка воротарю,не можети виграти треба до чогось придертися..А Іваниківка справді молодці поставили Дзвиняч на місце.

31 Volod  
Обласна ліга чемпіонів починається 02-03 квітня.Дзвиняч буде грати проти Пістинь (Косівський район)

30 torres  
Хлопці, не розумію для чого розкручувати тему СБ-Дзвиняч. Краще подякувати команді Іваниківки за фантастичний футбол і за проведення даного міроприємства. А Богородчани також молодці (особливо комбінація, коли забивали другий гол Старим Богородчанам). З нетерпінням будемо чекати початку(думаю, цікавого) сезону.

29 Dinammo  
Коли Ліга чемпіонів (обласна) починається?

28 Ivan Dmytryshyn  
fan Там був зумисний пас. А те що не змогли виграти, перша гра того дня на сніговому покритті. І інші моменти. Якщо вже так дивитися, до срібний призер ЧР команда СБ (це ті, що протягом сезону кричать. що вони найсильніші, а суддівство завжди "проти них") програла дві гри. Причому в матчі за третє місце програли Богородчанам, котрих розбомбила Іваниківка. Що ж тоді іваниківські хлопці зробили б із СБ...?

26 Ivan Dmytryshyn  
мвд (24.03.2011 20:52)
Легіонери з свого села,вони можуть грати.А ви згадайте фінал суперкубка району,коли судді самі признаються шо їм дають 100 доларів за те шоб "втопити" СБ

СБ і без того втоплене. Тож не потрібно розказувати про 100 доларів. А півфінальний матч кубка федерації показав, як гарно вміють СБ віддавати умисний пас ногою на свого воротаря, а Пятко вміє гарно його руками ловити. Чому ж мовчав Вербовський? Напевно тому, що Дзвиняч йому заплатив за гру, а СБ забули, правда. Таке враження, що половина команди СБ - п...си, котрі самі порять х...ню, азвинувачують когось.
І до речі. Легіонери можуть грати, але не більше двох!!!


27 fan  
не знаю як ти дивився, но пасу там і близько небуло, звичайна зрізка, а чемпіон району так і не зміг виграти в основний час - дивно!!!

25 Ivan Dmytryshyn  
мвд (24.03.2011 20:23)
ви навчіться вигравати своїми силами,а не тим шо позбираєте з цілого району гравців і заплатите всім суддям от і виграєте.ть

Ми даємо грати тим людям котрі мають бажання і заслуговують цього. Всі гравці заявлені. На відміну від більшості команд, жодних "підстав" не буває. А рот свій відкривають лише ті, кому завидно, що Дзвиняч може зацікавити різних гравців, причому не лише на один матч, а нормально заявити їх. Тому і пишуть про суддівство, та про "цілий район". Вчіться грати, а тоді побачимо.


24 777  
Коли буде відомо календар ігор чемпіонату району.

23 мвд  
після гри з богородчанами було ясно,як іваниківка настроїлася на цей кубок.

21 Gargat  
мвд і ти не прогадав Іваниківка і справді виграла
Іваниківка - Богородчани 4:2
Ст. Богородчани - Дзвиняч 0:0 по пен. (2:4)
Матч за третє місце
Ст. Богородчани - Богородчани 1:2
Фінал
Іваниківка - Дзвиняч 1:1 по пен. (5:4)

22 Рулік  
Вітаю хлопці!!! Сьогодні ви були справді кращі!!!

20 мвд  
Запросто можу.Іваниківка виграє.

19 fan  
для мвд
може зробиш прогноз і на дорослих (з бистрицею в тебе получилось)

17 IvanDersar  
Мартинюк за червону картку - "труп" angry

18 Рулік  
А в тебе досить відповідний аватар до твого розуму happy

15 мвд  
Перше місце підгір"я,друге-СБ,третє-дзвиняч.

14 fan  
як зіграли юнаки?

16 Рулік  
Дзвиняч - Ст.Богородчани 0:0 (2:4)по пенальті
Підгіря - Старуня 2:0
За 3-тє місце Дзвиняч - Старуня 1:0
Фінал Підгіря - Ст.Богородчани 2:1

13 naz_forever  
Є прохання!!! По завершенні перегляду матеріалів на сайті передевіться ще рекламу з лівої сторони внизу. Бажано клацнути на неї. Буду дуже вдячний...

12 777  
Ігор не спіши на перед батька в пекла. Впевненість в собі звичайно добре, але як би не погоріти на цьому.

11 333  
Забув додати я не з Дзвиняча і наша команда грає тільки своїми гравцями без області і інших звьозд "а то які ви в ср...у володарі кубка району якщо за вас його виграли "ваші" легіонери, які як висловилися можуть грати". А якщо вже мова зайшла про ціни то будьте добрі оголосіть і ціну яку ви заплатили тій же Саджаві за вже згаданий договірняк і скільки коштують послуги того ж Вербовського, Когука і т. д., а то якось не справедливо буде - гроші Дзвиняча ми вже порахували а СБ і далі святі мученики. ЯКЩО ВИ ТАКІ ГОРДІ СВОЇМИ ФУТБОЛІСТАМИ ЧОМУ Б НЕ ПРОГОЛОСУВАТИ ПРОТИ УЧАСТІ ГРАВЦІВ З ОБЛАСТІ В КУБКУ І ЧЕМПІОНАТІ І ВНЕСТИ ЦЕ В РЕГЛАМЕНТ. На скільки мені відомо СБ завжди голосують за необмежену кількість "легіонерів" на полі.

10 @Ігарьок@  
Юнаками виграє ФК.Дзвиняч а Дорослі ФК.Каменяр а ви кажете СБ.

9 мвд  
Легіонери з свого села,вони можуть грати.А ви згадайте фінал суперкубка району,коли судді самі признаються шо їм дають 100 доларів за те шоб "втопити" СБ.

8 333  
Ти про свої сили спочатку задумайся. Як грати проти Іваниківки в кубку району з трьома "своїми" легіонерами з області і з купленим Вербовським, який "не бачить" ні гри рукою Пироговського в своєму штрафному, ні чистої пинальки за фол Олега проти Катрича то все нормально. А щодо інших команд то тут зразу видно хто чим дихає. І не треба тут з себе робити святих мучеників а просто згадайте про свій останій "договорняк" з Саджавою завдяки якому СБ і вийшли в фінал кубка федерації!!!

7 мвд  
ви навчіться вигравати своїми силами,а не тим шо позбираєте з цілого району гравців і заплатите всім суддям от і виграєте.ть

6 333  
СБ крім того, що плакати, що Дзвиняч зібрав всіх гравців області більше нічого не вміють. Тому ні про яку перемогу СБ не може бути мови. Хри...м танцюристам яйця мішають!!!

5 мвд  
у бистриці найменше шансів серед чотирьох команд виграти цей кубок.

4 IvanDersar  
Кубок Федерацій серед юнаків виграє ФК"Бистриця"-Підгір'я happy

3 Рулік  
Класно жереб випав happy , особливо дорослі склади angry

2 Назар  
Нормально

1 мвд  
гарні пари получилися.СБ повинні вигравати двома складами.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]