MENU
Головна » 2010 » Травень » 13 » Результати V-го туру
01:03
Результати V-го туру

ФК "Грабовець" - "Каменяр" Іваниківка

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

Юнаки 0:2 (Д.Дзюбак, 45, Н.Синюк, 55)

Дорослі 3:0 (І.Бойчук, 30, В.Гречанюк, 35, М.Капущак,75)

"Дружба" Горохолина - "Карпати" Старі Богородчани

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Юнаки 2:2 (І.Мусихін,17, І.Тимків,21 - М.Палагій,9,38)

Дорослі 0:1 (О.Збіглей,45)

ФК "Глибоке" - ФК "Космач"

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина)

Юнаки 0:1 (В.Ярич,15)

Дорослі 2:2 (Р.Загірняк,16, С.Олексій,58 - В.Кропивницький,42, П.Гоцанюк,86)

ФК "Старуня" - ФК "Саджава"

Арбітр: Р.Балаш (Підгір"я)

Юнаки 3:1 (М.Качківський,7,34, А.Капущак,33 - І.Фризюк,60)

Дорослі 0:3 (Р.Жирик,12, М.Середюк,20, І.Середюк,35)

ФК "Дзвиняч" - "Сокіл" Лесівка-Маркова

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Юнаки 4:0 (С.Урсу,18, М.Красілич,42, В.Карабінович, 47, А.Левицький,66)

Дорослі 1:0 (І.Гуменюк,76)

ФК "Маркова" - ФК "Богородчани"

А.Вербовський (Богородчани)

Юнаки 5:2 (В.Гаванець, 17,26, С.Григорук,41, В.Скрипніков,52, В.Филюк,59 - В.Білянський,22)

Дорослі 1:4 (О.Скрипник,15 - В.Петрук,19, І.Герліб,56,65, В.Жирик,84)


Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1321 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 ????  
Шановний "ROMA" після ваших коментарів можна подумати що команда Космача безгрішна, но це не так, я також так як і ви були на ці грі, і безпосередньо приймав участь у ній і знаю яка атмосфера панувала на футбольному полі................
Щодо вболівальників домашньої команди, вони не реагували так як вболівальники Космача ніхто не вибігав на поле і погрожував судді, і не тільки судді а й гравцям ФК Глибоке - цитую:
1. ти ще ... приїдиш до нас;
2. я тебе заріжу...
Так про яку солідарність тут говорити, і ніхто вас брудом не поливає факт є фактом.....

6 ROMA  
Назар, (якщо дозволиш я буду звертатися на ТИ) повторю ше раз суддю ніхто не бив тим більше в груди - він сам ледве бігав.
...ЩОДО СУБ"єктивних думок я думаю вболівальник із любого іншого села написав би те саме, що і я після побаченого, якби він був на тій грі.
...На рахунок пяного він сам підбіг до нашого вболівальника і вдарив його в обличчя - його навіть штовхати не прийшлося Він сам упав.
Далі невже я написав, що суддя судив в 1-ні ворота ляпи були в 2 сторони. Але чесно кажучи за цілу гру не пригадаю, щоб хоч 1-н із наших гравців скакав ногами в перед (Ти сам бачив шо робив Загірняк в кінці матчу), ні один із наших захисників не зіграв рукою в своєму карному і т.д..
І повір мені я теж знаю багато хлопців з вашого села, які в той день були на полі, але жоден із них не вилив скільки бруду на нашу команду як Ти. Я розумію Тобі обідно за 2008 - в цьому ї є основна проблема цих коментарів в сторону команди, так Тобі я за, що обіжатися (то був не гідний вчинок), Вибачай, але Ти згадай, що до того привело. Визнай Ти судив не за правилами і в одну сторону, це не додає честі нашим вболівальникам але-але???? Хочеться зазначитии що після того випадку Ти почав судити краще!!!!!!-Навчило???
І на сам кінець я не хочу наговорювати на когось - треба бути вище цього. І Ти мене сам змусив своїми коментарями оцінювати Твоє суддівство. Попрошу ще раз не тре фальші, і перед тим, як маєш, щось написати за наших вболівальників чи команду то добре подумай - це Тобі порада, адже Ти пишеш, а хтось читає і робить відповідні висновки, - не можна так.
А на рахунок конструктивної критики - будь-ласка, завжди приємно поговорити з розумною людиною. БУВАЙ ЗДОРОВИЙ!!!!!!!!

4 ROMA  
Після перегляду ваших коментарів, можна зрозуміти, що всі бояться не Космацьких вболівальників, а самої команди - успіхам якої заздрите сивою завістю, за те, що не змогли витримати натиску команди за 5хв. до фінального свистка.
...Мені прийшлось побувати на матчі в Глибокому, що можна зауважити із побаченого:
по 1-ше суддю ніхто не бив,
2-ге - судді, що центральний-0, те й саме боковий суддя(Глибоке), які на мою суб'єктивну думку хотіли нав"язати свою гру обом командам (2-валянки пара(прошу не ображатися за реальні факти)).Тому, що я ніяк не можу зрозуміти, як можна 3-рази не побачити, коли м"яч попадає в руку захисникові(ну 2 пенальті мали бути 100%),як можна не "свиснути",коли захисник(Глибоке) на 83хв. матчу відверто завалив нападника який мав вийти "фас на фас з воротарем", при цьому ледь не розірвавши футболки, далі як можна піднімати прапорець зовсім в іншу сторону, якщо за 2м. від бокового судді М"яч вибиває гравець к.Глибоке(може в нього щось не те з вестибюлярним апаратом, чи координацією рухів?????- не знаю)...., Як можна не побачити положення поза грою якщо гравець стоїть за останнім захисником 5м. -мінімум(певне в нього ше й проблеми зору).....і т.д., і після таких ляпів у цієї людини появляється сміливість судити вчинки обурених вболівальників, які до нього не підійшли навіть на відстань 3-ьох метрів - хлопці і після цього Ви будете говорити про повагу до суперника і відчуття такту(СОВІСТЬ тре мати).
3-тєна рахунок поваги до суперника прошу згадати останні хвилини коли Ваш форвард мало не відірвав ноги двом захисникам-Ганьба.
4-те я не побачив ні 1-го п"яного Космацького вболівальника, на відміну від "компашки" Глибоківських, які самі йшли на конфлікт і тягнули руки, і якраз завдяки повазі і стриманості НАШИМ ФАНАМ, гра проходила в досить спокійному руслі.
......Отже, Шановний пане боковий суддя не барське це діло поливати брудом чесні команди(чого й мені не хочеться робити, і я ніколи в житті не посмів би дозволити собі казати такі слова в сторону молодої, хорошої, і на мою думку досить перспективної команди з с.Глибоке (чи ін.) які говорити Ви в адресу КОСМАЧА), хлопцям які завдяки своїм силам і ентузіазму в досить важкій ситуації заробляють ЧЕСНІ очки!!!! Щиро Дякую Вам за можливість висловити думку на цьому прекрасному сайті,і ДЯКУЮ за його створення, але не хочеться щоб він слугував своєрідним ресурсом для дизінформації, людей для яких ФУТБОЛ є святом - не треба тягнути скалку з ока ближнього...., і порада Вам - як футболіста і вболівальника - не мішайте грати в футбол (Це можна сказати певне кожному 2-му судді), а займіться іншими проблемами, адже на сайті із усіх кометарів відсотків 40-це бруд і відверта брехня (мені, аж тошно товариші- так не можна), чого б не обговорити про покращення суддівства чи про інші проблеми, яких повірте мені в нашому футболі більше ніж досить, а ще краще ніж маєте писати такі коменти чи судити так, як Ви судите підіть краще попасіть коровку - хоч якась користь від Вас тай буде.
P.S Ще раз ДЯКУЮ за створення і діяльсть сайту це певне не легка і кропітка робота - МОЛОДЦІ, але прошу не треба бруду та фальші, і перепрошую, якщо написав щось не те, чи когось образив.
...ДЯКУЮ!!!!!!!

5 naz_forever  
1-ше: суддю точно не били, йому просто так дали в грудну клітину що він чогось аж на з....цю впав.
2-ге: суб'єктивною є думка та, яка висловлюється третьою особою, а не вболівальником команди.
3-тє: Якщо судді такі "валянки" то запропонуйте свого суддю федерації, зараз великий брак суддів у районі. Думаю там дуже зрадіють. Пивончук та Колесніков уже не судять після цього туру. Ваш боковий суддя судив думаю не краще від мене. До нього теж є претензії, проте вважаю висловлення їх неправильним оскільки жоден боковий суддя не проходив ніякої підготовки і всі помиляються дуже часто.
4-те: Дійсно в матчі були моменти коли центральний суддя не давав свисток і в тому числі момент на 83-й хвилині про який Ви говорите. Проте суддя не судив "в одні ворота". Помилки були в обидві сторони.
5-те: Глибоківський вболівальник якого штовхнули і він мало не розбив собі голову дійсно був в нетверезому стані, але для наведення порядку на стадіоні були правоохоронні органи, тому...
6-те: Я не говорю про команду Космача неправди, а говорю про вболівальників. Команда дійсно хороша і багатьох людей я знаю і поважаю, проте є окремі... Просто не хочеться щоб були факти рукоприкладства, які мали місце в цьому матчі, а також в матчі Космач-Глибоке в 2008 році, в тому числі у відношенні до мене.

P.S. Дякую за конструктивну критику.


3 1  
Не треба нікого заспокоювати! При першому випадку хуліганства на полі - дискваліфікувати до кінця сезону!Якщо людина дика, її ніхто не заспокоїть! В тисменецькому районі в ФК "Чукалівка" дискваліфікували взагалі на 3 роки - заборонили команді виступати. А в нас напевне чекають першого трагічного випадку! Дикуни на городі нехай за плугом ходять а не на футбол!!!!!!!!!!!!!!!1

2 Obama  
На мою думку у Космач потрібно їхати самому голові федерації Р. Балашу, нехай посудить, нехай наводить порядок, і можливо накладає штрафи на команду, якщо не можуть нормально себе поводити і вспокоїти своїх уболівальників!

1 zip  
Глибоке - Космач:
Вболівальники з Космача просто ужас. Ніякої поваги, ніякого відчуття такту. Просто аморальна поведінка і сплошні погрози. З такою командою не можливо грати. Одного з наших вболівальників штовхнули і той мало не розбив собі голову до флаштока. Про погрози суддівству не вистачає слів розказати. Під час матчу вибігають на поле. Центрального суддю вдарив гравець Космача так, що той бідний аж на задницю впав. Суддя навіть жовтої карточки йому не показав. Відверто кажучи напевно простіше заплатити штраф і навіть не їхати на виїздну гру. Хай грають там з своїм Климбусом самі вдома. Підходить один до нашого гравця і каже "я тебе заріжу коли приїдете". Потрібно з цим наводити лад. Суддівству треба жорсткіше до цього ставитись. Коли Возний судив в Глибокому, то казав що дискваліфікує стадіон бо йому з трибун кричали, погрожували глибоківські вболівальники, а тут суддю відверто б"ють, до бокового судді з постійними погрозами, а реакція нуль.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]