MENU
Головна » 2012 » Вересень » 16 » Результати матчів 16.09.2012
23:47
Результати матчів 16.09.2012

ПЕРША ЛІГА

11-й тур

Іваниківка – Горохолина

Дорослі: +:-

Юнаки: +:-

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

 

Солотвин-1 – Саджава

Дорослі: 1:1. Солотвин подав протест на гру.

Юнаки: 2:4 (Б.Зеленько, 32,68 – С.Михайлів, 28, І.Климів, 34,47, В.Жирик, 65). Вилучення: Н.Семанюк (Солотвин-1)

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

 

Підгір’я – Старі Богородчани

Дорослі: 0:1 (М.Яців, 78)

Юнаки: 1:11 (Д.курилюк, 65 – В.Палвода, 16,44,58,62, Т.Дидич, 30,37,69, Н.Челепіс, 41,49,54,60).

Арбітр: А.Вербовський (Богородчани).

 

Грабовець – Дзвиняч – гра перенесена.

ДРУГА ЛІГА

13-й тур

Солотвин-2 – Космач-Росільна

Дорослі: 0:1 (М.Савчин, 73).

Юнаки: 0:3 (Д.Кецмен, 53, В.Хмельовський,58, І.Третяк,59).

Арбітр: С.Колесніков (Старуня)

 

Маркова-Бабче – Богородчани

Дорослі: 3:1 (Р.Продан, 21, Б.Лавута, 43, С.Бендус, 62 – О.Солдатенко, 76).

Юнаки: 0:0

Арбітр: І.Фафлей (Старуня)

 

Старуня – Глибівка

Дорослі: 1:4 (В.Петришин, 68 – С.Струтинський, 25,65,72, Р.Макар,50)

Юнаки: 2:4 (В.Шимонівський, 3 (автогол), Д.Геник, 50, Т.Григорук, 63 – С.Макар, 4, А.Ющук, 6, В.Ющук, 62)

Арбітри: Я.Удуд (Горохолина), Т.Парфан (Підгір’я)

 

Гринівка-Нивочин – Монастирчани

Дорослі: 1:4 (Н.Фелик, 67, - М.Суслик, 41, 55, 76, 90).

Юнаки: 2:1 (Н.Пронь, 30,41 – М.Іванків, 14)

Арбіт: Р.Панчук (Богородчани)

 

Глибоке – вільне від ігор в цьому турі.

 

Категорія: Сезон 2012 | Переглядів: 1885 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 GOL  
МИ ЇХ ЗУПИНЕМО...
P.S. футбольна реклама

9 IGOR  
Після першого КОЛА ФК "Космач-Росільна" мав 10 очок! На даний час після чотирьох турів другого КОЛА ФК "Космач-Росільна" має 22 очки!
ФК "Космач-Росільна" треба ЗУПИНИТИ!!!

7 Volod  
Нивочин і Богородчани зіграють в пятницю 21 вересня

8 urets  
Дякую!!!!!!

6 urets  
Хотів спитати, хтось знає? матч Гринівка-Нивочин – Богородчани -писало перенесли на 11/09, він вже відбувся якщо так то який результат????
...якщо ні то на коли перенесли перенесення??? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

3 torres  
Urets! Я розумію, що цим коментом ти хочеш привернути увагу керівництва федерації, але просто прочитай як називається цей сайт - "Офіційний...". Виникає таке запитання - Ти колись читав щоб на даному сайті до нас - користувачів сайту зверталися офіційні особи федерації??????????

4 naz_forever  
Перш за все для того щоб комусь дати відповідь потрібно знати з ким спілкуєшся, при цьому маю на увазі не нік, а ПІП яке є в полі для реєстрації, що всі вперто заповнюють якимись видуманими висловами.
Друге: вся інформація та коментарі читаються офіційними особами федерації або предаються мною особисто, і практично всі відповіді на Ваші коментарі і проблемні ситуації, що розміщуються мною є офіційною позицією федерації, і розміщуються вони не залежно від того погоджуюсь я з ними чи ні.
У випадку якщо я маю бажання висловити свою точку зору з того чи іншого приводу, я завжди застосовую вислів "на мою думку", а це означає, що це є моє особисте бачення.

5 urets  
.....цим коментарем не хочу привертати ні чию увагу...просто людина ( fan ) спитала, що було Солотвині, я їй і написав те , що чув і свою точку зору на ситуацію (думаю для цього створили даний сайт)!!!!
...До мене ніколи не зверталися!!!!! і не бачив щоб зверталися до кого не будь (справді крім Назара)!!!!!!! , але думаю справа не втому, що до користувачів не звертаються і нема значення чи це ПІБ чи простенький нік-нейм.....ніхто не забороняє Балашу зареєструватися на цьому сайті під ніком припустимо - МІКІ МАУС!!)) і відписувати всім кому попало висловлюючи цим свою точку зору,.... чесно воно мені не потрібно, він людина яка має керувати федерацією а не відписувати коменти!!!!
...але питання в іншому, що федерація якщо і не відписує але думаю читає все що тут пишеться (навіть Назар каже що все передає - він взагалі молодець!!!! встигає всюди !так тримати!!!!!!),....головна проблема федерації на мою думку в тім що вони знають що тут пишеться про їх роботу, але не роблять висновки і не дослухаються до думки футболістів, вболівальників і т.д.... роблять по своєму!!!!!!їхнє право sad , бо якби не Балаш та інші хто зна чи був би футбол в районі взагалі...але все ж таки якщо він є хочеться щоб він був чесним, а не (...) (хоч цього разу)!!!!!!!!!
....ще раз наголошую я висловлюю свою думку і не є прихильником ні Саджави ні Солотвини (бачив їхній футбол, він видовишний, змістовний - засильний для нашого району(ні кому не в обіду, але вони з такою командою могли б грати на область!!!!!)), але якщо в тій грі вони були якщо не слабші то точно не сильніші за суперника, то рахунок має залишитись нічийний!!!!!
...а те чи почує нас федерація чи ні побачимо після КДК (це не натиск на когось.... а просто моя думка) !!!!

1 fan  
Що "не так" в матчі Солотвин - Саджава ?

2 urets  
на матчі не був...
але здається Саджава приїхала не цілим складом, ((((взяли грати одного юнака, який вже грав!!!!(не можна так робити), але Солотвинські майстри думали шо виграють в одні ворота так не сталось!!))))
....в прешому таймі Саджава забила, Солотвин сказав щоб юнак зійшов!!!! так і зробили, цілий другий тайм грали 11 на 10, не могли забити (кажуть нвіть за підтримки Возного - який нікому не казав скільки залишилось чи скіль було додано часу!!!))))
....і ось на решті на девяносто ...і котрісь там доданій хвилині, Солотвин забиває, після чого і прозвучав свисток!!!!!!!!!!!
...але команду з такими грошима і амбіціями нічия з відвертим середнячком не влаштовувала (доречі думаю керівництво команди можна зрозуміти, для чого платити купу грошей футболістам а результату 1 очко проти 5-6 команди району яка грає в 10-ьох)....???
....от і після гри написали протест так як за команду суперника другу гру під ряд грав пацан (в хорошому розумінні), який напевно сам поховав усю команду!!!!! виникає питання чому суддя допустив його до гри чому не було зауважень перед грою!!!!
....я не є прихильником тої чи іншої команди, і розумію солотвинських гравців вболівальників і керівництво команди, але цього разу хочеться щоб справедливість взяла гору, якщо Ви не змогли виграти на своєму полі від 10 і юнака, тоді доводьте своє лідерство в наступних матчах....і думаю від цього зросте інтрига в бородьбі за золото, між Сол. та Дзвинячем!!!!!
.....але цього тижня КДК винесе свій вирок!!!!
і думаю всі знають що він буде на користь лідерів чемпіонату!!!!!
....але всеж є надія що не все...!!!!і пан Балаш і свита нас здивує?????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]