MENU
Головна » 2010 » Червень » 15 » Рішення дисциплінарного комітету
00:04
Рішення дисциплінарного комітету

15 червня відбулось засідання дисциплінарного комітету.

Прийняті рішення:

1. Результат матчу Старуня - Маркова залишити в силі. Оштрафувати команду Маркова на 100 грн за самовільний вихід з поля.

2. Результат матчу Старі Богородчани - Маркова (юнаки) анулювати (Кубок району). Команду Маркови оштрафувати за неявку на гру на 250 грн. Оштрафувати команду Старих Богородчан на 100 грн. за сприяння фальсифікації результату матчу.

3. Результат матчу Старуня - Горохолина анулювати (ЧР). Команду Горохолини оштрафувати на 250 грн. за неявку. Команду Старуні оштрафувати на 100 грн. за сприяння фальсифікації матчу.

4. Арбітра Р.Панчука за сприяння фальсифікації результатів матчу відсторонити до кінця 1-го кола Чемпіонату 2010.

5. За рапортом арбітра М.Кривка на матч Саджава - Дзвиняч: За непристойну поведінку тренера юнаків Саджави попередити. У разі повторення непристойної поведінки застосувати штраф або відсторонення від обов'язків тренера.

6. Зобов'язати команду Горохолини сплатити індивідуальні та членські внески до кінця 1-го кола.

7. Гравця команди Іваниківка Р.Гринишина (юнаки) дискваліфікувати на 3 гри. (Вилучення з поля в матчі Кубка району Іваниківка - Глибоке).

Категорія: Новини БРФФ | Переглядів: 1885 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 19
19 Sheva  
Старі Богородчани віддали команді Грабовця на кубку району за поразку у півфіналі кубка річної давнини. СБ кращі! Так тримати!!!!! Які результатии інших матчів відповідей?

18 Вадым  
СБ.....зе best....пройшли грабівці....1...0..

17 Ivan Dmytryshyn  
А на рахунок штрафних за мати, ну можна й без них. На стадіоні багато різної публіки збирається. А я сам був свідком коли жовту за мати отримували гравці Дзвиняча, і чи не в СБ часом. При цьому команда суперника нічого проти картки і штрафного не мала. А в грі проти Перерісля, здається, гравець Дзвиняча матюкнувся після того як його відкрито закосили по ногах. Матюкнувся від болю, за що отримав другу жовту і вилучення.

16 Ivan Dmytryshyn  
от і я про те, що непогано було б нейтральних суддів у районі знайти. А то куди не гляну всюди "Балаш тягне Дзвиняч". А в результаті на відсотків 80 всіх ігор судяться проти Дзвиняча, незалежно відприсутності на матчі Балаша. Причому Дзвиняч третій рік грає і постійно одне і те ж. Проте команда все ж показує непоганий результат, не дивлячись на всі побічні фактори. При тому, що за три роки відіграла 100% без жодної "підстави". І Жодного разу не було проблеми зі щитками чи ще чимось (хоча хлопці на своєму фінансуванні). Ба навіть спонсорів у команди відбирали. ТзОВ "Уніплит", розташований на території села - спонсор команди, змушений був за вказівкою обласного чиновника, який родом із Підгір"я, перерахувати ВСІ кошти на ФК Підгір"я. Разом з тим, своїми силами, та за сприяння С/Р відновлено стадіон, лавки на стадіоні і т.д. І ніхто не нарікає на жодні обставини (нарікання чув у різних селах від тренерів та голів С/Р). Одним словом, команда молода і досить перспективна, ще б судді не партачили так нагло. А ні, то роздрукували б прайс лист на послуги чесного та неупередженого суддівства. Так що читати про "тягне Дзвиняч" та "травить команди" і смішно і образливо, того що я можу навести напевне під сотню випадків вже за цей сезон коли судді "не помічали" грубих порушень проти Дзвиняча. Якщо ж Балаш так тягне команду, чому як голова федерації не зробить покровительство хоча б перед нечесним суддівством??????????

15 Dinammo  
Все вірно за профі платити треба багато. Але для чого це на районному рівні? Наші судді можуть судити непогано, якщо будуть нейтральними.

14 GOL  
на багато більше!

13 GOL  
Високий рівень суддівства - це класно, але це і дорого. За професійних суддів треба було б платити не 150 грн., а .......

11 Вадым  
СБ програли в 10.....2...1

10 парамон  
як зіграли СБ і саджава

9 Вадым  
ну так..але для чого тоды взагалы грати фудбол...якщо майже все залежить выд суддывства....повырте..якби суддывство було компетентныше.....фудбол в районы кращеб грали...любили....ы вын би виходив на все вищий ы вищий рывень...

8 GOL  
Цього року ситуація трохи інша, ніж торік, коли Дзвинячу могли протистояти тільки СБ. А Балашу, щоб витягнути Дзвиняч потрібно «ТРАВИТИ» окрім СБ, ще й інші потужні команди, які цього року показують хорошу гру. Так, що Ви грайте краще, щоб стати чемпіонами!!!

7 Вадым  
ггг....понтыв......та взагалыто понтыв небагато...подивись на турнырку........малих ы старших.....я нычого не кажу...Дзвиняч теж сильна команда...навыть може ы сильныша по гры за старших з СБ...але Балаш цылий сезон тягне Дзвиняч.......а нарахунок суддывства то я недумаю що э такы правила...щоб за мат давали штрафний......!!!!

12 naz_forever  
переключи розкладку клавіатури

6 Ivan Dmytryshyn  
СБ мають занадто понтів та у всіх випадках коли проти них лунає свисток вбачає несправедливість. Просто суддівство Балаша - це не суддівство суддівство Кривка син якого грає за СБ, чи Возного у грі СБ проти ФК Дзвиняч і т.д.
Грати треба... а Балаш щодо суддівства ще нормальний штемп.

5 Вадым  
ну дивись........даю приклад....сьогодны...Стары Богородчани грали з Саджавов....початок матчу....Балаш не випускаэ одного нашого гравця....бо в нього немаэ щиткыв........зичить той пацан щитьки в другого саджавського пацана...цеж смышно....щитки це чисто фудболыст бере для себе....другий випадок про тренерыв......2 тайм....в цього пацана забираэ щытки саджавський(той в кого вын ъх позичив)ы виходе на поле без них...саджавський тренер пыдходе до Балаша ы каже що вын без щиткыв.....балашщ на другий тайм його не випускаэ...ми граэмо в 10....
це поперше позор для старшого чоловыка який таков фыгньов займаэться....
а по друге для судды......зе те що вын просто топить команду.....
це тыльки один нюанс...а по гры ъх дуже багато!!!!

4 GOL  
Вадим! Поясни будь-ласка, що мається на увазі "ТРАВИВ" Старі Богородчани?

3 GOL  
Порядок у футболі ПОВИНЕН БУТИ. Регламент для всіх однаковий! ВСІ зобов’язані його дотримуватись! А Маркові дати певний час для сплати штрафів. В іншому випадку - ДИСКВАЛІФІКУВАТИ! Це буде уроком і для інших команд. ВИСНОВОК: або грати у футбол, або НЕ заявлятись, створюючи проблеми собі та іншим!!!

2 Вадым  
в нашому районы немаэ ныодного нормального судды...я вкотре цьму переконався.......а тренера стараються лизати сраку Балашу щоб вын травив Стары Богородчани......

1 Dinammo  
Маркову вже так наштрафували, що хлопцям вистачить до кінця сезону. Але чи є гарантії сплати? Зобов'язати практично неможливо.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]