MENU
Головна » 2010 » Липень » 2 » Рішення КДК
10:11
Рішення КДК

Контрольно-дисциплінарний комітет Богородчанської районної федерації футболу інформує, що за вилучення у матчах чемпіонату та кубка району футболісти отримали такі покарання:

- Р.Дякун (Глибоке) - 8 матчів (за нецензурні вислови та спробу вдарити арбітра)

- М.Заварзін (Старуня) - 4 матчі (за нецензурні вислови в адрес арбітра)

- Д.Приймак (Глибоке) - 3 матчі (за образливі жести на адресу арбітра)

- Р.Руснак (Богородчани) - 4 матчі (за грубу гру проти суперника і образливі слова в адрес арбітра)

- І.Якубів (Іваниківка) - 10 матчів (за нецензурні вислови та напад на арбітра)

- На команду "Сокіл" Лесівка-Нивочин за відмову продовжити матч зобов'язати сплатити грошовий обов'язковий внесок в розмірі 100 грн до 3 липня 2010 року. Результат гри Саджава - Лесівка-Нивочин 2:0 залишити в силі

Категорія: Новини БРФФ | Переглядів: 1110 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 5
5 Dinammo  
Як зіграли Іваниківка з Космачем?

4 AvB  
Sheva ти вже коли пишеш що б'ють по ногах, ти пиши про всіх!!! Коли юнаки грали...Чому не зміг дограти центральний захисник Іваниківки? Напевне просто впав? Я його вів у роздягалку, то хлопець не памятав взагалі нічого. Не памятав який рахунок, з ким грають і чому з поля він зійшов. Чого ти про це не пишеш? І повір мені, футболісти на відміну від вболівальників набагато вихованіші і адекватніші. Після кожних стичок хлопці подавали один одному руки і вибачались і було все ОК.

3 Rowan  
Sheva ти очка протри і не пиши дурниць. Возний дав червону за дві жовті. в першому таймі коли гравець Космача не встигав і зловив за руку гравця Іваниківки, і сам він проти нічого немав. А другу жовту удар ззаді по ногах. А тепер поясни мені яким чином можна порвати звязки ударом по ногах??????? Ти логічно думай перше, ніж писати такі дурниці. ЗВ'ЯЗКИ ВІД УДАРУ НІКОЛИ НЕ РВУТЬСЯ. Якщо б прямою ногою скочити в коліно то ногу можна переломити, а ти про звязки пишеш. Почитай літератури там все пише!!!!!! І про Возного мовчи, бо ця людина хоч тримає гру в руках, а не так , як Кугук???Взагалі заборонити Кугукові судити!!! Він ніякий!!!! Як йому крикнуть так і свисне.

2 Volod  
Підгіря-Глибоке 2:0(1:1)

1 Dinammo  
Маркова0-2 Грабовець(дорослі), юнаки 8-0. Грабовець дорослі грали в 10-х, а юнаки в 9-х.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]