MENU
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Рішення КДК від 06.08.2013 р.
10:56
Рішення КДК від 06.08.2013 р.
Рішення КДК від 06.08.2013 р.      

1. Гравця команди «Дружба» Горохолина Р. Ковтуна  умовно дискваліфікувати до кінця сезону за недисципліновану поведінку підчас матчу на Кубок району дорослих складів команд «Дружба» Горохолина – «Карпати» Старі Богородчани .
2.       Попередити керівництво команди «Дружба» Горохолина за неякісну підготовку футбольного поля до гри.

Рішення вступає в силу з моменту опублікування та може бути оскаржене в порядку визначеному регламентом.
Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1356 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 15
15 dima  
дякую!

13 GOL  
ШАНОВНІ члени КДК!
Згідно регламенту чемпіонату, першості, кубка та суперкубка району з футболу сезону 2013 року, в частині переліку дисциплінарних санкцій, які застосовуються стосовно футболістів, (п. 4.1 Додатку № 2)зазначено термін дискваліфікація футболістів, які вчинили проступки, а саме:
- за образливі жести, слова на адресу ... арбітра - до 4 ігор;
- за нецензурні вислови на адресу ... арбітра - до 5 ігор;
- за напад на арбітра, асистентів арбітра - до 10 ігор.
А тепер питання:
1. Чим керується КДК під час прийняття рішення?
2. Для чого і для кого приймається РЕГЛАМЕНТ, якого не дотримуються навіть офіційні особи БРФФ, а саме члени КДК?
І останнє,якщо ми всі не будемо дотримуватись загальних правил і норм зазаначених у РЕГЛАМЕНТІ, то безлад і безвідповідальність продовжуватиметься і надалі та з кожним разом зростатиме. І тоді вже дійсно в районі не буде кому судити (принаймні судити в Горохолині точно ніхто не захоче).

12 dima  
А скажіть будь ласка таке: коли має фіксуватися "положення по за грою" - в момент передачі чи в момент прийому? Бо наші арбітри це теж по різному трактують..

14 ra_bot_nik  
прапорець підіймається при доторканні до мяча гравцем який в момент передачі знаходився в положенні поза грою.

11 vvv  
Реальна дискваліфікація ковтуна а не умовна - це питання часу. Рішення кдк дійсно м'ягкувате...

10 dima  
Назар, чи Ковтун вирубав чи не вирубав- однаково це не по людськи. Але я тожно знаю, що рішення кдк мало бути набагато жорсткіше для "винуватця", оскільки він порушин як мінімум 3 статті, а саме: 1"неспортивна поведінка", 2"нанесений удар", 3"погроза помсти".. Судіть самі..

9 аіпп  
таких людей треба дискваліфіковувати до кінця сезону! на рахунок суддів я вже не довіряю ніяким суддям коли побачив гру "глибівка- Іваниківка" і суддівство м. возного і ю.сташка такого позорища я ще не видів! у нашому районі корупція стосовно грошей! Назар так саме легше сказати :-"Судді теж люди і помилятися їм властиво" Я не спорю 1-2 помилки за гру але коли судять в одні ворота це вже нікуди не годиться!!!!!! Через ваші помилки дурноваті портите настрій команді і як наслідок маєте наслідки !!!!!! ТОЖ ДУМАЙТЕ ПЕРЖ НІЖ ВЗЯТИ СВИСТОК В РУКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry angry angry

8 mister  
V@n почитавши твій коментар, складається враження, що ти в суботу, ще в лісі жив, а в неділю на футбол прибіг! Наберися трохи розуму!

7 GOL  
Позиція суддів повинна бути чіткою і жосткою стосовно так званих "НЕАДЕКВАТІВ". В іншому випадку буде страшний "БЕЗПРЕДЕЛ"!

6 naz_forever  
Для тих кого дуже турбує випадок в Горохолині:

 Для початку короткий опис моменту:
Проходить атака Ст-Б. Нападаючий Сб.-Б віддає поздовжній пас в штрафному майданчику своєму партнеру, який в момент пасу дійсно перебуває поза гравцем горохолини Ковтуном. Ковтун перебуваючи обличчям до воріт суперника не бачить, що позаду нього залишився їхній капітан, який не встиг вийти для того щоб створити положення поза грою. Гравець якому віддали пас забиває гол. Ковтун не розібравшись в ситуації напряму біжить до асистента арбітра. Далі описувати не варто.

Стосовно коментарів:
Коментар №1 dima (04.08.2013 18:58):
"шок!!! горохолина 1-4сб. шок не результат а арбітраж. в середині 2 тайму ковтун р (горохолина) вирубав з двох кулаків бокового арбітра назара маслія, а возний винуватцеві дав аж жовту картку. як це так? доречі назар не досудив матч по стану здоров'я після нанесеного йому удару".

 "вирубав з двох кулаків бокового арбітра " надто грімко сказано, ніхто і нікого не вирубував. Після забитого голу, Ковтун підбіг до мене і штовхнув мене двома кулаками в груди (не вдарив), а далі в досить таки нецензурній (м'яко кажучи) формі не те що, висловлювався, а напряму погрожував. Матч я не досудив не через поганий стан здоров'я, а через те, що не маю бажання вступати в будь-які відносини, чи то фізичний контакт чи усні пояснення, з людьми відносно яких можна сміливо ставити діагноз НЕАДЕКВАТНИЙ. Нажаль іншого терміну вжити не можу, оскільки в цієї людини взагалі відсутній здоровий глузд, адже доживши до скількох років не навчитися висловлювати свої думки у більш-менш адекватній формі може тільки розумово обмежений. Може сказано грубо, але маю право на таку оцінку. На мою думку так звані ветерани мали б своїм прикладом вчити молоде покоління культури поведінки і поваги один до одного. Яскравий приклад: перед початком матчу арбітр звертає увагу гравців Горохолини (того ж Ковтуна і і н.) на відсутність у них захисних щитків. У адрес арбітра відповідь - "тим кому за так 40 можна". Про яку культуру може іти мова далі?!
Щодо рішення арбітра стосовно Ковтуна коментувати не бажаю. Можу сказати тільки одне. В першому таймі не в кращій ситуації ніж я був асистент арбітра Тимощук В., якому довелось немало вислухати і від вболівальників і від того ж Ковтуна та інших гравців, та і сам центральний арбітр почув мало хорошого. Одним словом не благородна ця справа.

 Коментар №2 V@n (Сьогодні 17:41)

"Ібо нефіг засуджувати команду.Так треба робити з всіма суддями,які погано судять. І нема чого ставити тебе Назар боковим суддею,робота на сайті в тебе виходить краще. 
 Доречі,гроші повернули за те,що ти не досудив 2 тайм?": 

Можу сказати на 100% що жоден арбітр не приїхав засуджувати команду Горохолини. Для мене всі команди рівні. На рахунок варто чи не варто ставити "боковим" питання спірне. Якщо це написав гравець Горохолини, то думаю Вам варто задуматись не про роботу арбітрів, від якої у вас постійне невдоволення, а про гру команди та адміністративні питання. Подайте від кожної команди (села) хочаб по одному арбітру і проблема вичерпана. Я готовий відмовитись від арбітражу в будь-який момент, оскільки допомагаю федерації як арбітр виключно через те, що є брак арбітрів, а не задля того щоб заробити гроші. Тому при виникненні у подальшому таких ситуацій як у Горохолині моя реакція буде відповідною. Арбітри також люди і їм властиво помилятися. А тому якщо я і помиляюсь то підходжу до цього самокритично і готовий вислухати  розумні настанови і вчитися.

Що стосується грошей за матч, то я відмовився від частини так званого гонорару і забирати його не буду.

5 Cocker  
Коментар від V@n, явно не адекватний. Як би там не було, бити людину не можна, тим більше суддю. А рішення КДК по гравцю Р.Ковтун просто жесть!

4 V@n  
Ібо нефіг засуджувати команду.Так треба робити з всіма суддями,які погано судять.І нема чого ставити тебе Назар боковим суддею,робота на сайті в тебе виходить краще.
Доречі,гроші повернули за те,що ти не досудив 2 тайм?

3 GOL  
Возному треба було виганяти Ковтуна з поля, а у разі подальших заворушень припиняти матч і знімати ФК "Дружба" з розіграшу кубка та чемпіонату району. Не вміють адекватно поводитись, то нехай не грають на район.

2 UEF  
Це повний абсурд!Бють суддю-це є судова справа,а наше славне КДК дає за це умовну дискваліфікацію.Скоро будуть бити голову федерації і членів КДК і будуть одержувати за це умовну дискваліфікацію.Браво КДЛ і голова федерації.

1 арбітр фіфа  
Шановні члени кдк! Ви що інкремінували для Р.Ковтуна статтю покарання. Термін "удар арбітра" прирівняли до " неспортивної поведінки"? Прецидент для побиття арбітрів створений саме вами. Я не здивуюся коли почнуть "лупити" арбітрів- бо "винуватці" будуть знати, що покарання легко їх омине.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]