MENU
Головна » 2012 » Червень » 12 » Рішення КДК від 12.06.2012
21:31
Рішення КДК від 12.06.2012

1. За удар суперника головою під час матчу дорослих складів Підгір’я – Горохолина дискваліфікувати гравця команди „Бистриця” Підгір’я – Міщука Павла на 3 матчі.

2. За напад на арбітра, за образливі жести в адрес вболівальників під час матчудорослих складів  команд Глибоке – Глибівка дискваліфікувати гравця команди „Січ” Глибівка - Рожка Івана на 5 матчів і умовно до кінця сезону.

3. За недостатню підготовку до організації матчу суворо попередити керівництво ФК „Глибоке”.

Командами, що нез'явилися на матчі Кубка району сплачено обов'язкові грошові внески (ГОВ) згідно вимог Регламенту, а саме:

- Солотвин-2 - сплачено 900 грн.

- Дзвиняч - сплачено 200 грн.

Командою ФК "Маркова-Бабче" сплачено ГОВ в сумі 200 грн. за неподання інформації щодо гравців команди, які були відсторонені від ігор обласною федерацією футболу.

Примітка:

Рішення КДК подаються не повним текстом, а виключно резолютивна частина рішення та носять виключно інформативний характер. Для бажаючих отримати повний текст рішення звертайтесь до БРФФ з письмовим зверненням. Водночас звертаємо Вашу увагу на те, що право на отримання рішень КДК мають тільки особи, що є уповноваженими представниками команди.


Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1139 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Smail2  
Грабовець-СБ:
ю 0-5
д 0-1.

1 фанат  
Чому немає ніякого рішення стосовно неявки Солотвин2 на кубкову зустріч?Минулого року команди за неявки зобовязували платити штрафи.Невже у федерації для різних команд різний регламент?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]