MENU
Головна » 2012 » Вересень » 26 » Рішення КДК від 25 вересня 2012 р.
11:25
Рішення КДК від 25 вересня 2012 р.

Рішення від 25.09.12

1.      За невиконання рішення КДК від 18.09.2012 р. команду „Карпати” Старі Богородчани було недопущено до 12-го туру (23.09.12) чемпіонату району з футболу.

2.      Команді „Карпати” Старі Богородчани зарахувати технічну поразку у матчі з командою ФК „Грабовець” і накласти штраф у сумі 100 грн. Штраф сплатити до п’ятниці 28.09.2012 р.

3.      У разі невиконання рішень від 18.09.2012 р. і 25.09.2012 р. команда „Карпати” Старі Богородчани не буде допущена до наступного туру чемпіонату району з футболу з подальшим зняттям з чемпіонату.

 

Голова КДК БРФФ __________ Б.Григорук
Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1180 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 8
8 AvB  
Який результат матчу Грабовець - Дзвиняч?

7 ФІФА  
Стосовно питань: 1. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч півфіналу в Солотвин? 2. Чому немає рішення КДК по факту неявки команди Горохолина на матч 9-го туру в Солотвин?

Рішення КДК з цих питань прийняті, найближчим часом будуть опубліковані.
То опублікуй. Чи балаш ще не вирішив.

6 Юрій  
Потрібно призначити тренером в Старі Богородчани Василя Воронича.

5 Obama  
Тренера Багрія В.М. у відставку, бо Старі Богородчани пропадуть!!!!!!!!! В.М. Багрій прислухайтесь до людей з цілого району, до ВБОЛІВАЛЬНИКІВ СТАРИХ БОГОРОДЧАН , підіть самі у відставку, як Ви самі цього не розумієте??????? Як можна бути тренером, якщо 95% команди не бажає з Вами працювати !!!!!!! В.М.БАГРІЙ РОБІТЬ ВИСНОВКИ!!!!!!!!!!!

4 Марковецький магнат  
все прааельно вони ж могли ще Дзвиняч обійти а тепер в Дзвиняча гарантоване 3 місце буде логічно ж... Жаль СБ.

3 шеф  
рiшення.кдк.не.правильне.юнаки.тут.до.чого.не.треба.юнакiв.ламати

2 фраєр  
я незнаю шо таке з СБ...трошка балаш травить..але я думаю причина в нашому тренерові..в команді бардак..немає підтримки від тренера...немає дисципліни..нема нічого окрім ..сварок..і суперечок...гравці виходять на поле просто так..стимулу нема... не було тренера..ми в першому коли всім роздавали ..!!
треба змін... обовязково!!!!!!!

1 Юрій  
Шановні старобогородчанці. Що діється з нашою командою. команда Старих Богородчан постійно замала лідируючі позиції в чемпіонаті району, на 90% укомплектована власними вихованцями. Невже ця команда зникне. Невже Старі Богородчани залишаться без футболу. давайте разом всі вболівальники Капат подумаємо як вирішити проблеми в нашій улуюбленій команді. Так далі бути не може.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]