MENU
Головна » 2017 » Вересень » 15 » Рішення від 15 вересня
21:56
Рішення від 15 вересня
ПРОТОКОЛ № 2
засідання контрольно-дисциплінарного комітету
Богородчанської районної федерації футболу

15.09.2017 р. смт. Богородчани

Всього членів комітету: 5 чол. Присутні: І. Семків, Р. Мотуз, М. Бобик

Порядок денний:

1. Рапорт арбітра матчу п. Р. Михайлишина про припинення календарного матчу дорослих складів чемпіонату району 10 вересня 2017 року між командами «Карпати» Старі Богородчани – ФК «Підгіря», через недисципліновану поведінку офіційних осіб та вболівальників команди «Карпати» Старі Богородчани та їх втручання у дії арбітра.

В обговоренні даного питань прийняли участь всі присутні на засіданні члени Контрольно-дисциплінарного комітету БРФФ.
Заслухавши та обговоривши інформацію голови КДК БРФФ п. І. Семківа, Контрольно-дисциплінарний комітет БРФФ

ВИРІШИВ:
1. Через недисципліновану поведінку виконуючого обов’язки тренера Гуменяка Василя Юрійовича та вболівальників команди «Карпати» Старі Богородчани, їх втручання у дії арбітра матчу, незабезпечення безпеки арбітра під час матчу:
1.1. Зарахувати команді «Карпати» Старі Богородчани технічну поразку (- : +), та відповідно команді ФК «Підгіря» технічну перемогу (+ : -).
1.2. Дискваліфікувати стадіон (футбольне поле) у селі Старі Богородчани на 2 матчі і умовно до кінця сезону 2017-2018 років. В той же час домашні матчі проводити на полях в межах району, але за межами Статобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
1.3. Зобов’язати команду «Карпати» Старі Богородчани до 22.09.2017 року сплатити БРФФ грошовий обов’язків внесок у розмірі 400,00 гривень.
1.4. Усунути від виконання службових функцій виконуючого обов’язки тренера (консультанта-тренера) Гуменяка Василя Юрійовича на 5 ігор.
1.5. Зобов’язати команду «Карпати» Старі Богородчани до 22.09.2017 року оплатити арбітраж матчу, який відбувся 10 вересня 2017 року між командами «Карпати» Старі Богородчани – ФК «Підгіря».
У разі не виконання даного рішення КДК, розглядатиметься питання тимчасового позбавлення команди «Карпати» Старі Богородчани подальшої участі у чемпіонаті району з футболу.

Голова КДК БРФФ Ігор Семків
Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1165 | Додав: kuzja0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 kuzja0  
0
Пане Messi , не захищаю рішення КДК, але дещо з вами не згідний. Навмисні удари бувають різні: після гри тренер намагався, або вдарив суддю в лице, гравець може нанести навмисний удар по ногах, в лице, в іншу частину тіла наприклад, в ігровому і неігровому епізоді, під час гри на поле може вибігти на поле один один п'яний вболівальник, а може декілька агресивно налаштованих людей. Я веду до того що ситуації всі різні, і розглядаються окремо, тому й рішення відрізняються.

3 Messi  
Ще одне порівняння, хіба не всі команди району рівні, чи може КДК має на різні команди різні регламенти?
2. Рапорт арбітра матчу п. В. Дерев’янка про недисципліновану поведінку вболівальника команди «Саджава» Іванківа Миколи Дмитровича (напад на арбітра) після матчу дорослих складів ¼ кубка району 15 червня 2017 року між командами ФК «Дзвиняч» – ФК «Саджава».

2.1 За незабезпечення безпеки арбітра після матчу зобов’язати ФК «Дзвиняч» сплатити БРФФ грошовий обов’язків внесок у розмірі 300,00 грн. та зобов’язати ФК «Саджава» сплатити БРФФ грошовий обов’язків внесок у розмірі 200,00 грн.
2.2 Рекомендувати керівникам футбольних клубів (команд) забезпечити перебування на стадіоні у технічній зоні виключно представників команди, які внесені у заявочних листах команд на початок сезону та запасних гравців.

Голова КДК БРФФ Ігор Семків

2 Messi  
Тепер порівняйте прийняті рішення КДК
За навмисний удар суперника у фінальному матчі Кубка району між командами СФК «Богородчани» – «Карпати» Старі Богородчани дискваліфікувати гравця «Карпати» Старі Богородчани – Миколу П’ятка на 3 календарні матчі.

6. За навмисний удар суперника у матчі відповіді ½ фіналу кубка району між командами СФК «Богородчани» – «Отрада» Глибівка дискваліфікувати гравця ФСК «Богородчани» – Сергія Гладковського на 2 календарні матчі.

Напевне , КДК ще визначає силу навмисного удару?

1 Messi  
Цікаво, на основі якого регламенту прийняті рішення КДК?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]