MENU
Головна » 2011 » Серпень » 8 » Рішенння КДК від 09.08.2011
10:41
Рішенння КДК від 09.08.2011

1. Результат матчу дорослих складів Гринівка-Нивочин - Космач залишити в силі (1:0). Керівників команди Гринівка-Нивочин за непред’явлення карток футболістів зобов’язати сплатити ГОВ – 150 грн. 

2. Юнацькому та дорослому складу Горохолини за неявку на матч зараховані технічні поразки. Горохолинська команда повинна сплатити ГОВ – 450 грн.

3. По матчу Космач - Дзвиняч:

- Рахунок незакінченого матчу дорослих складів Космач – Дзвиняч (2:2)  залишити в силі по причині неможливості завершення гри з вини вболівальників обох команд.

- За незабезпечення порядку під час гри, футбольне поле в с. Космач дискваліфіковане на 2 матчі, а керівництво Космацької команди зобов’язане сплатити ГОВ 100 грн. На команду Дзвиянча за порушення порядку накладено ГОВ – 150 грн. 

- За напад на асистента арбітра гравець В.Герин (Космач) дискваліфікований на 4 гри, а його одноклубник М.Климбус за нанесення удару суперникові дискваліфікований на 3 матчі.

4. А. Бериляк (Росільна) за хуліганські дії під час матчів дискваліфікований до кінця сезону. 

5. Гравець юнацького скду ФК "Богородчани" - Ю.Радульський за недисципліновану поведінку дискваліфікований на 6 матчів. 

Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1155 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 Johnny111  
Погоджуюсь із Uragan-Chempion гнати Балаша у шию і парочку тренерів які ходять у нього на побігеньках - може аж тобі почнеться менш-більш нормальний футбол... а то зробили з федерації якусь футбольну монополію і дiлять команди на елітні та лєві!!!

14 Uragan-Chempion  
Такий самий бардак був у Тисмениецькому районі років 5 тому, після того як поміняли голову федерації все стало більш менш нормально.
Висновок можете зробити самі....................

Видалено....

15 naz_forever  
Попереджаю в останнє. При коментуванні матеріалів сайту недопускаються образливі вислови в сторону користувачів, арбітрів і т.д. Ваш акаунт уже був заблокований на 5 днів. У випадку повторення образливих висловів Ваш ip буде заблокований разом із Вашим акаунтом. Вчіться висловлювати свої думки в коректній формі і майте повагу один до одного.

13 divka  
так і треба,по перше грати норомально

12 Dinammo  
Прецедент для побиття суддів, маніпулювання рахунками створено

11 Сивий  
Рахунок незакінченого матчу дорослих складів Космач – Дзвиняч (2:2) залишити в силі по причині неможливості завершення гри з вини вболівальників обох команд. - Ви хоч самы читаєте той абсурд який пишете і приймаєте, шановні члени КДК. "Рахунок незакінченого матчу залишити в силі" Як може бути в силі те що не відбулося??? А матч вважається завершеним тільки після 90 хвилин гри.

10 azzerz  
Зовсім неправильне рішення прийняло КДК стосовно матчу Космач-Дзвиняч.Як можна залишити незмінним результат незакінченого матчу???Таке рішення може повпливати негативно на подальші матчі чемпіонату.

8 Dinammo  
Цікаво чи хтось готує апеляцію

7 kuzja0  
Я і так здивований, що Дзвинячу не дали перемогу, може навіть колись якась справедливість в чемпіонаті буде пробуджуватись)))

6 Сивий  
По рішенню КДК видно що їдь не їдь, грай не грай, буде так як вигідно Дзвинячу.

9 ivandmyt  
От що з людьми робить жаба. Винен чи ні, а якщо Дзвиняч значить підкупили.

5 Dinammo  
По сумах штрафу видно,що в Дзвиняч опасніше їхати ніж в Космач

4 Johnny111  
А як Гринівка-Нивочин - Маркова-Бабче??? У Маркови були підставні гравці і заявочні картки за 2009р. !!!

3 Johnny111  
А як Гринiвка-Нивочин - Маркова-Бабче??? У маркови були пидставні гравці і заявочні картки жовтого кольору за 2009р. !!!

2 sirko  
ото ж бо і воно

1 ivandmyt  
За що ж, цікаво, Дзвинячу більший штраф ніж Космачу???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]