MENU
Головна » 2010 » Листопад » 14 » Суперкубок району 2010
19:46
Суперкубок району 2010

Дзвиняч – Старі Богородчани 0:0

Пенальті: 5:4

Пенальті:  Р.Філіпович, В.Іванців, В.Яцурак, М.Гнатюк, П.Карабінович, І.Гуменюк (не забив) – О.Пороговський, О.Стельмахович, В.Байгерич, О.Яців, І.Яремко (не забив), М.Мискоглід (не забив).

Арбітри: М.Возний, А.Вербовський, Р.Панчук, резервний - Р.Мартинюк.

Кількість глядачів: 1800

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1988 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 33
33 Ivan Dmytryshyn  
555, відео є. Воно просто не оцифроване, людині котра знімала за 50. Він далекий від компів. Бажаючих тратити свій час немає. Тож приїжджайте до нас. Кожної неділі після гри в кафе "Герцог" відбувається масова трансляція матчу.
А взагалі, попрацюйте над собою, фізична форма, моральне налаштування, дивись і виграєте. І не будуть вам ні судді ні заваді, ні погода, ні висока трава, ні короткі ноги.

32 555  
Ivan Dmytryshyn, А МОЖЛИВО ВАШ ВБОЛІВАЛЬНИК МАЄ ВІДЕОЗАПИС ГОЛУ У ГРІ , ЯКИЙ ВІДМІНИВ ВОЗНИЙ?
Чи може все ж таки, є запис, що голу не було, а було порушення? Та подивіться добре, як там Іванків вибиває з рук мяча у власного воротаря, який потім показує відбитки корків! Дивіться відео цілого матчу, а потім аналізуйте.!!!! Цікаво було б подивитися відео, але це ніхто не покаже, бо це тільки слова і нічого більшого!!!!!!!!!!!

31 AvB  
Хтось має відео матчу, або деяких моментів?

30 Karpadon  
Вітаю Дзвиняч- найдостойнішого володаря Супер кубка району.Хлопці виграли і молодці,так шо не треба скаржитись на суддів чи на удачу,завжди виграє сильніший,пора вже з цим змиритися.А на даний час,Дзвиняч справді найкращий,хлопці демонструють цікаву і змістовну гру.
Всі решта - навчіться програвати достойно!!!

29 MVD  
7777:ти що змагаєшся у грамотності писати??не подобається,то не читай..

28 7777  
Хлопці, навчіться грамотно писати. А то коли читаєш ваші коментарі аж смішно робиться. Особливо це стосується MVD.

27 vmh  
роман філіпович грав за Дзвиняч ціле друге коло!!!!!!!!!!а Сташко був заявлений ше перед першою грою!!!!!він працював в Дзвинячі і там дав свою фотку!!!!!
так шо друже незнаєш то краще не пиши х....!!!!!!!

26 Ivan Dmytryshyn  
Все в стилі СБ. Програли і починається демагогія. Судді їм знову мішали. Та ваші ж вболівальники казали, що Возний наїжджає на Дзвиняч. А стосовно першого відбитого пенальті, то голу все ж не було, і про це свідчить відеозапис камерою вболівальника Дзвиняча (кого ж тоді тягнули Вербовський з Возним). Судді дали вам шанс, який ви профукали. Сидіть, мовчіть і чекайте наступного сезону.

25 Dinammo  
От цiкаво як це Дзвинячу вдалося пiсля закiнчення ЧР дозаявити Юру Сташко та Романа Фiлiповича?

24 міша  
пенальті не сказав би шо були(це моя думка).
другий гол не знаю не бачив моменту!!!!!всі питання до возного це він відміняв голи!!!!

23 MVD  
Чого ніхто не хоче??цього року два молоді судді прийшли і я впевнений що на другий рік також появляться охочі.

21 MVD  
Цей суддя вже дуже часто не встигає за гров.Може вже пора подумати про омолодження суддівського колективу?

22 naz_forever  
Омолодження суддівського колективу звичайно потрібна річ. Але уявіть собі ситуацію, якщо наприклад команда грає у футбол протягом певного періоду і при цьому гравців нових не набирають бо молоді не хочуть грати у футбол. Що буде із цією командою? Правильно, вони почнуть не встигати! Аналогічна ситуація і з суддівством в нашому районі. Всі критикують суддів, а от "піти в судді" ніхто не хоче.

20 555  
Ну так Міша, ви вже володарі Суперкубка, так скажи були голи і пенальті? І ,доречі , коли не зарахували другий гол, то у Романа мяч з рук вибив В.Іванків, а не гравець Старих, просто суддя вже не встигає за моментами!!!!!!!

19 MVD  
та хіба що по пенальках.

18 river  
він по пенальках хороший!!!!!

17 MVD  
юра того року нас врятував коли ми грали з вами по пенальках..в нас просто не було кому пробивати..

16 міша  
я думав шо ми програємо по пенальках!!але юра нас врятував!!!!!

15 MVD  
не знаю хіба дуже мізерні моменти,ми гостріше грали.вам дуже сильно пощастило в серії пенальок...

14 міша  
1 у другому а в першому 3 моменти!!!!

13 MVD  
Які там моменти??один удар по воротах?

12 міша  
а гловлюка моменти!!!!!!

11 MVD  
у вас один яцураків момент був,а в нас крім чистого забитого гола ще мали безліч моментів,а суддя так проти нас був настроїний що ледь забиту чисто пенальку стельмаховича не відмінив.

10 міша  
гра рывна повныстю згыдний!!!!
це таке!!!! попади тоді яцурак коли він попав в штангу і вам був би капец!!!!
гра була рівна а лотерею виграли ми!!!!хоча ви були за крок до цього!!!

9 MVD  
я не бачив і нічо не скажу,щоб ти не сказав гра була рівна,перший тай старі переграли вас а вже в другому ви почали перехоплювати ініціативу,якщо б возний дав пенальті на перших хвилинах вам кубка не видно було б....

8 міша  
выдношення то шо в федерацыъ вказано шо можна дозаявляти гравцыв!!!!
ми з областы ныкого не дозаявили а взяли з району!!!!!
а шо скажеш про пятка!!!!
спецыально по ногах без мяча. першы хвилини матчу!!!!!

7 MVD  
Міш яке відношення має до вас Яців Міша і всі ті гравці які грали в лізі за вас???Понабирали всіх і виграєте.."МОЛОДЦІ".Визнай що 2 пенальки були і гол забитий також чистий був.Навіть ваші вболівальники і гравці казали що одна 3 двох пенальок точно була,так що помовч..

6 міша  
судді з області судили матчі дзвиняча на Лігу Чемпіонів!!!!
і там дзвиняч вигравав!!!!!!!
виходить дзвиняч уже не лише Богородчанська федерація тягне а вже і обласна!!!!
скоро і Суркіси і Ахметов буде тягнути ДЗВИНЯЧ!!!!!
передній захисник старих богородчан казав своїм гравцям на полі "не плачте ,грайте футбол"!!!!!
і ми вас нагло не били по ногах так як це зробив зі Гловлюком Пятко!!!без мяча тупо по нозі!!!!визнай Коля шо це дикість!!!!
кривко після гри вибачився за те що було під час гри!!!!

5 MVD  
Підтримую.Так і треба було зробити а не класти "власних суддів" Дзвиняча...

4 Dinammo  
На "десерт" федерацiя могла й запросити висококвалiфiкованих арбiтрiв з областi.

3 MVD  
Дзвинячу заміни хтось не давав робити???Ст.Богородчани беруть тих гравців які є жителями села і не важливо де вони грають,а Дзвиняч бере по цілому районі і ще вознікають щось..а щодо судді то вже стає соромно що такий опитний суддя як Возний а робить такі помилки і це не випадково...

2 555  
Ну вітаю, але коли незарахований чистий гол, після того як воротар випустив мяч з рук, не призначений чистий пенальті, про які говорили дуже багато і вболівальники Дзвиняча і дивувались рішенням судді!!!! Але ніхто не винить суддю, не думайте, і не треба говорити про гравців Газовика, адже за Дзвиняч також грає, і про заміни- всі гравці є суто з Старих Богородчан, а те що Дзвиняч зробив не одну заміну, а крім воротаря були ще дві заміни, і те що у вас немає кому грати - ну вибачте, з половину району зібрали команду , і тепер так возвеличуєте! Грайте і вигравайте! Пенальті -це лотарея, а по грі Старі були кращі!!!!

1 DID  
Вчора обидві команди показали що вони є кращими в районі. З початку матчу не йшла гра в ФК Дзвиняч і Ст.Богородчани створили кілька небезпечних випадів. Вже ближче до перерви в Дзвиняча почали виходити їхні комбінації .
В другому таймі вже Дзвиняч мав суттєву перевагу і чим ближче до закінчення основного часу кількість небезпечних моментів збільшувалась. Тренер Ст.Богородчан вдався до замін бачучи що команда починає підсідати. Дзвиняч зіграв весь матч з однією заміною і тільки в кінці матчу через травму замінив воротаря який і створив перемогу відбивши два одинадцятиметрових.
Ст.Богородчани маючи в своєму складі гравців Богородчанського Газовика не зуміли довести свою перевагу. Дзвиняч зігравши чемпіонат району і ще чотири матчі на кубок чемпіонів області одним складом без свого кращого футболіста Дубея який через травму не грає вже 10 ігор показав, що команда має характер , грає в комбінаційний футбол і є на сьогоднішній день кращою в районі завдяки футболістам , голові сільради М.Волочію та вболівальникам які як морально так і матеріально підтримували команду на протязі всього сезону. Молодці!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]