MENU
Головна » 2013 » Травень » 31 » Успіх саджавських дівчат
16:54
Успіх саджавських дівчат
В минулому році саджавські дівчата здобули першість району з футболу серед команд середніх шкіл і вибороли путівку для участі в обласній першості. 

На першому етапі спортсменки місцевої школи перемогли ровесниць із Бурштина. Наступна гра відбулася в Саджаві, де нашим суперником були чемпіонки Калуського району. Футболістки «Сокола» перемогли з рахунком 2:0 і пройшли в півфінал. Півфінальні і фінальні ігри проводились у місті Івано-Франківську на стадіоні «Юність», де саджавські футболістки зустрілися з командою дівчат Івано-Франківського спортивного інтернату – призером чемпіонату України. Звичайно, в нелегкій боротьбі спортсменки з Саджави поступилися більш досвідченішій команді. У другому півфіналі надвірнянки перемогли суперниць з городенківщини.

У фіналі за перше місце дівчата з Івано-Франківська отримали перемогу з рахунком 2:0 над чемпіонками Надвірнянського району.

Саджавські дівчата посіли почесне третє місце. Хочеться відмітити, що команду готував тренер-викладач Богдан Григорук, який за три останні роки згуртував і привів до перемоги цей чудовий колектив дівчат. Протягом турніру кращими були: Катерина Жирик, Тетяна Паливода, Христина Зорійчук, Уляна Феценець, Вікторія Красілич, Світлана Климович, Тетяна Дем’янів.

Хочеться побажати футболісткам саджавського «Сокола» нових перемог у майбутньому!



 

Категорія: Жіночий футбол | Переглядів: 1365 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]