MENU
Головна » 2010 » Травень » 17 » VI-й тур
12:30
VI-й тур

"Сокіл" Лесівка-Нивочин - "Бистриця" Підгір'я

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

Юнаки 0:3 (А.Кицман, 10,45, І.Гоголь,35)

Дорослі 0:0

ФК "Богородчани" - ФК "Дзвиняч"

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

Юнаки -:+

Дорослі 1:7 (Н.Поворозник - І.Дубей, 12,17,М.Гловлюк,19,24,62, В.Кріцак,25,В.Іванків,72)


"Каменяр" Іваниківка - ФК "Маркова"

Арбітр: Р.Балаш (Підгір'я)

Юнаки 3:2 (І.Якубів,5, В.Доцяк,10, І.Доцяк,54 - І.Марцинюк,16, В.Филюк,27). Вилучення з поля А.Гринишин (Іваниківка)

Дорослі 6:1 (А.Гаргат, 8, М.Катрич, 10,47,56, П.Семкович, 72, М.Павликівський,84 - В.Жидун,52)


ФК "Космач" - "Дружба" Горохолина

Арбітр: Б.Івасюта (Підгір'я)

Юнаки 3:0 (Н.Герин, 53, 70, А.Василів,81)

Дорослі 11:2 (В.Херманюк, 7, 12, 32, 41, 53, 60, 73)


ФК "Саджава" - ФК "Глибоке"

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

Юнаки 2:1 (О.Приймак, 22, 58 - Д.Харик, 3)

Дорослі 4:1 (І.Середюк,13, М.Яців,29,43,71)


ФК "Грабовець" - "Карпати" Старі Богородчани

Арбітр: А.Вербовський (Богородчани)

Юнаки 2:5 (І.Григорів, 41,70 - Н.Челепіс,15, А.Говдяк, 25, Т.Дидич,38, О.Гринишин,60, М.Палагін,65)

Дорослі 2:3 (В.Гречанюк,14, Т.Попович, 80 - О.Збіглей,18, М.Мискоглід,35, О.Яців, 40)


Бомбардири:

Дорослі: В.Херманюк (Космач) - 9 голів, Т.Нич (Підгір'я), М.Капущак (Грабівці) та М.Катрич (Іваниківка) - по 5 голів.

Юнаки: І.Тимків (Горохолина) - 6 голів, М.Олексин (Глибоке) - 5 голів, В.Карабінович і М.Красілич (обдва дзвиняч) - по 4 голи.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1565 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 3.0/5
Всього коментарів: 43
43 ТТТ  
Чому, нікого не цікавить, як РОСТИЛАВ ПАНЧУК "вбив" Космач в другому таймі в Саджаві????????????Чому ніхто не цікавиться як Старуня "відмазалася", тільки 1-0 в Космачі?????Чому після гри ніяких розмов??? Гра була спокійною!!! Чому??? А , тому що всі гравці обох команд вели себе по-спортивному!!!!!!! А не по-пяному(по-Глубоцькому). В ноги прямими ногами стрибали, а суддя ніби нічого не бачив. Пяні вболівальники разом з такими ж гравцями та боковим суддею з боку Глибокого загострювали , і так не просту ситуацію, яку підтримував головний суддя!!!!!!!!!!!!!!

42 AvB  
Хто знає? Чому в Солотвині немає футбольної команди?

41 ТТТ  
І ще одне, ти щось там "несеш" про гру Глибоке-Космач. Один з гравців Глибокого взагалі грав перший тайм П'ЯНИЙ.Молов на полі,що в голову збреде.А ти пишеш, що Глибоке боїться їхати в Космач. Це проста тупа відмазка. Треба себе було нормально поводити. Чому ти шукаєш причину в комусь, або в чомусь?????????? Подивись собі "під ніс". Чому, наприклад ти ненаписав , що на грі Глибоке-Космач мяч був наполовину спущений, що в цілому селі немає чим накачати мяч??????????

40 ТТТ  
Слухай,"наз" читаю-читаю твої коментарі, напевно футбол ти з гвинтокрила бачив. Та, чого ти до Космача причепився, спостерігай і аналізуй гру свого Глибокого. А ще краще свої тупі коментарі тримай при-собі.

39 Ivan Dmytryshyn  
дякую, вже розібрався сам

38 Ivan Dmytryshyn  
"naz forever" Гарна думка. Я вчора це й казав. Народ трохи розморозився.
На рахунок футболу в Космачі, то повторюся: хлопці грали на перемогу, а Горохолино, по всьому видно, халявно поставились до гри. Ось і результат. А потім пішли відмазки про 5-6 гравців молодіжки..... Хто б не грав, як би не грали, а футбол є футбол. За Дзвиняч теж інколи виходять хлопці з молодіжки, яким по 14-15 років. А коли ж їм досвіду набиратись? Але все ж будемо об"єктивними. Я особисто був присутній на грі і молодих гравців у складі Горохолино не спостерігав, принаймні у вчора згаданій кількості.
І ще одне, гарні результати в опитуваннях щодо наступного чемпіона району.
Хто підкаже як переглянути всі результати опитувань?

37 naz_forever  
Оце так-так. Один раз я дозволив собі щось написти в коментарі за два роки, а це викликало таку масу думок і обговорень. Може мені варто кожного разу додавати коментар. Може і ви всі будете активнішими, тай сайт цікавішим!? wink

36 Dinammo  
Розкажіть хто небуть, що то був за футбол в Космачі в неділю. Рахунок не реальний.

35 Volod  
Шановний 7777 замість того щоб давати поради НАЗАРУ, СТВОРИ СВІЙ САЙТ і удосконалюй його скільки душа бажає.А його не чіпай,бо він робить важливу та корисну справу.

34 Dinammo  
На рахунок чого нд перегинати палицю?

33 ROMA  
7777 я часково з Вами погоджуюся(На рах. обговорення КОСМАЧА(у нього там свої проблеми)), але на рахунок сайту не тре.. який би ВІН не був "суддя чи фахівець" у футболі.
Завдяки цій людині ми і можемо спілкуватися, обговорювати резльтати - МОЛОДЕЦЬ, (а на рахунок коментарів, я також би попросив шановного "naz_4ever" не перегинати палицю)!!!!!

32 Dinammo  
Назаре, твоя робота велика і корисна. Інформація на сайті оперативно поновляється. Негативні закиди на твою адресу є безпідставними. Тебе хочуть подразнити ті люди, котрі самі нічого не роблять і не знають чим тебе дістати

30 Ivan Dmytryshyn  
А приємний все ж фурор сьогоднішнього обговорення

29 Ivan Dmytryshyn  
Щодо сайту, то від мене спасибі. Адже все ж добре що є хоть щось. А от ваша думка на рахунок інших команд є суб"єктивною, як і моя також. А здорова суперечка це добре, і добре що є де цю суперечку провести. А розсудити будь-яку суперечку зможуть наші команди при очному протистоянні

27 Ivan Dmytryshyn  
Напевно і реакція така, що лише ЧАСТИНУ сезону...........

26 7777  
Шановний "naz_forever" моя пропозиція Вам зайнятися краще удосконаленням цього сайту, а не паплюженням космацької команди та її вболівальників, а то нічого не видно тільки Ваші коментарі. Вказуєте не всіх авторів голів, не правильно вказуєте результати матчів, немає турнірної таблиці чемпіонату. Складається таке враження, що Ви людина взагалі далека від футболу. Візьміть себе в руки, скоординуйте свої дії і робіть свою справу. Скопіювати правила гри з офіційного сайту УЄФА чи ФІФА та додати їх в коментарі і я можу Мені особисто доводилося бачити як Ви обслуговували матчі за участю своєї команди - "СМІШНО", "ГАНЕБНО" та "БЕЗГЛУЗДО". Також згадайте хто з космацьких хлопців частину минулого сезону грав за Глибоке.

28 naz_forever  
1. Як і будь-який користувач цього сайту маю право на коментарі, так само як і на власну думку, яку також маю гарантоване Конституцією право висловити.
2. Я не паплюжу космацьку команду, а говорю про факти. Я змушений якимось чином реагувати на те, що дозволяють собі ці вболівальники в першу чергу по відношенню до мене і до моєї команди.
3. Свою роботу над цим сайтом вважаю більш ніж на оцінку відмінно, тому що роблю це з власної ініціативи і на безкоштовній основі, а до цього часу навіть елементарного слова подяки не отримав.
4. Не знаю хто Ви, і яке відношення маєте до футболу, але думаю що точно не Вам давати оцінку мого обслуговування матчів. Я не говорю про те, що я є експертом у цій справі, проте принаймі стараюсь відвідувати семінари суддів і вчитися на відміну від тих бокових суддів яких виставляють інші команди на гру.
5. Що стосується космацьких хлопців у минулому сезоні в нашій команді, то повірте що це була точно не моя ініціатива і в кінцевому випадку вони нас добряче підставили.

31 naz_forever  
Окремо, що стосується таблиці чемпіонату, то пропоную Вам уважніше приглянутись до меню сайту, там я сподіваюсь Вам вдасться розгледіти окремий пунк де написано "Турнірна таблиця", а збоку від неї стрілочка, що відповідно означає що сторінка має підменю. От саме там і знаходяться турнірні таблиці юнаків та дорослих, що відповідно обновляються після кожного туру.
Якщо ж у Вас є якісь пропозиції щодо розвитку сайту то готовий вислухати. Якщо вмієте краще зробіть сайт федерації кращим. Я готовий надати усі права доступу до ресурсу.
Якщо я і допускаю якісь помилки в матеріалах сайту то прошу звертати на це мою увагу. Я не взмозі самостійно контролювати всі матеріали та відповідно редагувати їх.

25 Ivan Dmytryshyn  
Сильно буде в кінці сезону, коли побачимо хто вверху турнірної таблиці. А якщо максимум 1 очко і то не з кожного матчу це сильно то респект і уважуха таким командам. Я й не спорю, що хлопці мають потенціал, але спрямовують його не туди.

23 ZEZE  
Якщо вболівальники собі таке дозволяють, треба штрафувати команду або дискваліфіковувати поле! До речі з Космачем вже таке було того року, тому і знялись з чемпіонату, якщо не помиляюсь грали вони дома з командою Глибоке (на полі підчас матчу побили бокового суддю та польових гравців с. Глибоке)

24 naz_forever  
То було не того року, а в 2008 році. Ще федерації тоді не було. Тоді бокового вдарив теж не вболівальник, а польовий гравець.

21 Ivan Dmytryshyn  
От і я кажу, як граємо.... А це доказує, що юнаки чи не юнаки а 11 голів пропускати геть погано

18 ZEZE  
А до речі. якщо є факт побиття судді польовим гравцем, про що суддя робить запис в протоколі, а представники команд його підписують, то дисциплінарна комісія зобов"язання винести по цьому факту об"єктивне рішення (РЕГЛАМЕНТ ЧЕМПІОНАТУ, КУБКУ ТА СУПЕРКУБКУ БОГОРОДЧАНСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ Розділ 5). В такому випадку футболіст понесе відповідальність тільки тоді коли на цьому настоюватиме команда суперник, бо чомусь федерація не хоче цим займатись самостійно!!!! А взагалі в такому випадку потрібно припиняти матч!!!!

20 naz_forever  
Суддя написав що його вдарив вболівальник, а не гравець. Пізніше в штрафній площадці суддя знову отримав по задниці і знову ніякої реакції. Гравець йому сказав "якщо ти мені покажеш червону, я тебе тут .....".

17 Ivan Dmytryshyn  
Вибачте, в 6 турах - 2 очки!!!!!!!!!!!!!!

16 Ivan Dmytryshyn  
Характер у них є. А толку ніякого. У грі проти Дзвиняча 90 хвилин 11 гравців стояли в глухій обороні і грали тупо на винос. За Дзвиняч весь другий тайм на воротах стояв польовий гравець. До речі чи не вперше за своє життя. Ось і характер. Наскільки чув то в грі проти Горохолини такаж тактика. Чому люди не можуть зрозуміти, що 1 очко в п"яти турах це не радісний сигнал. Варто би переглянути тактику команди, можливо і характер зміцнився б.

19 naz_forever  
Дзвиняч в 2008 році написали протест на Глибоке, бо в другому таймі на заміну вийшли два юнаки які грали тоді за юнацьку команду газовика. Хлопцям тоді було по 16-17 років і вони були заявлені за глибоке. Рахунок тодішнього матчу 2:2.

22 naz_forever  
я думаю що тактику на гру кожна команда визначає сама. а от те що Дзвиняч спромігся тільки на один гол, це для Лесівки непогано. Боло б сильно якби взагалі був нічийний результат.

15 Ivan Dmytryshyn  
Невеликий екскурс в історію на рахунок Маняви-Маркови. Перше коло, приблизно 5 тур. ФК Дзвиняч приїздить в Маркову. Команда Маняви-Маркови (два величезні села) має заявлених 7 гравців (4-5 тижнів від початку сезону, а 11 гравців все немає часу заявити). В суперечці виходить, що команда Дзвиняча лузери, бо потрібно було або грати проти 7 заявлених і 4 підставних гравців Маркови, або 7 на 7 при тому, що Дзвиняч мав близько 20 заявлених. На рахунок мінного поля (футбольне поле було вкрито коров"ячими екскрементами), то шановний голова села Маркови, сказав що кому не подобається, хай приїде з тачкою і збере їх собі (гідна відповідь голови села). І він не в силі зробити нічого з жінками, що випасають худобу на полі. А висновок - він старається підняти футбол в селі, а Дзвиняч йому мішає. От вам і Манява-Маркова. Цього року людей навчило. Не знаю як поле, а гравців заявити встигли. Вже на кубку Семанчука все було ОК. А минулого року і команда Космача знялась, а от цього року навіть один лише 11:2 чого вартують (хоча вони здається і в Підгір"я виграли).

13 Volod  
Чи існує у нас в районі дисциплінарна комісія?Які рішення були прийняті цього сезону?

14 naz_forever  
є така комісія, по рішеннях не знаю

12 naz_forever  
От Лесівка-Нивочин дійсно молодці. Команда з характером.

10 Ivan Dmytryshyn  
Цією грою Космач доказав, що вони вміють не тільки бити суддів, а й перемагати команди, котрі приїздять до них на виїздну гру не підготовленими і розслабленими

9 Ivan Dmytryshyn  
Нарахунок суддів не знаю, на грв не був. само-собою що така поведінки - стид і сором. Проте 5-6 юнаків я там не побачив. Були ті гравці, що здебільшого грають за основний склад, і гравців молодших за 19 було максимум 2. А в захисті, в якому був цілковитий провал грали одні старші гравці, а помилялись як діти малі. Помилялись позиційно, адже 3 гравці нападу робили в штрафному Горохолини, що хотіли. Всі паси низом та верхом чи то Сисака на Херманюка, чи на інших гравців проходили безперешкодно. Вболівальники практично не сумнівались, що кожна наступна атака буде гольовою, а голи забивали вже майже на замовлення, на будь-який смак. Реально рахунок мав дійти до 20, того можливо тут і спрацювала спортивна солідарність. Адже 9-10 гравців старших, котрі реально були на полі могли стримати натиск 2-3 нападників. Проте, коли Сисак біжить по діагоналі (вибігаючи з-заду гравців Горохолини) і обігнавши захисників виходить сам на сам з воротарем, то проблему потрібно шукати не в молодих гравцях, а в грі захисту. 11:2 означає, що якби захист, чи вся команда не пропустили 11 голів, то рахунок міг бути 0:2.

11 naz_forever  
та добре з такими командами грати і очки заробляти. так і того року було. грала собі Манява-Маркова, грала, а потім взяла тай знялася, а ті хто з нею не грав в другому колі по 3 очки хапнули....

8 123  
круто

6 ZEZE  
З розмов вболівальників про матч Космач-Горохолина виходить те, що горохолинські футболісти приіхали на матч без провідних своіх гравців і довелось випускати на гру 5-6 юнаків за дорослий склад, а те що Космач забив аж 11 голів не свідчить про його силу, а про не повагу до суперника!!!!!!!! могло бути 6-7 голів для пристижу команди!!! Футбольну силу треба було доказувати в попередньому турі в Глибокому!!!

7 naz_forever  
Вони доказували в Глибокому що вміють бити суддів. Це у них краще виходить.

5 Ivan Dmytryshyn  
Народ, був на грі Космача, так як Дзвиняч закінчив швидше. Чесно кажучи Космацькі хловці просто молодцом. Особливо Андрій Сисак і Вася Херманюк. Пацани зробили всю гру. А на рахунок Горохолини, то вболівальників іх в співвідношенні до Космацьких трохи-таки було. Просто Горохолино були мертві. Складно, напевно грати своїм істинним складом, без підстави. Іншого пояснення немає. А гра Космача щиро кажучи вразила. Таких проходів в нападі (і таких обломів у захисті Горохолини) за одну гру побачити, неможливо (багато хто так думав до 16.05.10). Маститі космацькі вболівальники, які в 1972 році самі грали за сільську команду, казали, що це помста за тодішні 7:0 у ворота Космача. Так що знову ж таки висновок: "Як граємо, так і маємо".
І ще, прошу зауважити, що до суддівства в даних іграх я теж претензій немаю. Так що коментар за 2.05.10р. все ж неспроста.

2 ZEZE  
Богородчани - Дзвиняч 1:7, а не так як вказано на сторінці (7:1)

3 naz_forever  
Все вірно. Моя помилка. Виправив. Дякую!!!

1 Obama  
Інтересно як Космач умудрився так виграти? Чи знову вболівальники з Климбусом допомогли? Лесівка-Нивочин - МОЛОДЦІ!!!

4 naz_forever  
Думаю що народ просто не хоче їхати на виїздну гру до космача. От і виграють з такими рахунками

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]