MENU
Головна » 2011 » Липень » 4 » XIV тур ЧР 2011
17:04
XIV тур ЧР 2011

Підгір’я – Глибоке-Хмелівка

Дорослі: 2:2 (В.Онуфрак, 14, А.Татарський, 49 – Р.Загірняк, 78, І.Заруба, 85).

Юнаки: 1:1 (І.Гоголь, 62 – М.Олексин, 30).

Арбітри: М.Возний (Богородчани), В.Іванків (Монастирчани).

 

БогородчаниІваниківка

Дорослі: 3:2 (І.Герліб, 17, А.Гуман, 37, А.Вірстюк, 56 – А.Гаргат, 7, Вол.Вол.Гаргат, 32). Вилучення: В.Катрич (Іваниківка), М.Замятін (Іваниківка)

Юнаки: 0:4 (І.Якубів, 4, 53, 61, Б.Павликівський, 49).

Вилучення з поля: І.Климів (Богородчани).

Арбітр: Р.мартинюк (Старі Богородчани).

 

Саджава – Дзвиняч

Дорослі: 1:3 (М.Яців, 35 – І.Гуменюк, 11, П.Карабінович, 20, М.Гловлюк, 24). Вилучення з поля: М.Гловлюк (Дзвиняч).

Юнаки: 0:2 (Р.Кубірка, 8, В.Карабінович, 38).

Арбітр: А.Кривко (Богородчани)

 

Старуня – Горохолина

Дорослі: 1:4 (В.Середюк, 90 – В.Микицей, 4, І.Мельник, 6, А.Васюк, 57, В.Стефурак, 80).

Юнаки: 2:0 (М.Лукач, 7, 50).

Арбітри: Ю.Сташко (Підгір’я). І.Дидич (Підгір’я).

 

Солотвин – Маркова-Бабче

Дорослі: 1:1 (В.Данилюк, 32, О.Баблюк, 40).

Юнаки: 3:3 (М.Гоголь, 13, 27, М.Битківський, 23 – В.Филюк, 3, Р.Лівінський, 16, І.Марциюк, 50).

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

 

Грабовець – Гринівка-Нивочин

Дорослі: 1:0 (М.Землянський, 7).

Юнаки: 1:3 (В.Стефурак, 33 – Д.Зеленюк, 38, 50, Н.Пронь, 40).

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина).

 

Росільна – Старі Богородчани

Дорослі: 2:1 (І.Цьомко, 56, М.Близнюк, 75 – М.Мискоглід, 42). Вилучення з поля: І.Кривко (Старі Богородчани).

Юнаки: 1:4 (Н.Куртяк, 38 – Вол.Момот, 27, 53, Т.Дидич, 34, А.Говдяк, 62). Вилучення з поля: Є.Паньків (Росільна).

Арбітр: Р.Балаш (Підгір’я)

 

Космач – вільний від ігор в цьому турі.

Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 2007 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 27
27 Олько  
Горохолина 2:1 Солотвин (1:3) , Маркова-Бабче 3:2 Грабовець (8:0)

26 Smail  
Ivanukivka-Sadzhava2-4jynaku2-1, S.B.3-0Kosmach,jynaku5-3...jak inwi?

25 Нейс  
smile smile smile

24 911  
Судив я, і сам знаю)) а от я б хотів побачити на твоє суддівство,,,якщо не вмієте грати футюол, і нормально себе поводити, то не треба спирати все на суддю!!!

23 777  
Я питав у воротаря і він сказав правду: "м'яч вийшов на півметра" це дослівно. По друге якщо призначення штрафного з якого забили другий гол справедливе то фраза відкрий очі доречна як ніколи. Як там можна побачити порушення з боку Андрія який перехопив м'яч і ще підбирав ноги щоб уникнути зіткнення. Гравець Богородчан взагалі до м'яча не торкнувся і перехрестив траекторії руху. М'яч в цей час вже був на половині поля Богородчан. Де тут справедливість?

22 Фитьків  
Горохолина - ВПЕРЕД!!!

21 AvB  
Сивий після цього туру мій комент був першим відносно матчу Росільна - СБ. І зовсім не хотів писати про матч Богородчани - Іваниківка. Але твій коментар мене зачепив, бо тут ти помиляєшся. Мартинюку бажаю прекрасного суддівства в наступних матчах, але зовсім не хочу щоб цей суддя судив матчі за участю Іваниківки. Можливо,як людина він хороший чоловік, а як суддя він не справився зі своїми обовязками в матчі.

20 AvB  
Сивий я не писав тобі про "очі" і про суддів. Я виразив свою думку відносно двох стандартів через які було забито 2 гола і її не поміняю бо бачив 100% як все було! Я не збираюся тебе ні в чому переконувати! І жодним чином не хотів тебе ображати чи піддавати твої коменти критиці через суб"єктивніcть. Я виразив тільки свою думку. Я також не люблю моменти, коли команда, яка програла винить у всьому суддю. Але в цьому матчі 2 стандарти - це дві грубі помилки судді! Суддя не забивав жодного гола, просто зробив дві помилки які вплинули на результат.!

17 AvB  
Для Сивого: Кожен має своє бачення і власну думку! Твою думку відносно матчу я поважаю!Це твоє право! Але погодься у двох моментах коли забивали 2 і 3 голи арбітр був неправий на 100%. Це його дві грубі помилки! І це факт! Так тільки Іваниківка винна у програші, ми повністю програли "2-й поверх" в своєму штрафному майданчику. Це футбол...Відносно сумбуру на полі - арбітр сам у цьому винен. Він зовсім не присікав мілкі фоли, і реагував тільки на "крик". Похоже судив минулого року Кугук. Я б ,чесно кажучи, більше не хотів щоб цей арбітр обслуговував матчі за участю моєї команди. Він зовсім не тримає гру в руках. В цьому матчі було 2 грубі помилки, які вплинули на результат.

18 Сивий  
На рахунок епізоду з призначенням кутового, то тепер я можу 100% сказати, що кутовий був. Я сидів на верхній трибуні і бачив що воротар помилився. Але краще запитайте в свого воротаря, я впевнений він скаже правду. А другий гол забили зі штрафного, там все було чисто, штрафний призначений справедливо, на скільки я памятаю. Тому не знаю як це вплинуло на результат. Почитайте мої коменти - я ніколи не захищав і не захищаю суддів, бо вони справді повинні виконувати свою роботу сумлінно, оскільки за це їм платять гроші, але в даному матчі я в діях судді не побачив ні упередженості, ні помилок. Може його помилка в тому що він давав жостко грати. Але це на розсуд судді.

16 Volod  
Чому не продовжується практика запрошення на принципові зустрічі суддів із області?Адже в першості області,зокрема в нижчій лізі команд все менше і менше.Думаю.що багато суддів сидять без роботи вдома.Повністю підтримую коментар №15,тобто якщо людина взяла в руки свисток і за це одержує непогану винагороду,то він повинен хоча б бігати по полю,а не ходити пішки.

15 777  
Для рара і сивого. 1 хто з Іваниківки щось казав в сторону суддів з області, чи Попуха чи Кавки(інші нам не судили), хоч в обох іграх і були вилучення гравців Іваниківки, але ніхто не спирав на суддів з області те що ми не пройшли СБ в кубку бо суддівство було рівним. 2 "сама гра була галіма а от суддівство на відмінно" відкрий очі і не розказуй. Як ти поясниш не зарахований чистий гол і не призначене пинальті за явну гру рукою в стінці при пробитті штрафного(ще в першому таймі при рахунку 0:1). Як це так Мартинюк з центра поля побачив від кого вийшов м'яч коли призначав кутовий з якого забили 3-й гол. І вершина професіональності це призначення штрафного з якого Богородчани забивали 2-й гол, при цьому суддя був за 5-7 метрів від епізоду і як мінімум 7-10 секунд витратив на роздуми в яку сторону його призначити коли два гравці лежала на полі. Це тільки найбільш явні помилки в відмінному суддівстві Мартинюка. А вислову 911 "подивіться на себе" то не треба братися за суддівство якщо в цьому нічого не розумієш, їм всетаки гроші платять.

19 Сивий  
Ти не маєш претензій до обласних суддів тільки тому що вони не свої і їм і слова сказати не можна, бо виженуть з поля. А своїх можна і звинуватити в поганому суддівстві і матом покрити, а потім тут на форумі розказувати які ви всі праві!!! А на рахунок "відкрий очі", то очі в мене завжди відкриті і бачу я ними набагато більше від тебе, бо за своє життя відіграв і побачив скільки футбольних матчів, що тобі й не снилося!!!

13 Volod  
На тему суддівства можу добавити,що в зустрічі юнацьких складів Підгіря та Глибоке суддя перебуваючи на половині поля ПІДГІРЯ зумів побачити порушення в штрафній ГЛИБОКОГО і господарі таким чином зрівняли рахунок.

12 bigunvs  
М. Кривко судив нормалъно!!! там і пеналъті було, і положення! і судив він рівно в обидві сторони!

11 Papa  
Для Іваниківки -------------- Вам і судді з області не підходили, то що говорити про Мартинюка! Грайте у футбол , А не слухайте своїх заведених вболівальників!

10 Sport  
911 вийди самий посуди,покажи клас!

9 Сивий  
Не можу не втрутитись в дискусію, оскільки був на матчі Богородчани-Іваниківка і все бачив на власні очі. Футбол мені не сподобався, тому що було багато сумбуру, неграмотних пасів, тай комбінацій, як таких, що несуть загрозу практично не бачив. А от суддівство, як на мене, було досить непоганим і обєктивним. Цей хлопчина встигав не тільки порушення фіксувати, але розяснювати на ходу гравцям за що воно, те чи інше покарання. При такому футболі арбітраж можна назвати відмінним. Я не вболівав за жодну з команд, тому свою думку вважаю обєктивною. А от дії футболістів та вболівальників Іваниківки вважаю неадекватними. Треба якось навчитись стримувати свої емоції. А за такі дії я думаю КДК повинен покарати команду Іваниківки. А Мартинюк - молодець, і не переймайся цими коментами.

14 OlegS  
Якщо це нормально, то я Папа Римський!! Суддя привіз 2 голи Іваниківці. Спочатку призначив штрафний за те, що наш гравець відібрав мяч, отримав по ногах, а штрафний на користь Богородчан. Потім кутовий, коли наш воротар зупинив мяч пів метра за лінією, а суддя нібито побачив з центру поля що мяч ще був в полі. А скільки моментів було, що гравці і однієї і іншої команди лежали, а він навіть не бачив. Плюс вивів команди на матч, коли на стадіоні не було лікаря. Я не кажу, що Іваниківка програла через суддю, нас переграли двоє гравців Богородчан - один подавав, другий виграв весь другий поверх. Але просто цей Мартинюк (як і Кривко, Пивончук, та й Балаш) судити в принципі не вміють, і судді, які приїжджають з Франківська, ще більше це підкреслюють.

8 Нейс  
angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry

7 911  
які це судді клоуни, ви подивіться на себе! ану як би ви вийщли судити, подивились що б було! а то всі тільки вміють язиками молоти, а іншого толку мало!

6 Sport  
Це не тілъки Мартинюк такий суддя,а є ще один такий ''профі'',як М Кривко,який у матчі Солотвин - М-Б був на полі КЛОУНОМ,який ставитъ пеналъті ні звідки,не зараховує голи(ніби офсайд),просто немає слів.

5 777  
І знову Мартинюк і знову цирк на полі. Це просто якесь де жавю. Цей суддя просто якись злий "геній" для Іваниківки інакше пояснити його дії не можливо.

4 soltek  
На дві гри.

3 AvB  
На скільки ігор дискваліфіковано стадіон в Росільній?

2 azzerz  
матч відбувався у Космачі.

1 AvB  
На якому стадіоні відбувався матч Росільна - СБ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]