MENU
Головна » 2010 » Серпень » 16 » XVII тур
11:23
XVII тур

ФК "Дзвиняч" - "Бистриця" Підгір'я

Дорослі 2:1 (І.Гуменюк, 12, 78 - Л.Захарчук, 75). Вилучення: В.Кріцак (Дзвиняч), А.Висоцкіс (Підгір'я).

Юнаки 2:2 (Н.Котів, 20, 55 - А.Кецман, 12, П.Дмитрів, 45). 

Арбітр: Р.Панчук (Богородчани)

ФК "Маркова-Бабче" - "Сокіл" Лесівка-Нивочин

Дорослі 1:3 (С.Суслик, 72 - Н.Фелик, 24, А.Токар, 56, І.Пронь, 90).

Юнаки 1:1 (А.Мариневич, 5 - Р.Головенко, 46).

Арбітр: Р.Балаш (Підгір'я)

ФК "Грабовець" - ФК "Богородчани"

Дорослі 8:0 (С.Грабовецький, 2, 9, І.Бойчук, 4, 32, І.Мельник, 11, 60, 62, Д.Мельник, 49).

Юнаки: 2:0 (Р.Попович, 55, В.Веприк, 62).

Арбітр: А.Кривко (Старі Богородчани)

"Дружба" Горохолина - "Каменяр" Іваниківка

Дорослі 3:3 (А.Бітківський, 2, 13, С.Данилюк, 85 - П.Семкович, 40, М.Катрич, 62, 81). Вилучення: Василь Доцяк (Горохолина).

Юнаки: 0:1 (Н.Слободян, 20)

Арбітри: М.Савчин (Іваниківка) - дорослі, Д.Ковтун (Горохолина) - юнаки

ФК "Глибоке" - "Карпати" Старі Богородчани

Дорослі 1:3 (Ю.Загірняк, 55 - Р.Дидич, 17, 22, Т.Лапко, 19).

Юнаки 0:1 (Т.Дидич, 24)

Арбітр: М.Возний (Богородчани)

ФК "Старуня" - ФК "Космач"

Дорослі 4:1 (Д.Рицар, 22, А.Глодан, 70, Я.Глодан, 90, А.Грицюк, 90+2 - В.Херманюк, 65). Вилучення: Р.Паливода, Р.Михайлишин (Космач).

Юнаки 1:4 (О.Павлов, 32 - Н.Герин, 3, Р.Ярич, 42, В.Ярич, 63, С.Сало, 68).

Арбітр: М.Кривко. (Богородчани)

Бомбардири: 

Дорослі: В.Херманюк (Космач) - 23 голи, М.Катрич (Іваниківка) - 17 голів, А.Сисак (Космач) - 12 голів, І.Середюк (Саджава) та М.Гловлюк (Дзвиняч) - по 11 голів, М.Яців (Саджава) - 10 голів, С.Грабовецький (Грабовець) - 8 голів.

Юнаки: А.Кецман (Підгір'я) - 12 голів, С.Криховський (Саджава) та М.Качківський (Старуня) - по 11 голів, І.Тимків (Горохолина), С.Кравчук (Саджава), В.Ярич (Космач) по 9 голів.

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1351 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 40
40 Міша  
Я раніше писав,що Балаш та КДК не професіонали тому і такі рішення. ЩОБ ТАКИХ РІШЕНЬ НЕ БУЛО ПРЕДСТАВНИКИ ГРАБІВЦІВ ПРОПОНУЮТЬ В ВЕСТИ В СКЛАД АПЕЛЯЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ВСІХ ПРЕДСТАВНИКІВ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБІВ. Балаш чинить супротив і за такі ініціативи ЗАБОРОНЯЕ ЗАЙМАТИ КЕРІВНІ ПОСАДИ. ( БОГ ).

39 Nikolas  
"СОКІЛ" молодці! Готуйтеся до наступної гри вдома!

38 Bomba  
Глибоке чемпіон!

37 MVD  
Яке рішення КДК стосовно команди Дзвиняч?

36 MVD  
У кого які шанси на чемпіонство.Хто найсильніша команда у районі.

35 @Iгарьок@  
Що писати про юнакiв!!!Для MVD.

34 MVD  
А ЧОМУ ПРО ЮНАКІВ НІХТО НЕ ПИШЕ?

33 Volod  
Шановні користувачі сайту!Подивіться в календар з яким наступним суперником проводитьнайближчу домашню зустріч Дзвиняч.Це Ст.Богородчани.Ви зрозумієте,що ніякої дискваліфікації не буде!Можливо я помилився,тоді мене виправлять.

32 Dinammo  
Для @Ігарьок@: дякую за уточнення.

31 Dinammo  
Так, дійсно сьогодні КДК буде проходити тест на справедливість. І побачимо чи цей орган є самостійним чи винесе рішення по рекомендації голови БРФФ.

30 PvG  
@Ігарьок@ мав на увазі команду юнаків Грабовця

29 Rowan  
Сьогодні відбудеться КДК. От і побачимо, чи здатна федерація на вольові непопулярні рішення? Щиро надіюсь, що так.

28 Dinammo  
@Ігарьок@ як зрозуміти: ..Богородчани програли команді яка ніразу немогла виграти...?

27 @Ігарьок@  
Горохолина це є дурне село.Що
сталося з богородчанами як програвати такій команді яка не могла ніразу виграти а Лесівка переганяє Глибоке яке боролися у перших турах за 1 місце що сталося з командами...

26 Ivan Dmytryshyn  
Volod (Сьогодні 00:28)
Шановний Іван Дмитришин!Ст.Богородчани виграли у Підгіря,виграли у Грабівців,після цих ігор на сайті не було жодних нарікань на суддівство і поведінку вболівальників.Чому два останні матчі Дзвиняча вдома проти Грабівця і Підгіря повязують із поведінкою Дзвиняцьких шанувальників футболу та цих же шанувальників зеленого змію?Чому в цих же іграх багато претензій до суддівства?Тільки не пишіть,що треба вміти програвати.Також треба вміти вигравати чесно і не виправдовуватись,що судді допомагають також іншим ,я маю на увазі родинні звязки на які ви постійно наголошуєте.

Читав подібний текст разів 20. То виходить проти Дзвиняча можна висловлюватись однаково хоч 100 разів, а на користь команди - заборонено?
Ото ж то я і кажу (комент.13). Вигравайте чесно та не виправдовуйтесь. Невже навіть той самий напад на бокового (яким би негативом це не було) так вплинув на здатність Підгір"я грати? А щодо вболівальників, то краще б підгірським гравцям навчитись трохи культури, а то навіть шпана років 14 відкриває рота до старших 60-70-річних людей, лаючись і матюкаючись до них прямо з поля.
Та й в якому селі, скажіть будь-ласка, не зустрінеш вболівальника, як ви гречно висловились під "зеленим змієм". Таке враження, що лише в Дзвинячі вони і є...


25 Ivan Dmytryshyn  
Цього року за напад на бокового в Підгір"ї стадіон не дискваліфікували.
А СБ не потрібно аби Михайло чи Анатолій Кривки судили ігри за їх участі. Вистачить "теплого" суддівства М. Кривка в Саджаві, що мало на меті присадити Дзвиняч (на жаль, для СБ, не вдалося, команда проявила характер та виграла).
Але не суть в тім. Давайте не будемо шукати міфічні зв"язки в інших команд. Далі себе не цитуватиму, бо повторюсь в цьому турі вдруге...

24 Volod  
Шановний Іван Дмитришин!Ст.Богородчани виграли у Підгіря,виграли у Грабівців,після цих ігор на сайті не було жодних нарікань на суддівство і поведінку вболівальників.Чому два останні матчі Дзвиняча вдома проти Грабівця і Підгіря повязують із поведінкою Дзвиняцьких шанувальників футболу та цих же шанувальників зеленого змію?Чому в цих же іграх багато претензій до суддівства?Тільки не пишіть,що треба вміти програвати.Також треба вміти вигравати чесно і не виправдовуватись,що судді допомагають також іншим ,я маю на увазі родинні звязки на які ви постійно наголошуєте.

23 Dinammo  
Минулого року за подібні вчинки (напад на бокового) були дискваліфіковані поля в Грабівцях та Старуні. А як тепер буде?

22 Sheva  
Ivan Dmytryshyn , для чого завжди згадувати про родинні звязки( якщо ви про СБ), то до вашого відома, ні Михайло, ні Анатолій Кривко жодного разу не судили ігри за участі СБ!!!

21 Dinammo  
Щодо матчу Горохолина-Іваниківка, то я нерозумію чому судив арбітр гостей дорослим, адже господарі багаті на суддів (ну, наприклад, ми знаємо звідси Пивончука, Дем'янця).

20 Ivan Dmytryshyn  
Я, як справжній вболівальник своєї команди, свого переконання не поміняю.
А в моїх опонентів, в усіх повідомленнях, одинакові фрази, які відображають тверде переконання, що суперечить моїй думці і дійсності. Особливо смішно постійно читати про "просування" та "витягування" Дзвиняча, яке абсолютно нічим не аргументоване, лише виграшем. І після кожного туру читаю одні і ті ж повторення: "і знову Дзвиняч...", "і знову Балаш...", "і знову судді..."
А приклад потрібно показати не у дискваліфікації, а у грі. От і хай беруть приклад. Критика на сайті в сторону Дзвиняча йде лише на рахунок суддівства, яке в сторону Дзвиняча не надихає, ніхто не зважає на родинні зв"язки суддів з гравцями інших команд і т.д.

19 Сивий вовк  
Я не писав що це недоліки в коментарях - це Ваше тверде переконання що Дзвиняч - найкращий!
А вибитих зубей в суддів я не памятаю. Та й в кінці кінців з когось же треба почанати. То чому не з Дзвиняча. Лідер повинен показувати приклад.

18 Ivan Dmytryshyn  
Volod При рахунку 1:1 дзвиняч забив із пенальті,що призначив Панчук.Підгірському боковому вибили зуб.

При рахунку 0:1 Дзвиняч забиває з пенальті в першому таймі...


17 Rowan  
2 Ivan Dmytryshyn: "І до речі. DID - Дмитришин Іван Дмитрович, до якого я не маю жодного відношення"
В такому разі рошу вибачення.
Щодо гри в Дзвинячі (якої я не бачив і судити можу тільки по коментарях), то В БУДЬ-ЯКОМУ випадку при БУДЬ-ЯКИХ розкладах не можна "пресувати" суддів. Рівень суддівства чемпіонату району й так всі знають. А якщо ще й в кожному матчі бити, погрожувати чи залякувати їх, то гра перетвориться на гру в одні ворота. А кому це треба? Не знаю... Я б не погодився на чемпіонство, якщо б воно було не заслужене, а "витягнуте суддями" (тут я НЕ МАЮ на увазі Дзвиняч), або ДИКИМИ ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ (тут я МАЮ на увазі Горохолино). Мені жаль таких людей...

16 Ivan Dmytryshyn  
Та я й не приписую. Проте Дзвиняцьким боковим теж неодноразово перепало, але жодного стадіону після цього не дискваліфікували навіть на одну гру. Чому ж тоді починати з Дзвиняча?
А моя фраза в кожному турі - висновок для тих гравців, котрі не змогли зробити нічого на полі, розводять теревені в неті на сайті...
Щодо повторюваності фраз можу закинути будь-кому з дописувачів:)), потрібно об"єктивно оцінювати і свої повідомлення, а не лише критикувати недоліки в дописах опонентів

15 Сивий вовк  
Шановний Ivan Dmytryshyn, Вам би в адвокати піти - ціни б Вам не було. А ця Ваша фраза: "Можливо, потрібно грати футбол, а не займатись казна чим та звинувачувати в цьому інших..." зустрічається ледь не в кожному турі. Таке враження, що один Дзвиняч грає в футбол, а всі решта беруть участь у чемпіонаті для того щоб помішати Дзвинячу. Я на жаль не зміг побувати вчора на грі Дзвиняч - Підгіря, та думаю наш супер-рефері Р. Панчук як і в більшості поєдинків просто втратив контроль над грою і "маємо те що маємо"! А на рахунок дисциплінарних санкцій я вважаю було б не справедливо залишити факт побиття бокового судді без покарання. Просто це призведе до аналогічних дій і на інших стадіонах. Я думаю повинен бути накладений штраф на команду-господаря, а стадіон дисваліфікований принаймі на 2-3 гри. Така моя думка, і не треба мені приписувати що я болільник чи гравець чи засланець якоїсь з команд.

14 Ivan Dmytryshyn  
І до речі. DID - Дмитришин Іван Дмитрович, до якого я не маю жодного відношення

Для Rowan


13 Ivan Dmytryshyn  
Що ж тут коментувати... Шкода, звичайно, Ваню Дидича. Проте, звинувачувати він може лише гравців своєї команди (Татарський та захисник під №4), котрі заводили гру та підливали масла в вогонь. Хто бачив гру, то цікаво як прокоментують підгірці перший тайм, коли вони збіглись до нашого бокового арбітра і шарпали його та головного арбітра. Після цього, ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИЙ арбітр Панчук відмінив своє попереднє рішення, та не зарахував гол. Шкода Дидича, та наскільки я розумію, то на лікування зуба йому скинеться рідна команда, котра перед матчем налаштовувала свого арбітра: "Суди, як треба, а ми за тебе заступимось". От і заступились...
На рахунок дискваліфікації. Згадайте гру першого кола, де гравці ФК Підгір"я, в кінці гри, почали шарпати бокового арбітра від Дзвиняча. Де дискваліфікація? Ой, вибачте, це ж славне Підгір"я, яка ж тут дискваліфікація. Перший тайм цього матчу - та ж історія. Гравець Підг. №4, та і вся команда кидається в роги до бокового. Може вилучити з поля. Ні... І після цього татарський триндить: "Балаш тягне Дзвиняч", "Дзвиняч купляє суддів". Просто, на злодію шапка горить. Після такого суддівства Панчука стверджувати щось подібне...
Чому з поля видалили Кріцака, за напад на бокового, а Татарського, за напад на Кріцака не видалили? Чому Дубей, за те, що 1 раз вибив м"яч після свистка отримав попередження, а Татарський після подібних фокусів (разів 5) не отримав навіть усного попередження? Скільки усних попереджень за ГРУБУ гру може отримати гравець? Адже футболіст під №3 від Підгір"я назбирав їх штук 6. А Гуменюк, за якого так переймались суперники, свою жовту отримав. Чому перший тайм, коли дзвиняч почав пресингувати, закінчився на 3 хвилини швидше ОСНОВНОГО часу?
Діалог з поля.
гравець підгір"я до судді: "Ти що свистиш?"
Суддя: "Та боковий показав"
Гравець підгір"я: "Ти що, вух не маєш?"
Відколи ж то, людоньки, порушення судді вухами фіксують?
Чи це звикли хлопці-підгірці, хто сильніше крикне "Ай", проти того і порушили правила, чи може, як твердить постійно Татарський: "Засланий козачок" чи то пак "Куплений суддя".
З усієї гри ФК Підгір"я, можу лише подякувати гравцю під №4, що не підніс такий же подарунок вболівальникам нашим, як в першому колі своїм, коли перед ними зняв труси та поплескав себе по голому заді. Розуму... Та про це не будемо.
Отже, висновок. Не треба пафосних висловлювань стосовно славного Дзвиняча чи Яцурака. Чомусь жоден домашній матч в селі не набирав такого оберту. Задумайтеся ФК Підгір"я, може справа у Вас? Можливо, потрібно грати футбол, а не займатись казна чим та звинувачувати в цьому інших...

12 Sheva  
Не можу зрозуміти, чому взагалі було починати гру? У грі Нивочин-Лесівка-Космач , суддя приїхав пяний на гру, команди відмовились від такого судді, позвонили до Балаша, і той відсудивши свій матч приїхав судити і цю гру. Невже ніхто не мав номеру до Балаша??????

11 AvB  
Виходить тепер можна зробити так, щоб суддя не доїхав до місця проведення матчу і тоді вдома робити потрібний результат!!!

10 AvB  
Виходить тепер просто можна домовитись із якоюсь командою та зіграти матч без будь-кого із БРФФ. Копії протоколів у нас є. Фінансово домовитись та відіслати результат із протоколами в БРФФ. А вони нехай згідно протоколів зарахують результат.

9 AvB  
Відносно матчу Горохолино - Іваниківка: Питання до БРФФ - Де головний суддя який мав судити матч? ЩО ЦЕ ЗА ОРГАНІЗАЦІЯ? ЗА ЩО ПЛАТЯТЬСЯ ВНЕСКИ ВІД КОМАНДИ? От при неявці команди на матч її штрафують! А тут що робити? БРФФ заплатить командам? БРФФ не може організувати матч... Виходить що зібрались собі 2 команди і пограли футбол, без представників федерації. Як тепер офіційно доказати, що Іваниківка приїхала на матч, чи матч взагалі відбувся??? Як взагалі можна дозволити проводити матчі без представників з БРФФ???? Тепер відносно "дикого матчу". Після кожного свистка арбітра, дикуни вилітають на поле і штовхають та б'ють арбітра та гравців. Це були не представники команди, а п'яні вболівальники на чолі з ГОЛОВОЮ С/Р Головний суддя після першого тайму був змушений міняти футболку, бо порвали ДИКАРІ! У нас був випадок похожий того року у Грабівцях. Також небуло судді із БРФФ. І після однієї із сутичок команда зійшла з поля. Нам зарахували поразку (на той час рахунок був 0:0). Рішення зарахувати поразку, на мою думку, було правильним бо команда відмовилась продовжувати матч. Получається сходити не можна.Був випадок у Марковій, коли гравець (зверніть увагу - гравець а не вболівальники) Маркови ударив суддю - і той зразу припинив гру, бо був не в змозі продовжувати матч.Взагалі, я думаю, суддя після першого дикунського випадку мав зупиняти гру, але реально "юридично" він - ніхто! До федерації ніякого відношення немає. І як потім визначити результат? І тут на 85 хв. комусь привиділась гра рукою в штрафному Іваниківки. Суддя не свистів, але зате знову дикуни прилетіли на поле і разом з гравцями почали ловити за горло та штовхати суддю. гри рукою і близько не було, але тут діє "печерний інстинкт" - один крикнув і всі побачили. Суддю змусили показати на 11 метрів, хоча спершу суддя відмовлявся. Але потім зрозумів що здоров'я краще ніж той дикий нікому не потрібний футбол! Був би не дав пенальті - то дістав. Припинив гру - так само! Команда сходить з поля їй зараховують поразку! Як грати, поки не вб'ють?

8 @Ігарьок@  
Мав судити Когук але поїхав у Росію навіть нікому несказав що їде.

7 Dinammo  
А хто мав в Горохолині судити?

6 @Ігарьок@  
Матч Горохолина-Іваниківка потрібно переграти або технічку поразку зарахувати Горохолині при цьому забрати поле.Або команду зняти змагань.Це буде справидливо...

5 Rowan  
Не думаю, що подібні санкції будуть застосовані до будь-кого. На жаль...
В матчі Горохолино-Іваниківка вболівальники Горохолино вибігали на поле при кожному свистку арбітра, і намагались популюрно пояснити своє бачення ситуації.
Допояснювались так, що порвали арбітру футболку.
А в кінці матчу змусили вигадати пенальті в ворота гостей.
Фейр плей словом :(

4 Dinammo  
І я такої думки. Дзвиняцька сторона буде все спростовувати (так як в матчі Дзвиняч-Грабовець, що Гловлюк отримав тільки одне попередження, що Яцурак не погрожував розправою грабовецькому боковому та ін).

3 Sheva  
Не думаю Volod , що буде розглядатися щось протів Дзвиняча, це ж зразок для районних команд, і це тобі не Манява-Маркова!!!!!!!! Цікаво як прокоментує цю гру Ivan Dmytryshyn?

2 Volod  
Чому не вказано про те,що Дзвиняч забив гол із пенальті.Яким буде рішення КДК про напад на бокового із Підгіря?І чи буде якесь рішення взагалі?Зовсім не хочеться вірити,що можуть дискваліфікувати стадіон у славному Дзвинячі.

1 Rowan  
Таких вболівальників як в Горохолино ще ніде не бачив - дикуни, тупик еволюції... :(
Вам самим приємно добиватись результату такими методами?
Соромно за вас :(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]