MENU
Головна » 2011 » Серпень » 22 » XX тур ЧР 2011 (21.08.2011)
11:45
XX тур ЧР 2011 (21.08.2011)

Горохолина – Гринівка-Нивочин

Дорослі: 2:0 (І.Паламарчук, 17, 47)

Юнаки: 0:1 (А.Лаптєв,21)

Арбітр: М.Цимбала (Івано-Франківськ)

 

Дзвиняч – Старі Богородчани

Дорослі: 1:0 (В.Яцурак, 37)

Юнаки: 0:0

Арбітри: М.Возний (Богородчани), М.Цимбала (Івано-Франківськ), С.Колесніков (Старуня)

 

Іваниківка – Космач

Дорослі: 3:0 (О.Яковів, 45, В.Слободян, 59, 68)

Юнаки: 2:1 (Б.Павликівський, 2, І.Якубів, 54 – Н.Герин, 50)

Арбітр: М.Кривко (Богородчани)

 

Глибоке-Хмелівка – Росільна

Дорослі: 6:0 (Р.Загірняк, 12, 39, 76, Ю.Загірняк, 23, 48, В.Мориквас, 89)

Юнаки: 2:1 (Т.Завадський, 18, 25 – Н.Долинський, 56)

Арбітр: Р.Балаш (Підгір’я)

 

Підгір’я – Грабовець

Дорослі: 2:0 (А.Дутчин, 35, М.Парфан, 75)

Юнаки: 7:0 (П.Дмитрів, 3, І.Гоголь, 14, 21, 24, О.Захарчук, 55, 70, В.Мусатюк, 67)

Арбітр: Я.Кавка (Івано-Франківськ)

 

Богородчани – Солотвин

Дорослі: 0:2 (В.Дерев’янко, 71, А.Шевчик, 80)

Юнаки: 2:2 (В.Триконенко, 46, Р.Сікора, 69 – В.Букатюк, 15, 43)

Арбітр: Б.Дяченко (Тисмениця)

 

Саджава – Старуня

Дорослі: 1:0 (І,Середюк, 2)

Юнаки: 5:3 (О.Приймак, 3, С.Криховський, 13, 50, 55, А.Остапишин, 53 – О.Суслик, 9, В.Шуфлен, 15, М.Лукач, 58).

Арбітр: І.Пивончук (Горохолина)

 

Маркова-Бабче вільна від ігор в цьому турі

Категорія: Чемпіонат району 2011 | Переглядів: 1883 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 36
36 real  
грабовець-богородчани 2:0 (1:0)

35 bomba  
Космач-Глибоке 2:1(1:0)

34 vaduk1  
Назар в турнірній,юнаки СБ мають бути на 5,а як мінімум 4...у нас краща різниця ніж в космача.

33 KRV  
до кінця чемпіонату 10 турів!!! , питання чемпіонства ще не зняте , враховуючи гру в запасі у СБ та кілька нелегких матчів Дзвиняча ,можливо все !!!

32 Vasil  
Якщо Дзвиняч робить такі фокуси, тобто СБ слабо зробити таке з Стельмаховичем, чи наприклад з Долотком???

31 Smail  
Dzvunjach we ne cimpion,i javno ne sulnishuj, a sho do S.B to dejaki jak bu ne zajmalus dyrnucjamu, vse bylo b po inshomy...a po gri malo bytu 5vulychen minimym.

29 Сивий  
А як тоді бути з пунктом регламенту 8.8 в якому вказано
8.8. Перехід футболіста з команди в іншу команду дозволяється один раз в сезоні на протязі 30-ти днів від початку першого туру та між першим і другим колом і ще на протязі 15 днів від початку другого кола чемпіонату.

30 naz_forever  
Даний пункт регламенту стосується переходу гравців в середині Богородчанського чемпіонату

27 DID  
Я чудово розумію, що комусь дуже хочеться звести чемпіонат району до рівня 90-х років де майже всі учасники були призерами, тому що було 5-8 команд в чемпіонаті. І тоді дійсно на початку чемпіонату був відомий чемпіон, а ми (дорослі) памятаємо хто заправляв федерацією.
Я чудово розумію, що така робота федерації на чолі з Балашем по збільшенню кількості команд в чемпіонаті, організації 5-х кубкових турнірів з футболу за рік, появи таких команд як Маркова-Бабче, Солотвин і збільшення конкуренції комусь не на руку.
Я чудово розумію, що комусь дуже не подобається деякі реалістичні вислювлювання на сайті створеному та підтримуваному благородною людиною Назаром Маслієм .
Я чудово розумію, що багатьом не подобається організація футбольного клубу Дзвиняч і можливо навіть орган самоврядування в с.Дзвиняч, які показують приклад всім жителям району як можна забезпечити себе швидкою допомогою, як придбати футбольну форму, чи надати грошову допомогу.
Думаю що на матчі Дзвиняч -СБ були всі представники команд і всі бачили як М.І.Возний врятував СБ не видаливши заднього захисника в першому таймі.
Шановні футболісти , функціонери і їм співчуваючі хочете вигравати- грайте в футбол, а не симулюйте, не тягніть час не провокуйте вболівальників до радикальних мір привозячи з собою пя'них молодиків які явно не піднімають авторитету Вашого села.
А напевно для того щоб зупинити Дзвиняч і його голову всім співчуваючим необхідно звернутися до суду і заборонити грати за Дзвиняч не тільки Яцураку а і решту уродженяцям Дзвиняча(Гнатюку ,Гловлюку,Карабіновичу,Гуменюку, Дубею і т.д.)
Люди схаменіться а то вас з'їсть ваша злість і заздрість!!!

28 Сивий  
DID, якщо ти все так прекрасно розумієш, то проясни ситуацію відносно Яцурака, який за чотири дні вмудряється зіграти за дві команди, другою з яких і є твій хвалений Дзвиняч!!!

26 PPV  
Із В. Яцураком вийшла ситуація,аналогів якої немає у світовому футболу.Спочатку заявлений за ФК дДзвиняч,потім Гвіздець і знову Дзвиняч.Тепер може брати карточку назад у Гвіздець,а коли буде серйозна гра,наприклад із Іваниківкою,знову забере карточку і вийде за Дзвиняч.Івсе це за регламентом.А чому в регламенті не вказати під пунктом 1 :Дзвиняч_чемпіон.А все решту другорядне.

25 dedmau5  
Сірко,а хули ти виступаєш???

що скажеш в з ФК Дзвиняч було капец моментыв,?
Йди проспися,статист хренов! angry

24 Фраєр  
це всьо ваша думка. а в мене своя і я її висловлюю. Повірти ви мене тоже потошнюєте.

23 sirko  
Фраєр ти взагалі про що пишеш,ти був на стадіоні,бачив футбол,якщо так то наприклад в мене складається враження що ти неадекватна людина і повністю загубився на форумі,пишеш ніпрощо.Вийди з форуму і не тошни

22 Фраєр  
та цирк .... не знав кому дати ше жовту...він мав спинити ту "рубілку" з перших хвилин.. боковий для нього не показник... тай "чемпіони" тоже два рази в площу попали.. раз забили тай ше такий ігрок забив ..

21 GOL  
Я не погоджуюь з тим, що Возний зробив цирк на стадіоні. Взагальному він досить непогано судив. А от СБ окрім удару у перекладину, інших небезпечних моментів біля воріт суперника НЕ СТВОРИЛИ!!!

20 GOL  
aaa

19 Фитьків  
VIVA GOROKHOLYNA!!!

18 Фраєр  
та лідер дзвиняча це Баглаш, Возний все зробив аби Балаш не обідився на нього... гра.. дзивняв - СТАРІ БОГОРОДЧАНИ ЦІ особи зроби цирк на стадіоні..поки буде той Балаш то та збірна району (дзвиняч) буде чемпіон..це всі розуміють вже два роки.

16 GOL  
І взагалі питання "ПЕРЕБІЖЧИКІВ" потрібно чітко прописати у регламенті на наступний рік!!! Щоб усі команди районного чемпіонату були у рівних умовах, а не хто має більше грошей в того більше ЗАРОБІТЧАН!!!

15 GOL  
Я вважаю, що питання "заявлений", "відзаявлений" і виступи одного гравця одночасно за дві команди АБСОЛЮТНО не врегулювано в нашому чемпіонаті. А також ці переходи гравців обласного чемпіонату під час перерви між колами додають тільки непорозуміння і багато додаткових питань на які НЕ МАЄ відповідей.

14 Uragan-Chempion  
Для Богородчанського футболу не існує регламенту і розумного глузду. bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash bash

А щодо Старих Богородчан цю гру неможна було програвати, якщо стоїть завдання чемпіонство

10 Obama  
Якщо виходити з твоїх міркувань, то до наступної неділі Яцурак здасть карточку у БРФФ і знову зможе грати за Гвіздець!

2. Здали карточку в Богородчанську федерацію в зв'язку з тим, що він перейшов грати за Гвіздець, тобто заявлений і виступає за іншу коману.

Назар поясни, як заявлений і грає за іншу команду. Згідно регламенту БРФФ гравець не може бути заявлений за дві команди одночасно, а з твоїх міркувань виходить ,що він БУВ заявлений за дві команди одночасно, адже його не відзаявляли у БРФФ, як це зробили у області!

11 naz_forever  
А як по вашому виглядає відзаявка? І чому ви всюди пишите 18.11.2011. У нас зараз серпень, а не листопад

12 naz_forever  
Гравець заявлений за дві команди тоді коли його карточка знаходиться і в одній і в іншій команді і при цьому він одночасно грає і там і там. В даному випадку він грав лише за одну команду. При цьому я не стверджую і не заперечую що перехід був законний чи не законний. Я не є спеціалістом в цій галузі. Якщо Старі Богородчани будуть писати протест то тоді і побачимо.

17 Сивий  
Назар, а який сенс Ст.Богородчанам писати протест, якщо рішення по даному питанню буде приймати голова БРФФ, а він сам до цього допустив. Тільки не треба говорити що рішення приймає КДК. Я вже наслухався від людей яке це КДК і як вони приймають рішення. Як скаже Балаш так і буде. Тим більше то КДК він підбирав під себе. Долотко В.Д. не зміг вже терпіти весь цей "беспредєл" і сказав їм "допобачення". От вони тепер і творять що їм скаже Балаш. А що до вчорашнього матчу, то якраз Яцурак і відіграв основну роль. І гол він забив і гра вся йшла через нього. Тай помітно було що він на голову, а то й на дві вище за інших гравців того матчу.

8 olegdutko17  
В матчi Богородчани – Солотвин голи забивали
А.Шевчик, 71, О. Дутко, 80)

13 naz_forever  
Я виясню, але якщо так записано в протоколі то зміни вноситись не будуть. Я уже колись говорив про це, що перед підписанням протоколу після матчу перечитуйте, передивляйтесь. Арбітр повинен заповнити протокол повністю до його підписання представниками команд.

6 Dinammo  
Назар, чи має право Яцурак в цьому сезоні повернутися в "Дельту"?

9 naz_forever  
Я не читав того регламенту яким користується Гвіздець, але він може знову припинити виступати за Дзвимняч в цьому сезоні.

3 Obama  
.
Ще у Четвер 18.08. 2011 Яцурак В.І. грав за ФК Гвіздець, а у неділю вже грає за ФК Дзвиняч. У Богородчанській ФФ можна все: одночасно бути заявленим за дві команди( Яцурак -ФК Дзвиняч, ФК Гвіздець), сходити самовільно з поля( бо вболівальники бються ) і результат залишать в силі(Дзвиняч - Космач) , і голи можна відміняти якщо на суддю добре подавити(Горохолино-Старі Богородчани)

Президенти, тренери команд робіть висновки НА РАХУНОК ПЕРЕБУВАННЯ НА ПОСАДІ ГОЛОВИ БРФФ -БАЛАША Р.М.

5 naz_forever  
Яцурак не заявлений за дві команди. Він виключений із заявки Гвіздця. В Богородчанах нема ФФУ

1 Dinammo  
Яцурак вже не грає "Дельту"?

2 naz_forever  
До початку сезону Яцурак був заявлений за Дзвиняч, потім пішов грати за Гвіздець. В четвер зіграв останню гру за Гвіздеь в кубку. В п’ятницю був знятий з заявки Гвіздця і повернувся в Дзвиняч.

4 Obama  
Але ж він мав бути відзаявлений з ФК Дзвиняч, і 19.08.2011 мав бути знову заявлений за ФК Дзвиняч. А цього по документах не було,1 То яким чином він знову зіграв за Дзвиняч?????

7 naz_forever  
Порядок дій:
1. Заявили за Дзвиняч на початку сезону, тобто зробили йому карточку.
2. Здали карточку в Богородчанську федерацію в зв'язку з тим, що він перейшов грати за Гвіздець, тобто заявлений і виступає за іншу коману.
3. Здає карточку в федерацію і повертається грати за Дзвиняч за документами, які йому зробили на початку сезону.
Я так розумію.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]