MENU
Головна » 2010 » Червень » 11 » Зміщений графік ігор
21:38
Зміщений графік ігор
Недільні матчі Х-го туру Чемпіонату району, що пройде 13 червня 2010 р. розпочнуться о 16.00 (юнаки).
Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1069 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 18
18 pasha  
Іваниківка-Богородчани 5:1 (юнаки) 6:4

17 Sheva  
Старі Богородчани 3-0 Лесівка-Нивочин
Саджава 0-2 Дзвиняч

16 Ivan Dmytryshyn  
Космач-Підгір"я 4-1 (1-1 юнаки)
Саджава-Дзвиняч 0-2 (2-0 юнаки)

15 Dinammo  
Глибоке молодці! Доказали, що вміють "прибивати" навіть потенційних лідерів.

14 AvB  
Також підтримую перенесення початку матчів! 100% правильне рішення! На полі дійсно важко при такій температурі грати.

13 GOL  
Для вболівальників простіше: можна десь відсидіти в холодку, а от гравцям дуже важко грати при 35 градусах тепла. Пригадайте 2008 рік, коли була стихія, тоді взагалі матчі не проводились. І останнє: ФУТБОЛ для того, щоб насолоджуватись грою, а не дивитись із співчуттям на гравців, які на полі "ЯК СМАЖЕНІ КУРИ"!!!

12 GOL  
Шановні ZEZE i Dinammo! Я вважаю, що рішення про перенесення матчів в часі є доцільним, і федерація керувалась не власними "ЗАБАГАНКАМИ", а реальною ситуацією що склалась у зв’язку із спекою.

11 naz_forever  
Відповідаю:
1-ше, основне: Матчі перенесені в зв'язку з "спекою".
2-ге, не менш важливе: Прошу не плутати грішного з праведеним. Я не є офіційною особою, що представляє федерацію. У мене немає ніяких юридично оформлених договорів про співпрацю, що стосуються роботи даного сайту, або якихось інших правовстановлюючих документів, що давали б мені право чи встановлювали б мій прямий обов'язок щодо прийняття рішень про дату та час проведення матчів. А отже, я не маю жодних правових чи то будь-яких інших інструментів впливу на прийняття рішень щодо роботи федерації. Свою роботу щодо адміністрування цього сайту здійснюю виключно з власної ініціативи та на безоплатній основі, а інформація що розміщується на даному інтернет ресурсі подається мені від офіційих осіб федерації, зокрема від голови БРФФ п. Р. Балаша. Вся інформація, що я отримую розміщується мною у вільний від роботи час. Що стосується інфо про перенесені матчі, то розмістив я їх одразу ж після того коли вона до мене поступила. А було це 11.06. Тому, на майбутнє прошу бути більш уважним і не звинувачувати мене у тому, до чого я не маю жодного відношення. Я стараюсь дотримуватись нейтральної позиції щодо висловлених думок та коментарів, проте інколи Ви шановні мене зачіпаєте за живе.

10 Dinammo  
І чи це остаточно, що початок юнаків о 16.00? Чи ще можуть бути зміни(погодні умови,наприклад, сприятливі)?

9 Dinammo  
Дорослі закінчуть біля 20.00. Для неділі це надто пізно, бо кожен має свої особисті плани в цей день-не тільки живуть футболом. І як всіх гравців повідомити?

8 ZEZE  
БАЛАШ ГАНЬБА, ПОЗОР БОГОРОДЧАНСЬКОГО ФУТБОЛУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Підтримайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 ZEZE  
Наскільки, я знаю, що Назар , юридично підкований чоловік, та на 100% впевнений , що знає під яку юрисдикцію підпадає спір про неналежне повідомлення учасників команд про перенесенння 10 туру матчів Богородчанського району!!!!!! Задумайтесь щоб не було казусів ФЕДЕРАЦІЄ!!!!!!!!!!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Це вам не Глибоке, Лесівку та всіх потенційних аутсейдерів плавити так як ви хочете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 ZEZE  
НАЗАР на мою думку ти не поліпшуєш діяльність федерації, а спияєш її свавілю, тобто якось можна було зарання поівдомити команди про зміщення матчів 13 червня !!!!!!!!!!!!!! Чи ви думаєте ......................... що хтось дурак, а ви розумні!!!!!!!!!!!!!!!

5 ZEZE  
Я розумію якщо б починався матч збірної України в 14:00???????!!!! Спека!!!!!!!! В Африці теж спека, але ж там грають незважаючи навіть на гул на стадіонах!!! Поясніть будь ласка причини переносу але на офіційному рівні!!!!!!!!!!!

4 ZEZE  
Назар що ви творите!!!!!!!!!!!!!!!!!! гАНЬБА!!!!!!!!!!!!

3 ZEZE  
Якщо офіційно повідомите листом про зміщення графіку ігор всіх учасників чемпіонату району від імені федерації (з обов"язковим розписом когось з представників команди) тоді це буде належно!!!!!!!!!!!!!!!! А ні!!!!!!!!!!! Тоді шановні, прийдеться дотримуватись регламенту, тобто, 15:45!!!!!! А в разі самоуправства є СУД!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Задумайтесь ДЄЯТЕЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Прошу мене підтримати інших представників команд району від проявів самоуправства федерації!!!!!!!!!!!!!!

2 ZEZE  
Слухайте деятелі може в нас тоже не виходить грати о 18:00 Тоді давай перенесемо на понеділок розумники ___________

1 Ivan Dmytryshyn  
А в зв"язку з чим?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]