MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Золотий матч
19:29
Золотий матч
«Газовик» (Богородчани) – чемпіон району з футболу
Згідно регламенту районного чемпіонату з футболу у селі Підгір’ї відбувся додатковий, т.зв. «золотий матч» між дорослими складами команд Богородчан та Глибівки. На грі були присутні голова районної державної адміністрації Ярослав Паранюк, його заступники Ростислав Заремба та Василь Лецин. Трибуни Підгірського стадіону були переповнені вболівальниками з усіх населених пунктів району.
Поєдинок лідерів пройшов у рівній боротьбі. Обидві команди в першу чергу звернули увагу на оборону власних воріт. Ніхто не хотів ризикувати, тому гольових моментів біля воріт було не так уже й багато.
Перша половина зустрічі не принесла результату. Після перерви гра йшла за сценарієм першого тайму. Але за 14 хвилин до закінчення другого тайму Глибівським футболістам вдалася швидка контратака, і вони відкрили рахунок. Богородчанці пішли на штурм воріт суперника і в компенсований арбітром час поновили рівновагу.
Командам довелося грати дві додаткові 15-хвилинки. Але й після додаткових таймів рахунок залишився нічийним. У серії післяматчевих 11-метрових ударів доля посміхнулася футболістам з районного центру.
Результат матчу такий: Богородчани – Глибівка, 1:1 (Олександр Близнюков, 90+3) – (Андрій Сисак, 76). Додатковий час – 0:0. Пенальті – 4:3 (Іван Загірняк, Олександр Близнюков, Іван Павлюк, Роман Процак) – (Іван Щеглюк, Василь Кавінський, Андрій Сисак). Арбітри: Владислав Крашенінніков, Василь Юрчишин, Віталій Парко з міста Калуша.
За результатами районного чемпіонату з футболу «Газовик» (Богородчани) став чемпіоном району. Друге місце здобула команда «Отрада» (Глибівка), третє – «Карпати» (Старі Богородчани). Футбольна команда «Газовик» буде представляти наш район на обласному Кубку чемпіонів районів і міст області.
Категорія: Сезон 2015 | Переглядів: 1119 | Додав: kuzja0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]