MENU
Головна » 2012 » Серпень » 12 » Фінал Кубка району
20:57
Фінал Кубка району

Юнаки: 

"Карпати" Старі Богородчани – „Грім” Монастирчани 1:0 (Т.Дидич, 3).

Арбітри: Р.Панчук (Богордчани), І.Дидич (Підгір’я), Я.Удуд (Горохолина)

 

Дорослі:

„Краснопіль” Солотвин – „Карпати” Старі Богородчани 5:2

М.Ткачук, 31, 99, О.Паславський, 42, М.Мискоглід, 97, В.Букатюк, 115 – Р.Дидич, 12, О.Гусак, 72). Вилучення: І.Яремко (Старі Богородчани), М.П’ятко (Старі Богородчани).

Арбітри: І.Фафлей (Старуня), С.Колесніков (Старуня), І.Дидич (Підгір’я).

Категорія: Кубок району 2012 | Переглядів: 2006 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 24
24 dffffff  
а що п'ятко наробив.....????????@?

23 фанат006  
Юра, я на1000% погоджуюсь з тобою. Все правильно сказано!

22 Юрій  
Відносно коментаря № 18. Правила дійсно дозволяють заявляти футболістів з інших сіл району, оласті чи України в цілому. І якщо є гроші - команда може собі це дозволити. От чи буде розвиватися футбол в тому селі чи селищі, коли на півтори години з'їдуться "зірки" з різних країв, отримають свої гроші і розїдуться назад. А от сільським хлопцям приходиться бігати на зарінках за коровами і пити по сто грам під парканом. замсть того, щоб своєю грою радувати своїх друзів, родичів, знайомих, які в неділю збираються на стадіоні. На жаль керівництво окремих сільських команд не дає їм таких шансів. З їхньої сторони це вияв неповаги до жителів села. Моя думка така, що замість того щоб гнатися за негайним результатом потрібно розвивати футбол в селах нашого району і творити команди з місцевих хлопців. Це буде всім на користь

21 Сол.Сіті  
цікаво, яка вигода тим людям які викидають гроші на заробітчан які грають за краснопіль......що вони хочуть доказати......кому.......

20 Kahn  
Дла фаната006: ніхто не понтує і ніяких пеле не набирає. В тебе як і в футболістів з району, чи навіть з Франківська дві ноги, м'яч круглий - тож бери і доказуй своєю грою, що ти і твоя команда кращі. І не треба тут втирати за гроші і так далі...

19 фанат006  
СлиШ ти ''дасвiданiя'' побачим на стiлъки вам цих грошей стане? Понабирали всяких ''Пеле''тай понтуютъ.Так,що марковецький магнат рiхтуй бабки,2-коло вже на носi,пацики з Франiка вже непроти заробити.

18 Марковецький магнат  
Вітаю ФК Краснопіль з перемогою. І хочу додати слова до коментаря №13. Правила не забороняється придставляти гравців інших сіл і районів за свою. команду. Так що немає чого над цим говорити є кошти ласкаво просим в наш чемпіонат таке в нас спортивне життя. Немає коштів давай дасвіданія!!!

17 Юрій  
фанату006. Ніхто не мішає щоб за село грали хлопці з інших населених пунктів району чи області. Але на мою думку аматорський футбол повинен відрізнятися від професіонального саме тим, що за своє село чи селище повинні грати насамперед вихідці з села чи селища, а не футболісти куплені за гроші. Якщо на рівні айону буде панувати принцип хто багатший - той чемпіон, то це нанесе тільки шкоду розвитку футболу в районі. Це питапння до районної федерації. Давайте усі разом не дамо грошам зіпсувати свято районного чемпіонату.

16 Рулік  
Хочу привітати гравців ФК"Краснопіль" Миколу Степановича і Манолія Васильовича, з перемогою в Кубку району. Ви доказали, що професійність і досвід іноді допомагають перемагати завзятість та інтузіазм. Хочу привітати ФК"Карпати" Володимира Михайловича і Ярослава Михайловича з перемогою в Кубку району. Ви доказали, що ні одна районна команда не здатна відібрати у Вас Кубок. Щоб це зробити, треба було зібрати одних з кращих гравців району (в тому числі і з Старих Богородчан) та області і заплатити їм не малі гроші, плюс преміальні. Не хочу коментувати суддівство, поведінку футболістів, організацію Кубка, бо багато вже сказано і кожен має право на власну думку. Але один приємний момент все ж хочу відзначити: підтримка вболівальників Старих Богородчан була шаленою і за це їм ЩИРЕ СПАСИБІ!!! В Старих Богородчанах футбол був, є і буде на високому рівні. Ще раз всіх з перемогою - кожного з своєю. happy happy happy

15 sirko  
Теорія Дарвіна,що людина ппішла від мавпи- це ж повний абсурд,але побачивши антифутбол з домішками диккарізму у виконнані Ст.Богородчан..задумуєшся ....,може Дарвін був і правий???? А щодо Солотвини,то той проект,що замутив Возний розумним обясненням взагалі не підлягає,виставляйте команду на область і там показуйту які ви герої,а так щоб в районі бігати з таким рівнем виконавців-просто неграмотно,не серйозно і не гонорово!!!!

14 фанат006  
Юра,тобі хтось мiшає,щоб за твоє село грали хлопцi з обл.чи р-ну? До тепер всiм в горлі стояв Дзвиняч,а тепер Солотвин,Маркова. Подавитись!

13 Юрій  
У неділю переміг Солотвин, але програв увесь районний футбол. Гроші перемогли дух спортивної боротьби, гроші перемогли місцевий патріотизм. Для чого в селі чи селищі розвивати дитячий, юнацький футбол, вирощувати місцевих футболістів. простіше за гроші зібрати команду відставних "зірок" з цілої області і вигравати кубок району, чемпіонат району. Потім ми дивуємось, чому в чемпіонаті України бігають негри. Я переконаний, що з таким підходом до розвитку місцевого футболу, як в Солотвині, Маркові, скоро негри появляться і в чемпіонаті Богородчанського району. все до того йде.

12 AvB  
Є якесь відео фіналу?

11 Kahn  
Фраєр, команда в нас є, і командний дух також.(це показав хід матчу). Солотвинські футболісти потихеньку входять в команду. А те що на фінал приїхало два десятка наших вболівальників, в досить тяжку погоду, показує шо і вболівальники теж є...
В Солотвині футбол тільки-но відроджується, і в нас все ще попереду!!!
А тобі я раджу дивитися спочатку під власний ніс!

10 vvv  
5 ігор Коля получить стопудово і це справедливо

9 фраєр  
жалко Солотвино, виграли кубок всякими зусиллями, АЛЕ питання для кого?????
у вас нема вболівальників, 3 хлопця підтримували вас і то певно за гроші.
а само обідно нема у ваших гравців якогось командного духу, відчуття шо це команда відсутня.
а найбільше здивувало, після матчу жодний вболівальник ваш не вибіг на поле не привітав з перемогою. звичайно до кого він буде бігти якшо він нікого там незнає. жалко вас і ваших грошей..а ше жалію ваших односельчан які і не будуть знати шо таке команда.
а Старі хоч і програли вле прийшли до трибун і подякували за підримку, а їм за гру.
задумайтеся і може з часом і вас буде КОМАНДА.
дякую за увагу!

8 болільник  
Автор коментарія №7 повністю правий.У всьому винні некомпетентні судді.невже на цю гру не можна було запросити нормальних суддів із області?чому суддя дав першу пенальті у ворота С. Богородчан і не дав пенальті у атаці С. Богородчан,що передувала другому голу гостей?Але головна відмінність між командами Солотвин і С. Богородчан це та,що у С. Богородчанах футбол був є і буде ,а в Солотвин як не було на протязі останніх двадцяти років так через деякий час і не буде,тому що закінчатся гроші для таких корінних солотвинців як М. Ткачук,О. Паславський і їм подібні.

7 Юрій  
П'ятко звичайно не правий. Але до всіх цих подій призвела непрофесійна діяльність суддівської бригади, які чомусь бачили офсайд у однієї сторони і не бачили в іншої, призначали сумнівний пенальті в одні ворота і не призначали в інші і т. д.

6 AvB  
А П'ятко що наробив?

5 10  
для Gol ! фінал кубка доказав хто більш мертвий, так що ротик на OFF!!! а п'ятко самовпевнений ідіот і запара!!!

4 пік  
будем чекати рішення кдк! пятку мають дати хорошу дискваліфікацію

3 Kahn  
За свою численну надзвичайно грубу гру, за свою самовпевненість Старі отримали по заслугах. Солотвин МОЛОДЦІ))

2 Gol  
Солотвин ще більше мертва!!!!!!!

1 10  
хахааа) отак старим!!! Солотвин супер)) СТАРІ МЕРТВІ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]