MENU
Головна » 2012 » Квітень » 1 » Фінальні ігри IV-го традиційного Кубка федерації (дорослі)
00:07
Фінальні ігри IV-го традиційного Кубка федерації (дорослі)
Півфінал:

1. "Карпати" Старі Богородчани - ФК "Дзвиняч" 0:2 (І.Гуменюк, 31, 44).
Арбітри: А.Вербовський (Богородчани), Р.Панчук (Богородчани), С.Колесніков (Старуня).

2. "Краснопіль" Солотвин - ФК "Грабовець" 2:0 (О.Дутко, 37, М.Мискоглід, 54).
Арбітри: М.Кривко (Богородчани), Р.Панчук (Богородчани), С.Колесніков (Старуня)


Матч за 3-тє місце:

ФК "Грабовець" - "Карпати" Старі Богородчани 1:0 (М.Капущак, 10).
Арбітри: С.Колесніков (Старуня), Р.Панчук (Богородчани), А.Вербовський (Богородчани).


Фінал:

"Краснопіль" Солотвин - ФК "Дзвиняч" 3:2 (М.Ткачук, 14, Р.Михайлишин, 18 (автогол), О.Дутко, 26, О.Стельмахович, 52, - М.Лаврій, 10).
Арбітри: М.Кривко (Богородчани), С.Колесніков (Старнуя), Р.Панчук (Богородчани).

1. "Краснопіль" Солотвин.
2. ФК "Дзвиняч".
3. ФК "Грабовець"
4. "Карпати" Старі Богородчани

Категорія: Кубок федерації 2012 | Переглядів: 2011 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 21
21 Solotvyn  
це правда буде 2 команди!!!!!

20 Kahn  
Це не самовпевненість, а цілі, прагнення, амбіції...

19 цікавий  
Пишіть хтось щось про участь у чемпіонаті району 2 ліги команди Солотвин-2, це правда, чи так чутки, може хтось з солотвинських в курсі?

17 kuzja0  
Пацани, коли Дзвиняч грає в обласному кубку, в когось є якась інформація по календарю чемпіонату району?

16 Kahn  
Для карпадона: UEFA цілком правий, а ти якісь свої видумки висловлюєш і тим самим вводиш народ в обману, псуючи в людей думку про Краснопіль. Перевіряти інформацію треба!

18 Karpadon  
Нікого я в оману не вводжу, проти команди Краснопіль також нічого проти не маю,крім деяких підступних гравців-запроданців angry ,от СТРАШНО дратує керівництво клубу,яке донедавна мало відношення до ФК Дзвиняч і їхні вислови, що солотвинська команда цього року візьме всі кубки і всі чемпіонати!!!
Хіба нічого не насторожує, звідки така самовпевненість???

15 UEFA  
телебачення запросив Кредісов !!!

14 Kahn  
Для карпадона: телебачення, ніби запрошене Солотвиною, 1000 грн... - це все видумки!!!

13 Шева  
Солотвина-молодці.Закінчилась гегемонія Дзвиняча,і чемпіонами цього року їм не бути,команда розформована!Якщо на кубку вони щось показали то в чемпіонаті району і близько цієї гри не буде!Частина футболістів не буде грати за Дзвиняч.

12 rooney  
скажу одне ми всі відчули різниці на нагородженні!!!!!!!було дуже приємно !!!!!коли вболівальники і футболісти Грабівців і Підгіря просто нам сказали шо ми дуже гарно грали!!!! сказали деяки люди з солотвини шо 1000 грн дали суддям!!

11 Мазепа  
Те що виграли - молодці. Я теж за хороший футбол. Але якщо повинні були програти потрібно було програвати. А купляти матчі... НУ ЯКЩО ВИ РАДІ З ТАКОЇ ПЕРЕМОГИ, ТОДІ ВИ ПЕРЕМОГЛИ.
А про Дзвиняч скажу. Якщо б Дзвиняч купляв матчі як ви кажете протягом трьох років, то дійсно всі кубки були б за ними.

10 обама  
Karpadon, і я бачив фінал ! Вболівав просто за цікавий футбол! Гра була напружена і гравці Дзвиняча не менше фолили, а в деяких моментах ще й жорсткіше !!! не розумію вашої логіки ! чому якщо команда має хороших спонсорів, то зразу думаєте, що купили суддю ! ? а на рахунок Кривка, були не значні помилки , як до однієї так і до іншої команди !!! але чомусь ви тільки бачили ''клоунаду у виконанні колишніх гравців-запроданців ФК Дзвиняча '' ДИВНО ... !!!

8 Kahn  
Для rooney: ти ж з Двиняча, так? Назви себе, умнік? Вам треба навчитись програвити, а не безпідставно лити бруд на людей!! І взагалі, яке ти, ур...д, маєш право так висловлюватись? Це надзвичайно низько так висловлюватись, хоча кому я це говорю...
Для капрадона: таке придумати! Тобі треба казки писати, а не на футболи їздити)))

9 Karpadon  
А шо я придумав,обгрунтуй будь-ласка??? cool

7 AvB  
Киньте на сайт (по можливості ) відео матчів. Karpadon пише що представники тб на футболі були...

6 kuzja0  
Був на грі, вболівав за Дзвиняч, але пенальті там було, Ткачук встав і хотів дальше боротися за м'яч, а захисник його притримав, так шо не треба на Кривка гнати...
А Дзвиняч наступив на ті самі граблі, які наставляв всім командам протягом останіх трьох років...

5 Karpadon  
Був вчора я на цих футболах і скажу наступне:матчі були не погані, а місцями навіть видовищні:) Усі команди продемонстрували хороший футбол, не дивлячись на погоду.От коли відбувався фінал Дзвиняч-Солотвино,то почалася справжня клоунада у виконанні колишніх гравців-запроданців ФК Дзвиняча, які у невеликій боротьбі ледь не повиривали ноги своїм колишнім одноклубникам:), це називається зігріли гада на грудях:), ну а про роботу арбітра Кривка, можна говорити безкінечно, все таки гроші і керівництво клубу зробили все можливе, щоб хоч якось прославитись на район, навіть телебачення запросили biggrin . Але тішить одне, зросли суми підкупу суддів, за неофіційними даними суддя за свою ЧОРНУ роботу у фінальному матчі одержав 1000грн!!!
Висновок напрошується один,районний футбол піднімається як і у професійному рівні, так і у фінансовому, проте, шкода вболівальників, які хочуть бачити видовищний і справедливий футбол незалежно чия команда грає, а при таких розкладах, взагалі відпадає бажання відвідувати такі футбольні матчі!!!

4 1111  
яка різниця хто грає ? Де зазначено, що в команді повинні грати тільки місцеві жителі ??? А вам хтось мішає брати інших гравців ? То 2 роки всі Дзвиняч обси...@ли , а коли вже Двиняч програв то найгірші вороги вже за нього пішли !!!

3 rooney  
там всі ган...и !!!!!! але це стоосується керівництва команди))))вчора ярмоленко пропускав ігру треба було його привезти!!!!!!! а судді прос....ки! девки граються за гроші а судді судять!!!!!!!!!

2 фанат  
О.Стельмахович та М.Мискоглід вже грають за рідне село Солотвин?Скільки в цій команді ще таких солотвинців?

1 Dinammo  
Тільки старт- а вже суддівська клоунада

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]