MENU
Головна » 2012 » Жовтень » 23 » Рішення КДК від 23.10.2012
23:22
Рішення КДК від 23.10.2012

1.      За навмисний удар суперника дискваліфікувати гравця юнацької команди ФК „Грабовець” В.Боднарука на 4 гри, а також гравця дорослої команди ФК „Грабовець” С.Грабовецького за навмисний удар суперника на 3 гри. (матч Грабовець - Дзвиняч).

2.      Дискваліфікувати гравця команди „Дружба” Горохолина В.Стефурина за напад на арбітра в матчі "Дружба" Горохолина – ФК "Грабовець" на 5 ігор.

3.      Дискваліфікувати футбольне поле в с.Горохолина на 2 гри в наступному сезоні чемпіонату (першості) за незабезпечення порядку підчас матчу „Дружба” Горохолина – ФК „Грабовець”. Рекомендувати комітету арбітрів не залучати до арбітражу В.Струтинського (Грабовець).

4.      За незабезпечення порядку підчас та після матчу ФК "Космач-Росільна" – "Січ" Глибівка дискваліфікувати футбольне поле в с. Космач на перше коло в наступному чемпіонаті (першості) району, а також заборонити в цей період проводити матчі на футбольному полі с. Росільна.

5.      За незабезпечення безпеки арбітрів підчас та після матчу між командами ФК "Космач-Росільна" – „Січ” Глибівка накласти штраф на команду Космач-Росільна в сумі 500 грн.

6.      Перенести розгляд протесту команди „Грім” Монастирчани в грі юнацьких складів „Грім” Монастирчани – ФК „Космач-Росільна” на 26 жовтня 2012 р. у зв’язку з відсутністю повної інформації.

Категорія: Рішення КДК | Переглядів: 1025 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 UEFA  
А чому ніхто не пише,що конкретно сталося у Космачі,що поле дискваліфіковане на половину сезону.

3 dido  
відповідь на 1 комент. : розстріляти ! )

2 Космач  
Федерація разом з КДК за незаконні рішення прийдеться вам відповідати!!!

1 GOL  
А яке рішення стосовно НЕЯВКИ ФК "Краснопіль-2" (Солотвин) на матч з ФК "Старуня" 21.10.2012 року?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]