MENU
Головна » 2014 » Серпень » 9 » Змінено графік матчів 17-го туру ЧР 2014 р.
14:49
Змінено графік матчів 17-го туру ЧР 2014 р.

ОГОЛОШЕННЯ!

Всі недільні матчі чемпіонату району 10.08.2014 р., окрім гри Росільна – Старі Богородчани, відбудуться за зміщеним графіком по часу, а саме: Юнаки 16:00; Дорослі 18:00.

Матч Росільна – Старі Богородчани 14:00; 16:00

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 2094 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 profesor  
Ого, Глибівку почали попускати всі хто хоче. Що з ними сталось??? Закінчились перекази з Росії від нафтового магната???

13 12345  
Іваниківку старуня 2 гри підтренувала і тепер вуаля

12 ВЄНЯ  
глибівка - шо сі стало. слабенько.

11 uefa  
Іваниківка молодці!

10 @ПоЗіТіВчИк@  
Іваниківка -Глибівка 1:0 (0:7)

9 12345  
Дзвиняч Старуня 1-2 (3-1), а як Глибівка?

8 Оскар  
Для 5 90! НЕ програвайте від "ТОПОВИХ клубів", не з"являючись на ігри (кубок), а поважайте своїх суперників і ХАПАЙТЕ сповна на полі в чесній грі!!!

15 90  
Ми грали і з Підгірям в чесній грі програли 2-0, і з Старунею програли 1-0 (а не так як дехто) biggrin biggrin biggrin biggrin , а те що федерація проводить ігри кубка в будні - і команди в яких пацанам не платять тисячі))), не можуть зібрати 11 чоловік щоб поїхати на футбол - думаю то можна зрозуміти...доречі на Вас теж ледь 11 зібралось, але вистачило й тих... smile smile smile

7 Gol  
Міша, ти не можеж забути 3-2 у С. Богородчанах , бо ти там не викрикував так як у Росільні Ти ж там Іііііііііідол . І ти кричиш судді що вводять не з того місця, бо ти у Росільній , і твої футболісти штовхають Колеснікова, а в тебе очі червоні, бо в Росільні так має бути !!!! Чого ти так змирився у Старих Богородчанах, бо ти знаєш що таке футбол!!! Так старі програли, але росільна хами і ти ж такий ХАМ , бо їм ще треба набиратися поваги і ти ще нічого не виграв своїми богородчанськими криками з Росільною!!

6 vasya  
Вболівав за Старі Богородчани, подякуйте П?яткові, бо ви не створили жодного гольового моменту!!!!!!! Тільки Вася ДАВАЙ!!!!

14 90  
А що вітер сильний був, що ми скільки голів забили??? smile smile smile smile

5 90  
Росільна - Старі 4-1
Юнаки 2-2
а 26/06 - якийсь @Gol@ писав - про Старі - які вилетіли з кубка райну;
"До фіналу їм ще було далеко, хоча якщо б попали на Росільну були б у фіналі!!!" - ось що означає недооцінка суперника!!!
"Майстри" думали приїдуть - накопають пацанам і поїдуть пити пиво на річку, але вийшло так що все стало на свої місця від гри першого кола.... Коли "супер суддя" - возний (пишу з маленької спеціально - бо на велику не заслужив!!!) - витащив Старі Б. вдома - зарахувавши 2 гола з 5 метрового положення (і зробив рахунок 3-2)... Але не хочеться повертатися до обсуджування суддів (Тим більше таких як це) - просто хочеться звернути увагу деяких представників "ТОПОВИХ Клубів" - до команд які матеріально і класово нижчі за них - поважайте своїх суперниників і не вигравайте ігри ще в роздягалках (після розмови з суддями) - а вигравайте їх на полі, в чесній грі!!!

4 еенн  
Глибоке-Монастирчани 2:1 (4:0)

3 к  
солотвин не приїде. у ст.б. весіля dry

2 ))  
чому перенесено всі матчі окрім росільна-сб? angry

1 Valenca  
Чи приїде Солотвин до Підгіря?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]