MENU
Головна » 2012 » Квітень » 17 » Зміни в назві команди
10:19
Зміни в назві команди
Згідно рішення зборів команди "Авангард" (Солотвин) назва команди змінюється на "Краснопіль-2". Також згідно цих змін команда "Краснопіль-2" буде фарм-клубом команди "Краснопіль".
Категорія: Новини команд | Переглядів: 1997 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 greenoak  
(юнаки) Саджава 3:2 Старі Богородчани

11 жорік  
ого шо то солотвино їхало на екскурсію, а не грати футбол) чому такий рухунок?)

10 C Ronaldo  
М-Б : Солотвин 4-0 (11-0)

9 Omnia  
Підгір*я - Іваниківка 1:1 (0:3)

8 C Ronaldo  
Робим ставки на матчі команд 1-ї та 2-ї ліг?

7 Kahn  
Краснопіль - назва історична як уже зазначав 1111. Я - солотвинець, і ця назва мені імпонує. І ше одне(це треба знати на мою думку всім): хто незнає минулого, той немає майбутнього!

6 1111  
Солотвин (Солотвина; до
другої роловини XVI століття
— Краснополь) — селище
міського типу в Україні, в
Богородчанському районі
Івано-Франківської області.

4 жорік  
я не розумію..чого саме "Краснопіль" ..можна придумати гарні назви а це так як би Солотвино коло Донецьку було розташовано...назва мені особисто зовсім не подобається,)

3 C Ronaldo  
Напишітъ будъ- ласка склад команди Краснопілъ-2.

1 greenoak  
Фарм-клуб (англ. farm team) — команда або клуб, який співпрацює з іншою командою або клубом (головна команда), інтересам якого він слугує, надаючи місце у своєму ігровому складі його (головного клубу) спортсменам.
Такий вид співпраці між командами є досить розповсюдженим явищем у сучасному спорті і широко застосовується у футболі, хокеї, велоспорті, бейсболі, баскетболі тощо.
Фарм-клуб — команда, в якій переважно виступають молоді спортсмени, здобуваючи досвід для подальших виступів на більш високому рівні вже в основній команді, або спортсмени, які не проходять з різних причин (погана форма після травми або висока конкуренція тощо) в основний склад головної команди. Така співпраця двох команд є взаємовигідною, оскільки головна команда отримує можливість забезпечити своїх спортсменів ігровою практикою у фарм-клубі, а фарм-клуб найчастіше безоплатно отримує на певний період часу (півсезону, сезон) у своє розпорядження кваліфікованих виконавців.
Фарм-клуби можуть створюватися іншими командами або бути цілком незалежними та самостійними спортивними організаціями. Рівень та умови співпраці між головною командою та її фарм-клубом теж можуть бути різними.
Найчастіше головна команда та її фарм-клуб грають у різних лігах, хоча трапляються і виключення.

2 naz_forever  
Дякуємо за довідку з Вікіпедії smile

5 greenoak  
для тих хто не вкурсі, щоб довго не шукав ))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]