MENU
Головна » 2010 » Грудень » 5 » Футболістам - нагороди, оплески, пісні
16:22
Футболістам - нагороди, оплески, пісні

Другий рік поспіль до­рослий склад футбольного клу­бу «Дзвиняч» виборює титул чемпіона район}; а на завершен­ня сезону дзвинячани стали ще й володарями суперкубка. Дещо скромнішого результату досягли юнаки, посівши в районному чемпіонаті п'яте місце.

Звісно, що такі вагомі спортивні перемоги найбільше тішать самих футболістів. Та не менше горді за улюблену ко­манду вболівальники. Позами­нулої неділі вони зібралися у місцевому Палаці культури, щоб привітати спортсменів з їхніми перемогами, щоб вис­ловити подяку всім, хто долу­чається до розвитку футболу в селі.

Першими вітання прий­мали юнаки. Під оплески при­сутніх сільський голова Мико­ла Волочій вручив хлопцям грамоти і грошові премії. Бур­хливі овації лунали, допоки на сцену не піднялися чемпіони - основні «винуватці» торже­ства, їх вітали і сільський голо­ва, і голова районної федерації футболу Роман Балаш. Усі гравці, які віддавали задля виг­рашів свої сили, забуваючи про втому і незважаючи на травми, отримали грамоти сільської ради, а також почули на свою адресу чимало похвальних слів. Линули слова подяки і тим,хто стояв біля витоків створення сільської команди, а-це тре­нер Михайло Гончарук, граю­чий тренер Володимир Іванків, начальник команди і гравець Андрій Карабанович. Виступаючі бажали хлопцям вдалих ігор і результативних мат-чів у наступному сезоні.

До речі, футбольний клуб «Дзвиняч» досить успіш­но зіграв і в обласному кубку чемпіонів району, посівши пер­ше місце у своїй групі, а на­весні наступного року продовжить змагання за почесний тро­фей.

Долучився до привітань депутат районної ради Тарас Конечний, який перед широкою аудиторією шанувальників спрезентував чемпіонам нову фут­больну форму – від себе осо­бисто, від депутата обласної ради дзвинячанина Манолія Піцуряка та від сільського го­лови. І це був не єдиний сюрп­риз на святі - ще один комп­лект форми закупили і переда­ли футболістам односельчани Михайло Скіцак, Михайло Во­лочій та Іван Костишин, які нині живуть і працюють в Аме­риці.

Подібний добродійний жест - придбати форму для юнаків -пообіцяв підприємець Тарас Бойко, отримуючи по­дяку сільської ради як спонсор сільського футболу. Приємно, що ряди меценатів команди зро­стають. Серед них – дзвиняцька філія ТзОВ «Уніплит», місцеві підприємці, окремі при­хильники футболу. їм на святі звучали слова вдячності, а та­кож дісталися подяки. Не зали­шились без уваги перевізники, лікарі місцевої амбулаторії, Солотвинської районної лікарні, педколекгив школи (за підготов­ку футбольної зміни).

Подяк сільської ради удостоїлися і   найактивніші півтора десят­ка дзвинячан, яких можна з по­вним правом назвати фанклубом команди. У числі цих зав­зятих уболівальників – 80-річпі Ярослав Семків та Юрій Олексин, а також Іванна Ватаманюк та Іванна Михайленко, Іван Дубей, який не пропустив жод­ного домашнього чи виїзного матчів улюбленої команди.

Приємні емоційні хви­лини футболістам та їх шану­вальникам подарували аматори сцени - солісти Мар'яна і Христина Сташко, Ілона Іванків, гуморист Андрій Соболевський, танцювальний колектив «Фруктоза» (керівник Лідія Матлюк).

Свято футболу заверши­лося непомітно швидко. Наба­гато довшим є шлях до пере­моги. Віриться, що й наступ­ного року дзвинячани успішно здолають його. Принаймні, цього ми їм бажаємо.

                                                                                                                                               Мирон ДМИТРИ ШИН

Категорія: Новини команд | Переглядів: 2056 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
2 Dinammo  
Це все мабуть буде залежати від їхніх голів с/рад, адже і в Дзвинячі це відбулося з ініціативи М.Волочія.

1 Dinammo  
Дуже добре було б яйби подiбнi заходи вiдбулися ще й в СБ та Грабiвцях.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]