MENU
Головна » 2010 » Грудень » 20

Футбольний сезон 2010 року розпочався в районі у березні з кубка федерації серед дорослих та юнаків, а закінчився в листопаді матчем на суперкубок району. Як відомо, навесні переможцем кубка федерації серед дорослих стала команда „Бистриця” (Підгір’я), а серед юнаків – ФК „Саджава. Після цього стартував чемпіонат району, в якому взяли участь 13 команд – вони представляли 15 населених пунктів. У цьогорічному чемпіонаті змагалося на дві команди більше, ніж торік. Варто відзначити, що команди сіл Лесівка та Бабче вперше за свою футбольну історію грали в районному чемпіонаті.

Протягом сезону було проведено ряд футбольних турнірів. Команда „Каменяр” (Іваниківка) виграла кубок пам’яті Івана Семанчука. А ФК „Дзвиняч” став володарем кубка пам’яті Петра Перепічки. Другий рік поспіль ветерани футболу змагаються і за кубок пам’яті Михайла Поворозника за новою системою проведення, тобто грають у двох вікових групах: 35-40 років і понад 41 рік. У цьому сезоні переможцями турніру ветеранів стали команди Підгір’я та Саджави.

Районна федерація футболу сприяє також розвиткові дитячо-юнацького футболу. Організовано пройшли дитячі змагання  на призи клубу „Шкіряний м’яч” у трьох віков ... Читати далі »

Категория: Інформфутбол | Просмотров: 1870 | Добавил: naz_forever | Дата: 20.12.2010 | Комментарии (1)