MENU
Головна » 2011 » Серпень » 17 » Подяка від ФК "Дзвиняч"
17:16
Подяка від ФК "Дзвиняч"
Дорогі Односельчани!!!!

Шановні Віра Іванівна Семків, Дарія Іванівна Костишин, Маргарита Василівна Карабінович, Євдокія Дмитрівна Стоян, Марія Миколаївна Карабінович, Марія Іванівна Карабінович, Марія Василівна Бабінська, Марія Миколаївна Гнатюк, Віра Іванівна Волочій, Наталя Василівна Гладиш!

Дорослий і юнацький склад нашого сільського футбольного клубу "Дзвиняч" зворушені Вашим благодійним поступком. Це означає, що Ви разом з нами і щиро вболіваєте за те, щоб у нашому славному селі розвивається футбол. Сердечно дякуємо за надану допомогу футболістам і за щедрість Вашої душі. Хай Вам легко ведеться на чужині і все складається якнайкраще. Здоров'я Вам на довгі роки, гараздів, благополуччя і багато-багато сонячних, сповнених радістю днів. І як кажуть у нас в Україні: хай за благородний вчинок воздасться Вам сторицею. Цього ми Вам бажаємо від усього серця.

Повірте, Ваша допомога - це додатковий стимул до ще успішніших виступів у районному чемпіонаті. Зараз обидві наші команди - доросла та юнацька на першій сходинці серед 15 команд сіл і селищ району, які беруть участь у чемпінаті. Якщо бажаєте більше знати про наші футбольні успіхи, заходьте на сайт Богородчанської районної федерації футболу за такою електронною адресою: www.bogofootbol.at.ua 

 Ще раз величезне Вам спасибі і сердечні вітання з рідного краю і милого для кожного з Вас Дзвиняча.

Переглянути фото в повному розмірі можна на сторінці фотоальбому нашого сайту


Категорія: Новини команд | Переглядів: 3076 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 13
13 AvB  
Іваниківка - Космач 3:0 (2:1)

12 Vasil  
Горохолина - Гринівка-Нивочин 2:0
Дзвиняч - Старі Богородчани 1:0 (0:0)
Глибоке-Хмелівка - Росільна 6:0 (2:1)
Богородчани - Солотвин 0:2 (2:2)
Саджава - Старуня 1:0 (5:3)

11 Dinammo  
Хто як зіграв?

10 Фитьків  
Фраєр, вибач, але ти примітивно мислиш. А ти, взагалі-то що зробив для своєї команди? І чи зробив би щось подібне? Я з повагою ставлюсь до будь-яких проявів спонсорства у районному футболі. Такі люди, яким дякують у статті - достойні поваги і являються прикладом для інших. Саме тому цей матеріал і розміщений на районному сайті. Адміну - РЕСПЕКТ!!!

9 Dinammo  
Шокований критикою деяких користувачів. Невже це погано що команда хоче віддячити хоча б теплим словом небайдужим людям

7 Фраєр  
фитьків це твоя думка.
але яке відношення маю я чи інші люди до спонсорів дзвиняча. І це викладають на районну сайті... хай викладають на сайті села або в кожному магазині села))
аби ОБОВ"ЯЗКОВО ЗНАЛИ ВСІ. smile

8 naz_forever  
Покищо на даному сайті я вирішую який матеріал викладати. цей матеріал розміщено як новину, яка стосується команди, що виступає в районному чемпіонаті. Для таких новин на сайті є спеціально створений розділ. Цей матеріал не містить нічого поганого, а навпаки демонструє той приклад, якою повинна бути підтримка команди. Він викладений не тільки на цьому сайті, але і на сайті ФК "Дзвиняч", звідки я його і взяв. Команда таким чином просто висловлює подяку тим людям, які зараз є далеко за кордоном, але не забувають про рідне село.

6 Фитьків  
Фраєр, це ОБОВ'ЯЗКОВО знати всім, адже на таких людях в наш час тримається аматорський футбол!!!

5 sirko  
Жаба тисне

4 Фраєр  
Навіщо це було викладати на сайт. Це не обо"язково всім знати.

3 Uragan-Chempion  
ніпрощо happy happy happy happy happy

2 Dinammo  
Таку б підтримку кожні команді

1 sirko  
красиво

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]