MENU
Головна » 2011 » Серпень » 17
Дорогі Односельчани!!!!

Шановні Віра Іванівна Семків, Дарія Іванівна Костишин, Маргарита Василівна Карабінович, Євдокія Дмитрівна Стоян, Марія Миколаївна Карабінович, Марія Іванівна Карабінович, Марія Василівна Бабінська, Марія Миколаївна Гнатюк, Віра Іванівна Волочій, Наталя Василівна Гладиш!

Дорослий і юнацький склад нашого сільського футбольного клубу "Дзвиняч" зворушені Вашим благодійним поступком. Це означає, що Ви разом з нами і щиро вболіваєте за те, щоб у нашому славному селі розвивається футбол. Сердечно дякуємо за надану допомогу футболістам і за щедрість Вашої душі. Хай Вам легко ведеться на чужині і все складається якнайкраще. Здоров'я Вам на довгі роки, гараздів, благополуччя і багато-багато сонячних, сповнених радістю днів. І як кажуть у нас в Україні: хай за благородний вчинок воздасться Вам сторицею. Цього ми Вам бажаємо від усього серця.

Повірте, Ваша допомога - це додатковий стимул до ще успішніших виступів у районному чемпіонаті. Зараз обидві наші команди - доросла та юнацька на першій сходинці серед 15 команд сіл і селищ району, які беруть участь у чемпінаті. Якщо бажаєте більше знати про наші футбольні успіхи, заходьте на сайт Богородчанської районної федерації футболу за такою електронною адресою: www.bogofootbol.at.ua 

 Ще раз величезне Вам спасибі і сердечні вітання з рідного ... Читати далі »

Категория: Новини команд | Просмотров: 3077 | Добавил: naz_forever | Дата: 17.08.2011 | Комментарии (13)