MENU
Головна » 2009 » Червень » 7 » VII тур чемпіонату району
19:33
VII тур чемпіонату району

Результати  ігор від 7 червня 2009 року

Грабовець - Манява-Маркова

Юнаки 3:6 (голи: І.Гринів (2), Б.Суш - П.Крицький (3), Р.Білусяк, С.Григорук, В.Балагутрак);

Дорослі  1:0 (голи: Р.ПОпович).

Старі Богородчани - Іваниківка 

Юнаки 2:0 (голи: О.Гринишин, Н.Челепіс);

Дорослі 2:0 (голи: О.Пороговський, Р.Дидич).

Горохолино - Росільна

Юнаки 2:0 (голи: І.Тимків, І.Климів);

Дорослі 1:1 (голи: Р.Малій - І.Герліб).

Підгір'я - Старуня

Юнаки 1:3 (голи: А.Дутчин - М.Лукач (3));

Дорослі 1:1 (голи: Т.Нич - Р.Остащук)

Глибоке - Дзвиняч

Юнаки 0:2 (голи: В.Карабінович (2));

Дорослі 1:4 (голи: А.Сисак - І.Гуменюк, В.Яцурак, В.Дерев'янко, Т.Сковронський).

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1286 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 10
7 W.  
Цікаво що сайт існує - але поновити турнірну таблицю на ньому керівництву федерації немає часу . А сьогодні вже середа !!! Та й списка бомбардирів напевно недочекатись .

8 naz_forever  
Шановні користувачі, перш за все щиро дякую Вам за коментарі та побажання. Приємно! Не звинувачуйте керівницто федерації за відсутність турнірної таблиці після VII туру. Інформація мені була подана вчасно, але за браком часу не встиг її поновити. Цим питанням займусь впершу чергу" Дякую! Адмін!

9 mishel  
Виправте будь-ласка у турнірній таблиці, напроти команди Грабовець, строку "І" wink

10 naz_forever  
Зроблено! Дякую!!!! surprised

6 jack  
Дуже тішить те, що вперше за енну кількість років грають юнаки.

5 AvB  
Сьогодні читав відповіді на питання: "Чи подобається Вам сайт?" "Оцініть роботу федерації?".Чесно кажучи дуже дивують відповіді "Оцінка роботи федерації - Ужасно". На мою думку вперше за кілька років федерація працює по-людськи.Легко кричати на когось, Ви самі попробуйте щось зробити , а потім кажіть! Якщо не подобається робота федерації то пишіть свої побажання і допомагайте їх втілювати разом з керівництвом! Таке саме питання - сайт. Сайт - взагалі супер!!! Просто спочатку подумайте що ви зробили для Богородчанського футболу, а тоді пишіть!!!Я не є представником федерації, і не відстоюю інтереси нікого із керівництва федерації. Я гравець команди Іваниківка! Порівняно з минулим роком це небо і земля! Цього року і судді є і юнацькі склади грають, і здається вперше за напевне 10 років (більше просто не памятаю) є можливість грати 2 рази в тиждень - кубок і чемпіонат!МОЛОДЦІ!!!!!!

4 mishel  
У понеділок відбувся заключний матч 7-го туру між командами Грабовець - Манява-Маркова :
Юнаки 3-6
Дорослі 1-0 (в середині 2-го тайму Грабовець не реалізував пенальті (воротар)).
Чесно кажучи приємно здивувала команда Манява-Маркова своєю цікавою та змістовною ігрою. На мою думку ця команда заслуговує значно вищого місця в турнірній таблиці, ніж вона займає зараз. А воротар взагалі супер. Своєю надійною і впевненою ігрою, додав впевненості всій команді!
Бажаю команді Мянява-Маркова прогресувати та перемагати!

3 W.  
А хто забивав голи .

2 W.  
Ви праві! Суддівство у нашому чемпіонаті далеко не найкраще . Але де знайти кращих суддів які могли б "не заважати" грати у футбол . Не можна вважати суддею людину яка просто стоїть у центральному колі і нібито все бачить . А взагалі то , я вважаю , що у нас є тільки два судді відповідної кваліфікації .

1 Volod  
Був присутнім на матчі Глибоке- Дзвиняч.Приємно,що в першості району беруть участь такі люди як В. Яцурак,що в свій час виступав за Чорноморець та Волинь.Погано,що боковий суддя із Дзвиняча підсказував своїм футболістам як діяти в тих чи інших ігрових ситуаціях.Такого я ще не бачив.Та й основний суддя рідко коли покидав межі центрального круга.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]