MENU
Головна » Жіночий футбол
8-9 вересня у Івано-Франківську проходив футбольний фестиваль "Грають всі". З нагоди Дня спорту та тижня масового футболу на місцевій хет-трик арені відбувся яскравий захід. Крім хлопчаків різної вікової категорії брали участь і 8 команд дівчат (15-17 років). Взяла участь у ньому і команда "Богородчаночка" (почесний президент Роман Балаш). Підопічні Богдана Пинчука були сильнішими на груповому етапі за команди з Городенки (3:0),Надвірної (2:0) та другої команди ДЮСШ №3 Івано-Франківська (4:0). Вийшовши до півфіналу тільки в серії післяматчевих шестиметрових ударів переграли ЗОШ №28 з обласного центру. Фінальна гра в основний час знову не виявила переможця і довелося пробувати вдруге футбольну лотерею. Нажаль нашим дівчатам не поталанило і вони поступились команді з Городенки. За друге місце на цьому спортивному святі наших дівчат було нагороджено медалями. Також з рук організаторів змагань вони отримали пам'ятні значки та програмки.
Категория: Жіночий футбол | Просмотров: 473 | Добавил: kuzja0 | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

В минулому році саджавські дівчата здобули першість району з футболу серед команд середніх шкіл і вибороли путівку для участі в обласній першості. 

На першому етапі спортсменки місцевої школи перемогли ровесниць із Бурштина. Наступна гра відбулася в Саджаві, де нашим суперником були чемпіонки Калуського району. Футболістки «Сокола» перемогли з рахунком 2:0 і пройшли в півфінал. Півфінальні і фінальні ігри проводились у місті Івано-Франківську на стадіоні «Юність», де саджавські футболістки зустрілися з командою дівчат Івано-Франківського спортивного інтернату – призером чемпіонату України. Звичайно, в нелегкій боротьбі спортсменки з Саджави поступилися більш досвідченішій команді. У другому півфіналі надвірнянки перемогли суперниць з городенківщини.

У фіналі за перше місце дівчата з Івано-Франківська отримали перемогу з рахунком 2:0 над чемпіонками Надвірнянського району.

Саджавські дівчата посіли поч ... Читати далі »

Категория: Жіночий футбол | Просмотров: 1366 | Добавил: naz_forever | Дата: 31.05.2013 | Комментарии (0)