MENU
Головна » 2009 » Липень » 6 » Останній тур першого кола
11:26
Останній тур першого кола
Горохолина - Манява-Маркова
Юнаки 5:2 (голи: Н.Ковтун(2), І.Тимків(2), Б.Капущак - О.Боднарук, В.Балагутрак);
Дорослі: 3:0 (голи: Д.Мельник(2), І.Мельник).
Підгір'я - Старі Богородчани
Юнаки 0:4 (голи: В.Момот(2), О.Іванус, О.Гринишин);
Дорослі 0:4 (голи: І.Яремко(2), Т.Лапко, О.Яців).
Саджава - Грабовець
Юнаки 6:0 (голи: С.Кравчук(2), І.Фризюк(2), А.Канюк);
Дорослі 1:3 (голи: В.Холевчук - А.Микула(2), М.Землянський).
Дзвиняч - Іваниківка
Юнаки 1:0 (голи: М.Красілич).
Дорослі 4:0 (голи: М.Семенишин(2), В.Дерев'янко(2)). Вилучення з поля В.Мельник (Дзвиняч), В.Павликівський (Іваниківка).
Глибоке - Росільна
Юнаки 0:4 (голи: І.Лешко, М.Солецький(2), С.Сало);
Дорослі 4:1 (голи: П.Дякун, А.Сисак, І.Приймак, М.Климбус - І.Паливода).
Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 1222 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
13 вася  
гол-

11 AvB  
НЕ ПІДТРИМУЮ ТАКОЖ "ПОДВІЙНИХ" ВИСТУПІВ!Тут головне щоб наші начальники це прочитали, бо інакше ці повідомлення і так залишаться на цьому сайті.

12 naz_forever  
Всі повідомлення будуть передані в Федерацію!

10 1  
Ці матчі відбувались у травні та червні! І це 100%. Я напишу імена та команду якщо і в другому колі таке буде продовжуватись!Я ОБІЦЯЮ І НЕ БЛЕФУЮ.ПРосто основна мета моїх повідомлень щоь такі самі вболівальники як я висловили свою позицію щодо виступів у районі гравців які грають на область! Я ПРОТИ ЦЬОГО!!! ОБІЦЯЮ ЩО ВАМ РОЗКАЖУ ЩО ЦЕ ЗА ЛЮДИ.ПОДИВІТЬСЯ СТАРТОВІ СКЛАДИ ЯКІ ВИСТУПАЮТЬ НА ОБЛАСТЬ АТ ГЛЯНЬТЕ НА РАЙОННИЙ САЙТ ТАМ І ПОБАЧИТЕ!

9 Volod  
Ви затіяли досить цікаву дискусію.Тільки давайте пишіть конкретно.Тому ,що цієї неділі 05.07. Газовик виступав у Гвіздці,а Підгіря у Делятині,а звідти неможливо встигнути до 15.30.на першість району.Найближчі матчі обласної першості відбулись в Івано-Франківську та Надвірній.Звідти теж треба трохи постаратись,щоб встигнути до 15.30.Ще дома грав Лисець.Хоча можливі випадки,що однієї неділі людина грає на першість області,іншої на район.Але ще раз наголошу говоріть КОНКРЕТНО

8 1  
Шановний MV, за те що гравці з області мають право виступати в районі я не маю нічого проти (хоча це дуже ЖАЛЮГІДНЕ ПРАВИЛО), але я писав що вони в один день виступають в районі та в чемпіонаті області (ЦЕ 100% І ДУЖЕ ЛЕГКО ДОВЕСТИ). А в обласному чемпіонаті це строго ЗАБОРОНЕННО. ТИМ БІЛЬШЕ В ОДИН ДЕНЬ!!Страждає тільки обласна команда, ні про ніякий район я не пишу.А так як ці гравці виступають в основі обласної команди, тоді розумієте що їм світить! Зайдіть будь-ласка на сайт обласної федерації футболу і все прочитаєте, як там поводились із такими гравцями!!!!!!!!ПРОСТО ТЕПЕР ВИНИКАЄ ОДНЕ ПИТАННЯ;ДЛЯ ЧОГО ЗАЯВКИ В РАЙОНІ? КОГО МИ ПЕРЕВІРЯЄМО?Я хочу щоб було просто по-людськи; якщо людина заявлена в районі - тоді їй не можна біЛЬШЕ ВИСТУПАТИВ ЖОДНІЙ КОМАНДІ, І АНАЛОГІЧНО ЗАЯВКА В ОБЛАСТІ - НІЯКИХ ВИСТУПІВ У РАЙОНІ!Кожен прекрасно знає про рівень підготовки футболістів у районі та області!У нас в районі є 11 команд і чомусь 10 з них щоб виграти чемпіонат не залучають професіоналів!Ви себе недооціняєте????Давайте ще на "шкіряний мяч" в 5 класах відвезіть дорослий склад!!!!Зате виграєте!Просто є ще продажний регламент чемпіонату ,який створили під одну команду!А потім пишете про регламенти та статті 11 - ті! Правила та нормативи можна легко поміняти, просто потрібно захотіти!!!ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ЗВЕРНУТИ КЕРІВНИЦТВУ УВАГУ НА ЦІ ПОВІДОМЛЕННЯ!І з початком другого кола думаю ці подвійні стандарти закінчаться в районному чемпіонаті!І накше я будуписати в область.А там це дуже радо зустрінуть. Я назву ПРізвища гравців та команду в області за яку вони виступають!!!Кожен хто захоче про них дізнатись легко це зможе побачити на сайтатх районних та обласних; в області друкують стартові склади команд.Дуже хочу побачити ваші коментарі щодо цих подвійних виступів! Інакше просто противно на футбол ходити!Чекаю з нетерпінням коментарів!

7 W.  
Ці зауваження мають право на життя тому , що не всі є тренерами і гравцями команд і не всі були 27 лютого на конференції . Є ще така група людей як вболівальники , які і питають: "А де це положення можна прочитати ?" Я просив п. Балаша щоб його надрукували на сайті , але його "відредаговують і відскановують" майже місяць ! Через це і виникають такі незрозумілості .

6 M V  
27 лютого на КОНФЕРЕНЦІІ було прийнято рішення про те,що в чемпіонаті району можуть приймати участь по 3 гравці /юнаки,дорослі/ за команду,цитую/якщо вони є вихідцями з цього населеного пункту або проживають не менше пів року в цьому селі/ параграф 111,пункт 3.3 То при чому тут Балаш,коли рішення приймали тренери команд або представники.Читайте шановні ПОЛОЖЕННЯ про чемпіонат......

5 1  
Я переглядав в інтернеті чемпіонат області по футболу, і побачив що з однієї команди дискваліфікували 3 гравців, які крім виступів у області виступали, ще й за інші команди! Я ніколи не підтримував, коли в районі виступають футболісти, які грають на область. І знаю що такі внас є!Тим більше виступаютьв один день на район та область!!!!!!!!!!!!!!Про це точно знає п. Балаш! І він дуже підставляє одну команду яка грає на область!!!За це йому велике "ФЕ"! Знаю що коли випливає подібна інформація то гравців із області дискваліфіковують до кінця сезону!!!От за це і дуже гарно погладать Балаша по голові!Я вважаю що потрібно заборонити виступати гравцям із обласного чемпіонату в районі!Тому, що кожна команда може купити, гравців із області і тоді не буде районного чемпіонату, тоді буде ще один чемпіонат області!А начальство у області тільки й чекає щоб подібна інформація виплила!!!!ДУЖЕ ХОЧУ ПОБАЧИТИ КОМЕНТАРІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ ВБОЛІВАЮТЬ ЗА РАЙОННИЙ ФУТБОЛ. А ТАКОЖ ХОЧУ ПОБАЧИТИ КОМЕНТАРІ П. БАЛАША! ДЛЯ ЧОГО ТОДІ РЕЄСТРУВАТИ ГРАВЦІВ ТА ПРОВІРЯТИ ЗАЯВКИ ПІД ЧАС МАТЧУ, КОЛИ У НАС В РАЙОНІ ГРАЮТЬ ТІ ХТО ХОЧУТЬ, ТИМ БІЛЬШЕ КЕРІВНИЦТВО ЇХ ПРИКРИВАЄ!!ХТО ЦЕ НЕ ПІДТРИМУЄ ПИШІТЬ БУДЬ-ЛАСКА...

4 Volod  
Коли буде надрукований календар другого кола?

2 1  
ДУЖЕ ХОЧУ ПОБАЧИТИ РЕГЛАМЕНТ!МОЖЛИВО ХТО ЗНАЄ ПРОШУ ЗАЛИШІТЬ СВОЇ КОМЕНТАРІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 1  
МАЄ ПРАВО ГРАВЕЦЬ ВИСТУПАТИ В ОДИН ДЕНЬ В ЧЕМПІОНАТІ РАЙОНУ ТА В ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ??????????????ДУЖЕ ХОЧУ ОТРИМАТИ ВІДПОВІДЬ!!!!!!!

3 mishel  
По регламенту здається можна. Але там по часу не получається. Район грає в 15.30 год., а область в 16.00год. Хіба з області з юнаків.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]