MENU
Головна » 2010 » Вересень » 13 » 21-й тур - результати
12:17
21-й тур - результати

ФК "Дзвиняч" - "Карпати" Старі Богородчани

Юнаки: 2:2 (І.Костробій, 54, А.Говдяк,18 - В.Волочій, 24, 60).

Дорослі: 2:1 (В.Яцурак, 58, І.Дубей, 80 - М.Мискоглід, 64). Вилучення: Пятко М., 75хв. (Старі Богородчани), Гловлюк М., 84 хв. (Дзвиняч).

Арбітр: А.Вербовський.

"Сокіл" Лесівка-Нивочин - ФК "Богородчани"

Юнаки: 4:1 (Д.Татарчук, 12, 70, Н.Пронь, 30, А.Тимків, 35 - А.Лаптєв,31).

Дорослі: 4:0 (Ю.Сенич, 15, 55, А.Токар, 30, І.Пронь, 70).

Арбітр: Панчук Р.

ФК "Грабовець" - ФК "Саджава"

Юнаки: 1:1 (Р.Попович, 7 - С.Криховський, 36).

Дорослі: 0:0. Вилучення: Р.Жирик, 88 хв. (Саджава).

Арбітр: М.Возний.

"Бистриця" Підгір'я - "Каменяр" Іваниківка

Юнаки: 1:4 (А.Кецман,26 - А.Гринишин,17, І.Якубів, 60, 63, 64). Вилучення: І.Савчук (Підгір'я).

Дорослі: 2:2 (В.Онуфрак, 54, Т.Дмитрів, 89 - В.Слободян, 19, М.Катрич, 58).

Арбітр: М.Кривко

ФК "Маркова-Бабче" - ФК "Космач"

Юнаки: 0:2 (В.Ярич, 20, 40). Вилучення: І.Бурса (Маркова) - фол останьої надії.

Дорослі: 2:6 (М.Огерук, 36, О.Дудко, 60 - В.Гринчак, 15, А.Сисак, 35, М.Надрага, 45, 80, В.Херманюк, 55, І.Паливода, 70).

Арбітр: С.Колесніков

"Дружба" Горохолина - ФК "Старуня"

Юнаки: 2:2 (Б.Гедзик, 12, І.Климів, 50 - А.Кубчак, 11, О.Павлов, 47).

Дорослі: 3:0 (А.Битківський, 62, 67, В.Доцяк, 28).

Арбітр: Р.Мартинюк

Категорія: Інформфутбол | Переглядів: 2285 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 51
51 Dinammo  
Старуня1-2Грабовець (юнаки 5-1). Космач 2-1Дзвиняч (дорослi).

50 Sheva  
Хто знає результати сьогоднішнього туру , пишіть!!!!!!!!

49 @Ігарьок@  
Дзвиняч кому програв з яким рахунком і ще які рахунки.Іваниківка юнаки 1-0 виграли а старші 7-0.Горохолина юнаки програли Глибокому 2-1

48 torres  
Не можу зрозуміти, як сьогодні програв Дзвиняч.

47 111  
Dinammo
Дорогу не перекривали. Снятка на своїй крутій тачці підїхав до машини Возного коли той переодягався, поговорили 2 хв, Снятка сів в машину, гримнув дверима, і поїхав. Мабуть аргументи Возного були вагоміші. Правда Жирик щось там кричав з буса, але Возний мабуть цього не чув. Думаю що претензії саджавців були безсмисленні бо пеналь був 100%.

46 Dinammo  
Цікаво як Возний розійшовся з саджавськими вболівальниками та керівниками команди, які йому машинами перекрили виїзд з Грабівців та хотіли провчити за пенальті.?

44 Dinammo  
А що вчора засiдання КДК не вiдбулося? Щось немає ніяких рішень..

45 naz_forever  
Засідання КДК не було.

42 @Ігарьок@  
Naz_forever ти порахував уже голи Якубіва Ігора чи вони уже нерахуються.

43 naz_forever  
Всі голи рахуються. Якубіва ще не порахував.

40 Ra_bott_nik  
Для ст.Богородчан хто хоче виграти той добивається потрібного результату, а хто не хоче той шукає причину чого цього не сталось. А на рахунок дзвиняча - ніякого красивого футболу ця команда не демонструє, хоча переможців не судять. angry

39 independent  
38 Volod (Вчора 21:47)
Назар!У попередніх коментарях,я маю на увазі після 20-го туру люди пишуть дурниці,не знаючи хто має право грати за суперкубок(див. коментар № 33).Дай будь-ласка інформацію відповідно до регламенту,тому,що вже смішно із дзвиняцьких фанатів.
Volod ти щось помилився ,до чого тут коментар №33,і чим тобі неподобаються дзвиняцькі вболівальники?!Смійтесь з себе,мені вже надоїло читати одне й те саме....Дзвиняч і Дзвиняч....вас просто жаба давить,адже дзвиняцька команда показала,що вони чемпіони і то вже другий рік поспіль,а ви всі в прольоті !Так що треба змиритись!!!І не треба зараз знову починати,про те ,що судді і Балаш тягне Дзвиняч,про те що там збірна району,про те що Дзвиняч всім заплатив!!!Вам хтось не дав можливості зібрати нормальні команди?Навпаки,так як говорив Ivan Dmytryshyn,наша команда дає можливість людям,в яких немає своїх команд в селі,використати свій талант!!!І не принижуйте себе,адже програвати ще треба вміти з гордістю до себе і своєї команди,а ви шукаєте ,інколи такі дитячі проблеми,що просто смішно....:)))Будьте чоловіками,а не бабами базарними!!!Шукайте причини програшу спочатку в собі,а потім вже в комусь!!!Чекаю жорткої критики,адже все одно ви будете говорити те саме!!!
P.S.(Я не звертався до всіх,тільки до тих людей ,кому дзвиняцька команда стала в поперек горла!!!)

41 naz_forever  
Думаю тут мова йде про коментар №33. Витяг: "...Проте тренуйтеся, буде суперкубок (якщо друге місце візьмете), буде чемпіонат на наступний рік, може й виграєте (або ж знову суддю купите, чи на другий тайм прибіжать гравці, що на область грають)...".
Якщо не помиляюсь, то суперкубок проводиться між володарем кубка району, (в даному випадку є Ст.Богородчани) та чемпіоном району. Враховуючи турнірне становище команд - потенційним чемпіоном району буде Дзвиняч. Тоді побачимо гру за суперкубок. У випадку якщо ж Ст.Богородчани стануть чемпіоном, то зрозуміло що самі з собою грати не будуть. Тому не важливо чи будуть мати Ст.Богородчани 2-ге місце чи 10-те, участь у грі за суперкубок їм гарантована в будь-якому випадку, окрім випадку чемпіонства в районному чемпіонаті.

38 Volod  
Назар!У попередніх коментарях,я маю на увазі після 20-го туру люди пишуть дурниці,не знаючи хто має право грати за суперкубок(див. коментар № 33).Дай будь-ласка інформацію відповідно до регламенту,тому,що вже смішно із дзвиняцьких фанатів.

37 mishel  
А, що Грабовець, в кінці матчу не реалізував пенальті? Відносно Жирика, на мою думку, дадуть 10 матчів.

36 7777  
Ivan Dmytryshyn і Sheva - чемпіони району серед коментаторів!!!!!!!!!!!!!!!!!

35 Sheva  
Ви ,Ivan Dmytryshyn , взагалі не вихована людина, чи не контролюєте себе, з вами коментар закінчено, і напевне на довго........

34 Sheva  
Так для чого ж? Легше назвати Дзвиняч -Солотвина-Монастирчани-Богородчани.......... команду Дзвиняча!!!

33 Sheva  
Ivan Dmytryshyn , я вас ніодного разу у коментарі не ображав( я про склерози). Тримайте свої емоції при собі, а не доказуйте, що ви один з тих ....... дзвинячських вболівальників!!!!!!!! А якщо ні - то з вами просто ніхто і не буде спілкуватися!!

32 Ivan Dmytryshyn  
Нова пропозиція від Sheva панове. Давайте виженемо з команд всіх учасників інших сіл. Розформуємо команди Лесівки-Нивоч., Маркови-Бабче і т.д. Хайц ті хлопці, що живуть в селах де немає примітивних умов аби зібрати команду і заявити її пасуть корови і курять бамбук. Голосуємо за такий законопроект від Sheva...

31 Sheva  
Ivan Dmytryshyn
І до речі, кожна гра Старим Богородчанам вдається , вони грають самі, а не збірною району, як ви хвалитеся! Бо якби грали тільки дзвиняцькі футболісти, то непевне б були на ...... місці!!!

30 Ivan Dmytryshyn  
йому не дали жодного разу по зубах, бо він втік, а треба було дати і не раз, за те що колишнім своїм одноклубникам, на область(коли він грав за юнаків за Богородчани)- ззаді відриває ноги!!!!!!
Він бідолаха так тікав, що аж кров з носа пішла. перехвилювався мабуть...((

29 Ivan Dmytryshyn  
Sheva (Сьогодні 23:19)
Ivan Dmytryshyn , розкажіть як створилась команда Дзвиняч?........
Команда створилась за ініціативи Володі Іванківа, що згодом залучився підтримкою сільського голови та активістів-вболівальників. Сам зібрав команду, разом з с/г відновили стадіон, організували фінансову підтримку. за три роки пророблена колосальна робота. Тому розказувати, що команда погано грає я не дозволю. Я ніколи не кажу, що котрась команда є слабкою. В нас в районі взагалі всі команди доситьсерйозно грають (з"їздив майже всі райони області). Тим більше, що футбол - непередбачувана гра. Розказувати про те що судді тягнуть команду - маразм. Тому що я можу назвати матчів 10 з цього сезону коли судді судили проти Дзвиняча....
Проте це все я вже казав.

28 Sheva  
І де Кріцаку в першому колі у грі в СБ дають по зубах і не один раз. Чому це не коментуєте???
Ivan Dmytryshyn
Прокоментую: йому не дали жодного разу по зубах, бо він втік, а треба було дати і не раз, за те що колишнім своїм одноклубникам, на область(коли він грав за юнаків за Богородчани)- ззаді відриває ноги!!!!!!

27 Ivan Dmytryshyn  
Sheva (Сьогодні 22:52)
Склероз теж лікують тепер. Ніякого положення в тій грі ніхто не показував і не потрібно тепер додумувати факти.
Про ваших вболівальників взагалі слів немає: навіть жінки(матері), вже не говорячи про чоловіків, викрикують різні мати і такі слова, що вуха вянуть, і це перед своїми дітьми! Культурою аж пре........
Чиє би мукало... Чи не вашій вболівальниці біля якої стояла її ж дитина, Гончарук робив зауваження через мати, на що вона відповіла аби її дитиною не перейматись. Для чого цей коментар повний видуманих нісенітниць. Самі приїхали на виїздну гру, поводились як стадо баранів безмозглих, а тепер всі свої гріхи перекручують на інших. Очі роззуй.
І до речі: СБ коли зіграли з Старунею, чи з Грабовцем в нічию,чи від Космача програли - не було претензій до суддівства. От тільки чомусь з Дзвинячем виникають різні нюанси у суддівстві і З СБ,і з Грабовцем(де була червона картка а за Гловлюка непригадували), з Підгірям- де В.Кріцак вибиває судді зуби.
І де Кріцаку в першому колі у грі в СБ дають по зубах і не один раз. Чому це не коментуєте???
ЗАДУМАЙТЕСЬ ПЕРШ НІЖ ЩОСЬ ПИСАТИ...
КОЖНА гра СБ, яка їм не вдалася супроводжується коментарями про погане, заангажоване суддівство. І якраз Дзвиняч коментує суддівство об"єктивно, не залежно від результату гри. Тим більше, що біля 85 % ігор виграшні. Нарікати нема на що. А щодо підкупу то я вже казав. Якщо ви такі розумні то ніхто нікому дорогу не закрив.

26 Sheva  
Ivan Dmytryshyn , розкажіть як створилась команда Дзвиняч?........

25 Ivan Dmytryshyn  
MVD (Сьогодні 19:50)
а СБ футболістами з свого села того року немала жодної поразки,що ви на це скажете?
І де СБ було в минулому сезоні в порівнянні з Дзвинячем? Хоч і в останній грі використали всі можливості. До речі, збірна району це навіть похвально. де повинні грати хлопці з тих сіл, котрі не мають команд і стадіонів?

24 Sheva  
Думаю дискваліфікація до кінця сезону, а то ще й більше

23 Dinammo  
От цікаво яке буде завтрашнє рішення КДК відносно РУСЛАНА ЖИРИКА яки наніс ВОЗНОМУ удад ззаді в ногу, коли той призначив 11-ти метровий у ворота Саджави?

22 Sheva  
Ivan Dmytryshyn , пригадайте коли Дзвиняч у першому колі приймав Лесівку-Нивочин, коли наприкінці гри забили єдиний гол з положення, яке показував боковий суддя Л-Н, та Кривко цей гол зарахував!!!!!!!! То про які ви звязки говорите? Чи може,як ви говорите, треба мати підхід до суддів?
Про ваших вболівальників взагалі слів немає: навіть жінки(матері), вже не говорячи про чоловіків, викрикують різні мати і такі слова, що вуха вянуть, і це перед своїми дітьми! Культурою аж пре........
Про голи: а ви бачили як ціла команда обнімала Дубея, який наледве забив пенальті!
Про Гловлюка: вже не в одній грі йому дають одну жовту, потім -другу, про першу забувають, і Мішаня грає дальше. Ви не задумувались про свого гравця: перед тим як його вихваляти, подумайте-чому він майже у кожній грі має жовту картку?
Про суддів: воротар не вибігав до судді, тільки була розмова після призначення другого пенальті, на відміну від Яцурака: що він крикнув , то і суддя мав судити. І до речі: СБ коли зіграли з Старунею, чи з Грабовцем в нічию,чи від Космача програли - не було претензій до суддівства. От тільки чомусь з Дзвинячем виникають різні нюанси у суддівстві і З СБ,і з Грабовцем(де була червона картка а за Гловлюка непригадували), з Підгірям- де В.Кріцак вибиває судді зуби.
Задумайтесь перш ніж щось писати.....

21 torres  
Хлопці! Та заспокійтеся одні і другі. Бо матч у Дзвинячі був для вболівальників дуже цікавим, адже в ньому були і забиті і незабиті пенальті, і логічні і не дуже голи, і вилучення, і напружена боротьба. А ви замість того, щоб між собою лаятися краще б подякували своїм командам за самовіддачу і хороший футбол. Однозначно - команди достойні одна одної!!!!!!!!Хлопці, дякую за хороший футбол!

19 MVD  
для zeze:підтримую!!!пора самим навчитися грати...

18 ZeZe  
Для Ivan Dmytryshyn (Сьогодні 19:02):
Іване, не тринди дурної. Зібрали в Дзвинячі збірну області, купили суддів, всиновили Балаша і розпинаєтесь на повну глотку.

17 MVD  
а хто чемпіон?

16 ziko  
молодцы я вас вытаю але чемпыони не ви!!!!!!!!!

15 @Ігарьок@  
Naz_forever подивися щому немає Якубіва у списку бомбардирів у нього було 8 голів до Підгір'я чи нерахують уже після червоої картки.А щому записано на Кецмана гол якщо він проти Іваниківки навіть момента немав.Пишить на кого попало

20 naz_forever  
На рахунок Якубіва виясню. А що стосується Кецмана, то запитуйте у представників команд, які після матчу підписують протоколи. Нехай перевіряють протокол перед тим як підписати його, тому що вся інформація на сайті згідно протоколів суддів, а не зі слів вболівальників-фанатів.

14 MVD  
а СБ футболістами з свого села того року немала жодної поразки,що ви на це скажете?

13 ziko  
виграйте район і їдьте і доказуйте!!!!!
команда в районі одна поразка в першому матчі!!!!!!
то це ви називаєте слабка команда????

12 MVD  
Та гловлюк два рази стрибнув вперед ногами,почав розборки робити,а воротарю СБ дали червону ніза що.СБ забили гол на який заслужили,в них команда не збірна району,а всі з свого села.А про лігу чемпіонів і про суддів взагалі мовчіть ми вже бачили який Дзвиняч 'сильний' був минулого сезону в лізі чемпіоні.

11 Ivan Dmytryshyn  
Для СБ завжди, як не судді винні, то вболівальники суперника. Триндять що Дзвиняч слабка команда, а коли забили один нещасний гол, радості на весь стадіон, ніби забили збірній Бразилії. Чемпіони!!!!
А про культуру, то всі бачили, як дійшло до воротаря СБ вилучення. Реакція - істерика. Гловлюк хоч і не згідний з карткою - вийшов одразу.

10 MVD  
а як мож кольови зразу дати червону?він ж йому другу жовту не давав а зразу червону!

9 ziko  
він свиснув !! він просто думав шо штрафний але коли побачив що то в штрафному то тоді показав на точку!!!!
гловлюк получив в першому таймі жовту!!!!!!
і другу получив через вербовського!!!!точніше через дуже голосний свисток!!!!

8 naz_forever  
Пропоную вашій увазі нове опитування: "Чи потрібна відеотрансляція матчу суперкубку по інтернету"?

7 MVD  
Але Вербовський зразу навіть не свиснув коли призначав пенальті перше,а підбіг побачив що у штрафному майданчику і показав на точку.А коли Гловлюк стрибав з двох і ліз розборки робити йому навіть жовту не дали.Положення в тому моменті 100% було,навіть дзвиняцький боковий побачив і він ще й до того за Дзвиняч грає!

6 ziko  
дзвиняч як програв у першому турі грабівцям ніхто не казав що судді!!!
програла команда а не судді!!!!!!

5 ziko  
давай пиши про матч у дзвинячі!!!!
перша пеналька дубея збили!!!!!!
пятко цілу гру коментатора бавився!! йому ше треба було в решому таймі дати червону!
друга пеналька вова зіграв рукою!!!!!якщо б не рука гловлюк забив б гол!!!!!!!!
і гловлюк получив червону юо у вербовського дуже хороший свисток і він просто не почув свистка хоча не був він в положенні 100% !!!!
андрій Вщлщдимирович купіть свисток!!!!!!

4 MVD  
Скажіть хтось будь-ласка, коли ця ганьба з суддями вже закінчиться???

3 PvG  
5 матчів він відсидів і потім вирішли що ще 5 -ть ігор вінбуде умовно дискваліфікований
хочете в цьому переконатись подивітся на рішення КДК

2 MVD  
Як може грати за юнаків Івнаниківки Якубів І?Йому ж дали дискваліфікацію на 10 ігор,вона ще не пройшла!

1 Lynk  
Горохолино молодці...Пізно тільки взялися...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]